Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
floribunda, ne piši bedarij jaz nisem kriva, če meni cigareti smrdijo, dosti kadilcev je pa pač nevljudnih.. In ja, kot si že sama napisala - zrak je dovolj onesnažen, zakaj bi se zastrupljala še s tem?
densy, ne, lahko se malo umaknejo, toliko da lahko mimo prideš, ne obračaj besed, ker nisem nikoli rekla tega, kar si ti napisala..
Če nekadilci nikogar ne oviramo nikjer, zakaj bi lahko kadilci nas - poleg tega še kakšna mularija?
densy, ne, lahko se malo umaknejo, toliko da lahko mimo prideš, ne obračaj besed, ker nisem nikoli rekla tega, kar si ti napisala..
Če nekadilci nikogar ne oviramo nikjer, zakaj bi lahko kadilci nas - poleg tega še kakšna mularija?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ne, samo toliko se pa potrudi, da obideš tistih par lokalov, kjer so ti nesramni smrdljivi kadilci. zakaj pa ti paše biti ravno tam, kjer se kadi?
pismo sami ste si želeli, da se ne kadi notri, zdej vs pa zuni mot. jao, kako te sploh lahko zuni mot.
Sj si sploh ne znam podobnga picajzlastega primera spomnt
pismo sami ste si želeli, da se ne kadi notri, zdej vs pa zuni mot. jao, kako te sploh lahko zuni mot.
Sj si sploh ne znam podobnga picajzlastega primera spomnt
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tamarra* napisal/-a:A to pomeni da se bom zaradi tega morala skrivat, ne po ulici hodit in ne bit tam kjer mi paše? Daj no..
pa sej se ti ni treba skrivat in cez pol mesta hodit, da se umaknes leglom kadilcev. pol metra vstran stopis in je. al se ti drugače gruče ljudi umikajo, nesramni kadilci pa ne.
res je, da so nekateri nevljudni, ampak so taki tudi med nekadilci.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
densy, ne, ne gre, ne mislim hodit ne vem koliko dalje samo zaradi njih. In NE paše mi tam bit, ampak sem skorajda prisiljena mimo it..
floribunda, pol metra stran stopim in sem na cesti. No way.. Sej isto je, kot si omenila, z gručami ljudi - hodim po europarku, mimo sto ljudi, pa se ne bo niti en kmetavzar mogel umaknit :box: ampak ok, zadnje čase se jaz tudi naredim francoza in se kr zaletim, sej pol bo njih tudi bolelo, mogoče se bodo malo kulture naučili.. v enega, ki kadi pa se ne morem ravno zaletet, da me bo ožgal..
floribunda, pol metra stran stopim in sem na cesti. No way.. Sej isto je, kot si omenila, z gručami ljudi - hodim po europarku, mimo sto ljudi, pa se ne bo niti en kmetavzar mogel umaknit :box: ampak ok, zadnje čase se jaz tudi naredim francoza in se kr zaletim, sej pol bo njih tudi bolelo, mogoče se bodo malo kulture naučili.. v enega, ki kadi pa se ne morem ravno zaletet, da me bo ožgal..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja sj gremo se neki diskriminacijo...
dobr d dvajset let nazaj ni nbenga motil k se je povsod kadil še na vlakih pa na busih pa tko naprej...
djte no...če nekadilcem kj ni prov si nj pa gas masko nabavjo pa okol hodjo z njo..
mal strpnosti prosm..ja pač eni kadimo k nm to paše..
ja sj iz lokalov ste ns vn zgonil pa kaj bi še radi d še po cest ne smemo kadit??pa ja de..mislte si..
kok smo slovenci čudni..če b se že na začetku uprl k je zakon vn pršu tko kt so se nemci bi blo lepo use po starm pa neb nben nekadilc jamru d ga mot..
no mene pa mot k eni nekadilci skoz jamrajo d se dim vanje kadi..pol nj grejo pa stran od ns..
aja glede e cigareta pa nism probala..dokler mam tobak na razpolag je use kul..k pa nebojo več čikov prodajal bom pa na to prešaltala..
dobr d dvajset let nazaj ni nbenga motil k se je povsod kadil še na vlakih pa na busih pa tko naprej...
djte no...če nekadilcem kj ni prov si nj pa gas masko nabavjo pa okol hodjo z njo..
mal strpnosti prosm..ja pač eni kadimo k nm to paše..
ja sj iz lokalov ste ns vn zgonil pa kaj bi še radi d še po cest ne smemo kadit??pa ja de..mislte si..
kok smo slovenci čudni..če b se že na začetku uprl k je zakon vn pršu tko kt so se nemci bi blo lepo use po starm pa neb nben nekadilc jamru d ga mot..
no mene pa mot k eni nekadilci skoz jamrajo d se dim vanje kadi..pol nj grejo pa stran od ns..
aja glede e cigareta pa nism probala..dokler mam tobak na razpolag je use kul..k pa nebojo več čikov prodajal bom pa na to prešaltala..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
densy napisal/-a:jaz imam doma.
dala sem pa 55evrov.
zdi se mi da ne more biti bolj škodljiv, ampak veliko manj ker s tem odpade veliko snovi, ki jih ima cigaret. se pa sedaj tako odvajam, da doma in pri fantu to kadim. na kavi pa skadim 2 cigareta in še zvečer ko grem ven ene 2. prej sem pa škatlo na dan.
ja valda...kje se to kupi?nujno rabim...ker mam namen odjebat to kajenje...matr skadim včasih po 2 škatle na dan!ej ak ti res zavre apetit po čikih si jo moram kupit!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
kuhanovino napisal/-a:saj zdaj se v lokalih ne kadi tko da ne vem kaj te moti- kaj nekadilci niste zadovoljni niti ko nas vidite zmrzovati zunaj
ja...njim nikdar prav.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.