Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Shannon napisal/-a:klupko napisal/-a:Sej mu nism dala pištolo na glavo.
Zakja bi sebe silla da sm z njim če me neki moti? Mi je do njega, ampak to je ena stvar čez katero se ne gre... Pač lahko ma eno...al čike al mene...
In itak noben kadilec ne verjame kok to lahko nekadilce mot. Pika.
Jaz bi tudi dala ultimat. Čiki ali jaz. Če bi izbral čike, bi vedela, da mu tako nikoli ni bilo nič do mene. Problem rešen.
Moj ej na začetku vedu da kadim, in sm mu enkrat k sva bla pomoje slab tedn skp omenila da bi ful rada nehala, pa ne gre. in je reku da nj na zacetku tko probam, da ko sva skupi ne kadim in sm res...sam pol me je pa skos spasvou kok sm jih tist dan, pa sm zmer ksnga odstela, pa mi je blo gadno, in sm počas začela govort da nism nobenga, čeprou sm recimo 3 in tko je on mislu da sm nehala, js sm pa ubistvu kadila ampak samo pred njim ne... sm mela cel postopk za prikrivanje (robčki, deodorant, krema za roke, žveki obvezno!) ampak me je se zmerej sem pa tja prasou a si ti kadila dons, kao da se ful voha pa js vztrajno da ne pa ne...in me je prvič dobu, sva se uizi skregala, sm oblubla da nam več, pa sm še zmerej in ko me je u drugo dobu je biu pa ceu hudič matr sva se skregala in mi je samo lepo povedu da mi da en tedn časa da se odločm al bom kadila al ne in nj mu sporočim kako sem se odločila, da bo vsaj vedu. In sm mu kuj zvečer rekla da ne bom več, da sm tist dan pržgala zadn cigaret in da res ne bom več! In nism...zdj že en let pa pou
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Shannon napisal/-a:klupko napisal/-a:Sej mu nism dala pištolo na glavo.
Zakja bi sebe silla da sm z njim če me neki moti? Mi je do njega, ampak to je ena stvar čez katero se ne gre... Pač lahko ma eno...al čike al mene...
In itak noben kadilec ne verjame kok to lahko nekadilce mot. Pika.
Jaz bi tudi dala ultimat. Čiki ali jaz. Če bi izbral čike, bi vedela, da mu tako nikoli ni bilo nič do mene. Problem rešen.
Midva sva mela tud letos poleti ˝borbe˝ glede čikov. Prej ni NIKOL kadil pa sva že 3 leta skupi, pol je pa kr začel in ga nisem mogla gledat s čikom v ustih, enostavno mi je kri zavrela ko sem ga vidla s čikom, pa kr na živce mi je šel s temi čiki. Sva se dost prekregala zarad tega, skor sva šla že narazen ker mi je 3krat reku: Oblubm zdej pa res ne bom več. Ampak ko sem šla zvečer spat sem ga ˝zasačla˝ čez par urc ko sem se zbudila ponoč s čikom v roki.
No ja on je na srečo kadil sam par mescov tko da se je tud čist lahko odvadu.
Sem mu tud rekla da se oproščam ker tok težim zarad čikov, pa mi je sam reku da je njemu kul da mu težim ker tud sam hoče nehat.
Drgač pa klupko jst te čist zastopm. Tud sama ne bi mogla bit s tipom ki kadi, to me grozn odbija in šans da bi moj tip kadil.
Vem pa tud v kakšni dilemi si. Sama sem se delala pametno, da ne bom bla z njim če bo kadil..sam vem ko bi bla postavlena v tisto situacijo bi bolj težko kar odkorakala stran, ampak BI.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
kukuc
samo da se malček pohvalim - jutri bo 1 teden od kar sem se odločila, da preneham s to razvado...
mislim, da sem šla že skozi "tisto najhujše" in dejansko cigaret ne pogrešam - ravno nasprotno, zdaj me že krepko moti če kdo ob meni kadi in se za po vrh še dimi vame
samo da se malček pohvalim - jutri bo 1 teden od kar sem se odločila, da preneham s to razvado...
mislim, da sem šla že skozi "tisto najhujše" in dejansko cigaret ne pogrešam - ravno nasprotno, zdaj me že krepko moti če kdo ob meni kadi in se za po vrh še dimi vame
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
hahaha iz ene skrajnosti v drugo..
prenehamo kadit in na nas navalijo druge stvari..npr. sladkarije..
in smo spet odvisni..
haha
hotla sm dat sam en komentar..
sm kadilka ok vem slabo zame ampak useen..
in tud jz ne maram če bi mi moj tip pršu vs okajen do mene in bi hotu lupčka..zato iz preventive tud jz tkt ne kadim ko se dobim s fantom, ker vem da je zelo neokusno..
tko da..povejte svojim dragim d se nj usaj takrat vzdržijo cigaret ko so z vami..pomoje bojo razumel..
sicer bom pa na kritike o kajenju tkole rekla..
pregnal ste ns vn iz lokalov, na busnih ne smemo kadit, v avtih kmal ne bomo smel..pa kaj še hočte???
temu človek reče diskriminacija kadilcev...pa ne mislm nobenga obtoževat sam splošno povem..
ja pač onesnažujemo okolje..ok tud prov..sam a ste se slučajn uprašal kok prežgano olje iz gostiln nardi škode če se izlije v naravo?? al pa kok izpušni plini iz tovarn (KITAJSKA!!!!kjer nimajo filtrov na dimnikih) onesnažujejo naše okolje..vsak človek po malo vpliva na onesnaževanje okolja..že s tem ko kupujemo embalirano hrano in temu se ni moč izpgnit..
žal je tako..naša zemljica gre počas po gobe kot mi, ki smo jo začeli unočevati..
mislim pa da bi morali biti vsi strpni en do drugega; tako kadilci do nekadilcev in obratno..
papa
prenehamo kadit in na nas navalijo druge stvari..npr. sladkarije..
in smo spet odvisni..
haha
hotla sm dat sam en komentar..
sm kadilka ok vem slabo zame ampak useen..
in tud jz ne maram če bi mi moj tip pršu vs okajen do mene in bi hotu lupčka..zato iz preventive tud jz tkt ne kadim ko se dobim s fantom, ker vem da je zelo neokusno..
tko da..povejte svojim dragim d se nj usaj takrat vzdržijo cigaret ko so z vami..pomoje bojo razumel..
sicer bom pa na kritike o kajenju tkole rekla..
pregnal ste ns vn iz lokalov, na busnih ne smemo kadit, v avtih kmal ne bomo smel..pa kaj še hočte???
temu človek reče diskriminacija kadilcev...pa ne mislm nobenga obtoževat sam splošno povem..
ja pač onesnažujemo okolje..ok tud prov..sam a ste se slučajn uprašal kok prežgano olje iz gostiln nardi škode če se izlije v naravo?? al pa kok izpušni plini iz tovarn (KITAJSKA!!!!kjer nimajo filtrov na dimnikih) onesnažujejo naše okolje..vsak človek po malo vpliva na onesnaževanje okolja..že s tem ko kupujemo embalirano hrano in temu se ni moč izpgnit..
žal je tako..naša zemljica gre počas po gobe kot mi, ki smo jo začeli unočevati..
mislim pa da bi morali biti vsi strpni en do drugega; tako kadilci do nekadilcev in obratno..
papa
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Če se ne motim sm nekje prebrala da ti itak vsakega skritiziraš tko da..
Ampak dobr...mene nič ne mot onesnaževanje okolja in nism nobenga popljuvala...razn svojga fanta..kot njemu ne paše se lupčkat k mam js lip gloss, se tud men ne paše ne stiskat ne sploh bit blizu njega če po čikih zaudarja. To je to.
Drgač pa vsem kadilcem privoščim da bi odkrili čudoviti svet vonjav in okusov...in se za vedno poslovili od grenkega okusa v ustih in ogabnega zadaha + ogabnega vonja oblek...ker če kadilec kadi zraven nekadilca...se obema isto zarže dim v obleke in lase...kadilcu pa še kam drugam...in.. bježi gdje te noge nose.. :runningdog:
Ampak dobr...mene nič ne mot onesnaževanje okolja in nism nobenga popljuvala...razn svojga fanta..kot njemu ne paše se lupčkat k mam js lip gloss, se tud men ne paše ne stiskat ne sploh bit blizu njega če po čikih zaudarja. To je to.
Drgač pa vsem kadilcem privoščim da bi odkrili čudoviti svet vonjav in okusov...in se za vedno poslovili od grenkega okusa v ustih in ogabnega zadaha + ogabnega vonja oblek...ker če kadilec kadi zraven nekadilca...se obema isto zarže dim v obleke in lase...kadilcu pa še kam drugam...in.. bježi gdje te noge nose.. :runningdog:
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
klupko napisal/-a:Morm reč da odkar sm v novi službi...2 mesca...so štirje sodelavci nehali kadit!!
Hvalim vse po vrsti...še ostalim ki kadijo bom začela lizike kupovat, da nehajo s tem..
Tole je malo v nasprotju s trditvijo, da pustiš pri miru vse kadilce, razen svojega fanta, kajne
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
klupko..ma dobr d zdj že ceu svet ve d usazga skritizeram..bod vesela d še tebe nism..hahaha
ma sj ne usazga sam une k se jim ne da iskalnika uporablat..
pa še neki..kadilci in nekadilci ne bomo nikol na skupno točko pršl..vsaj ne za stalno..
papa
ma sj ne usazga sam une k se jim ne da iskalnika uporablat..
pa še neki..kadilci in nekadilci ne bomo nikol na skupno točko pršl..vsaj ne za stalno..
papa
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:klupko napisal/-a:Morm reč da odkar sm v novi službi...2 mesca...so štirje sodelavci nehali kadit!!
Hvalim vse po vrsti...še ostalim ki kadijo bom začela lizike kupovat, da nehajo s tem..
Tole je malo v nasprotju s trditvijo, da pustiš pri miru vse kadilce, razen svojega fanta, kajne
Pa si me!
Sej tole s sodelavci je verjetn sam začasno kr se nobenmu ne da it z njimi na kavico če morš uzun sedet na tem mrazu. No, thanks!
Drgač pa me sploh ne briga za ostale, kr nobenga druzga ne lupčkam razen svojega fantiča in nimam želje
- kuhanovino
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2008
- Kraj: kranj
Že kdo uporablja e cigaret in kakšne izkušnje ima?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov