Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
sm nekadilka, še nikol nism kadila in mi niti ni da bi sploh probala kaj šele dab bla aktivna kadilka... tut pasivna kadilka sm le redkokdaj, saj moji starši, fant in drugi bližnji ne kadijo... in mi to zelo ugaja sicer nimam nič proti kadilcem, ne paše mi edino če kdo dim nalašč piha vame in glede tega sm zelo občutljiva grrr !
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Jaz ne kadim malo manj kot eno leto pa me še vseeno kdaj malo prime da bi prižgala. Ponavadi, kadar sem v taki družbi, da okoli mene kadijo. Drugače je pa mene vedno motil cigaretni dim drugih oseb Ponavadi sem takrat tudi jaz prižgala, ker me je tako manj motilo. Zdaj, ko pa je ta zakon pa sploh ne trpim dima okoli sebe - sem se čisto preveč razvadila
Najbolj se pozna v denarnici, ker sem res čuda denarja prišparala od takrat. Pa tudi kakšnih napadov kašlja nisem imela več od takrat. Sicer ne vem koliko je to sploh povezano, ker sem kadila samo slabe 3 leta, vendar pa sem imela moje zadnje kadilsko leto veliko napadov kašlja, pa ponoči sem se zbujala...
Najbolj se pozna v denarnici, ker sem res čuda denarja prišparala od takrat. Pa tudi kakšnih napadov kašlja nisem imela več od takrat. Sicer ne vem koliko je to sploh povezano, ker sem kadila samo slabe 3 leta, vendar pa sem imela moje zadnje kadilsko leto veliko napadov kašlja, pa ponoči sem se zbujala...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Googi napisal/-a:Sicer ne vem koliko je to sploh povezano, ker sem kadila samo slabe 3 leta, vendar pa sem imela moje zadnje kadilsko leto veliko napadov kašlja, pa ponoči sem se zbujala...
Slednje se jaz tudi, ampak se zato toliko več čez dan gibljem, da potem lažje zaspim in me ne daje nespečnost, pa tudi zbujam se več ne toliko kot včasih. Drugače pa, glede na to da sem kadilka, nikoli nisem imela napadov kašlja. Že nasploh sem imuna na marsikaj, prehlajena nisem bila že nekaj zim (takrat ko so vsi bolni ali prehlajeni, sem jaz zdrava ), tako da je moje zdravje (vsaj zaenkrat še) brezhibno. Moram potrkat na les.
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
jst kadim use skupi že 4 leta.. pa vmes sm nehala za ene pou leta.. in mi ni čist nč manjkal.. nevem zakaj sm spet začela..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Misliš škatlo na dan? No, jaz skadim načeloma škatlo na dan oz. dva, zdržim pa tudi dlje časa brez... Vmes mi kdaj ne paše ali pa enostavno pozabim, da mi nekaj manjka (to ponavadi samo takrat, ko nikamor kaj dosti ne zahajam, niti na kavo čez dan pa tako...). Včasih pa ni neke nuje oz. raje prišparam tisti denar.
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
jaz tut kadim že ene šest let, vmes sem se že odvajala, pa nisem kadila po pol leta, pa sem še vedno začela. tut moji tipi so bili v glavnem sami kadilci, tko da sem zelo težko zdržala brez.
vem, da enkrat bo treba nehat, sam trenutno mi še ful sede.
sem se pa zadnje čase mal bolj razvadila, več pokadim kot sem prej, ampak še vedno tam okoli pol škatle na dan, včasih malo manj, na dopustu pa skoraj škatlo na dan.
vem, da enkrat bo treba nehat, sam trenutno mi še ful sede.
sem se pa zadnje čase mal bolj razvadila, več pokadim kot sem prej, ampak še vedno tam okoli pol škatle na dan, včasih malo manj, na dopustu pa skoraj škatlo na dan.
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Imam en problem ki je dokaj težka zadeva..
Namreč moj fant s katerim sva že 14 mescev in že živiva skupi..kadi..
Ko sva se spoznala je kadil že 10 let, preden sva pa resno začela hodit je pa nehal. In je blo vse lepo in prav...do dva mesca nazaj ko sem ga zavohala da je kadil. Pravi da ga preveč vleče in da si ne more pomagat.
In vse bi bilo ok, če jaz ne bi imela takega odpora do cigaret...ne vem če imamo to v družini al kako že...uglavnem brat se je ločil ker njegova ni hotla nehat kadit. I know...it sounds freaky
Mene to res zelo moti in se sploh ne morem niti poljubljat z njim ko kadi ker mi je nenormalno ogabno..da ne govorim da je posledica tega tud zelo mal seksa..
Trudim se da bi se nekak navadla na to, ampak ne morem..isto tako kot ne prenesem paprik...in če bi mi jih en vsiljeval vsak dan bi jih še bolj sovražla.
Mori me pa tud da on trpi, ker verjamem da je težko nehat..mnogim ne rata..
Ne bi ga rada pustila zaradi tega, ampak če pa svojega fanta ne morem poljubit in vživat v tem, pol ga tud ne rabim..
Kadilci ponavadi rečejo da pretiravam...da vzame čigumi pa je mir. Pa ni res, ker se tist vonj zažre v obleke, kožo, lase... ogabno
Je imel kdo od vas kako podobno izkušnjo? Sama ne vem več kaj naj naredim...
Namreč moj fant s katerim sva že 14 mescev in že živiva skupi..kadi..
Ko sva se spoznala je kadil že 10 let, preden sva pa resno začela hodit je pa nehal. In je blo vse lepo in prav...do dva mesca nazaj ko sem ga zavohala da je kadil. Pravi da ga preveč vleče in da si ne more pomagat.
In vse bi bilo ok, če jaz ne bi imela takega odpora do cigaret...ne vem če imamo to v družini al kako že...uglavnem brat se je ločil ker njegova ni hotla nehat kadit. I know...it sounds freaky
Mene to res zelo moti in se sploh ne morem niti poljubljat z njim ko kadi ker mi je nenormalno ogabno..da ne govorim da je posledica tega tud zelo mal seksa..
Trudim se da bi se nekak navadla na to, ampak ne morem..isto tako kot ne prenesem paprik...in če bi mi jih en vsiljeval vsak dan bi jih še bolj sovražla.
Mori me pa tud da on trpi, ker verjamem da je težko nehat..mnogim ne rata..
Ne bi ga rada pustila zaradi tega, ampak če pa svojega fanta ne morem poljubit in vživat v tem, pol ga tud ne rabim..
Kadilci ponavadi rečejo da pretiravam...da vzame čigumi pa je mir. Pa ni res, ker se tist vonj zažre v obleke, kožo, lase... ogabno
Je imel kdo od vas kako podobno izkušnjo? Sama ne vem več kaj naj naredim...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
S fantom sma se pred 14 dnevi skupaj odločla (v bistvu je bla ideja njegova, jz sam nočem stave zgubit ), da nehama. Oba sva začela kadit v srednji šoli, tk da jz kadim kake 4 leta tk, mal bolj, on pa ene 8,9 let? Ampak že prej nism bla nek maniac na pušenje, mi ni blo problema par dni zdržat brez, tak da mislim, da sm na dobri poti, da za vedno preneham. Samo bojim se prve večje čage, pa da bom pijana, da me ne bo zlomlo...
(mal podpore please )
No, kar sm ti hotla povedat, klupko, je, da maš ti pravico do tega, da te ne ogroža s cigareti. On pa ima pravico do tega, da kadi. In tega mu ti ne morš vzet, niti preprečit, če sam ne želi prenehat. Moram pa rečt, pa naj si misli kdo kaj si če, da maš ti, kot nekadilka, višjo pravico do tega, da se ne kadi, kot pa on do tega, da se kadi. Če razumeš, kaj mislim.
Zdaj, če te moti samo vonj, mu pač reči, da pričakuješ, da tiste dneve, ko sta skupaj, ne bo kadil. Sicer naj ne pričakuje, da ga boš poljubila, da se boš stisnila k njemu...on ma sicer vso pravico, da si pržge čik, ampak se mora tud zavedat, da si mu dala na voljo 2 izbiri in očitno ni izbral tebe.
Če te pa moti komplet dejstvo, da je kadilec, da tega nikakor ne moreš spregledat pri svojem fantu...poglej, leto pa pol je bil brez. Veš kak je to veliko? Preberi TUKAJ kako je včasih hudo...da po par letih po opustitvi še vedno čutijo, da jim nekaj manjka...tak da morš po eni strani vedet, da je fuuul dosti naredo s tem, ko se je tolko trudil. In ne mu zamerit, ker se je zlomil. Naj poskusi še enkrat, pa še enkrat, pa 10x če je treba, mora mu uspet. Ti pa morš bit mu v podporo in ga za vsak napredek nekak nagradit. Veš kaj ti hočem povedat: z njim se odvajaj kajenja, ker ga bo opustil zaradi tebe. Meni je ful v podporo, ko se s fantom pogovarjama, kak je blo zadnič na kavi težko zdržat brez, da sem kar vdihovala s polnimi pljuči, ko so okol mene kadili...
Če pa sta res vsak na svoji skrajnosti, da on niti slučajno ne misli nehat, ti pa s tem niti približno ne misliš živet...pol pa tak sama veš, kam pes taco moli
(mal podpore please )
No, kar sm ti hotla povedat, klupko, je, da maš ti pravico do tega, da te ne ogroža s cigareti. On pa ima pravico do tega, da kadi. In tega mu ti ne morš vzet, niti preprečit, če sam ne želi prenehat. Moram pa rečt, pa naj si misli kdo kaj si če, da maš ti, kot nekadilka, višjo pravico do tega, da se ne kadi, kot pa on do tega, da se kadi. Če razumeš, kaj mislim.
Zdaj, če te moti samo vonj, mu pač reči, da pričakuješ, da tiste dneve, ko sta skupaj, ne bo kadil. Sicer naj ne pričakuje, da ga boš poljubila, da se boš stisnila k njemu...on ma sicer vso pravico, da si pržge čik, ampak se mora tud zavedat, da si mu dala na voljo 2 izbiri in očitno ni izbral tebe.
Če te pa moti komplet dejstvo, da je kadilec, da tega nikakor ne moreš spregledat pri svojem fantu...poglej, leto pa pol je bil brez. Veš kak je to veliko? Preberi TUKAJ kako je včasih hudo...da po par letih po opustitvi še vedno čutijo, da jim nekaj manjka...tak da morš po eni strani vedet, da je fuuul dosti naredo s tem, ko se je tolko trudil. In ne mu zamerit, ker se je zlomil. Naj poskusi še enkrat, pa še enkrat, pa 10x če je treba, mora mu uspet. Ti pa morš bit mu v podporo in ga za vsak napredek nekak nagradit. Veš kaj ti hočem povedat: z njim se odvajaj kajenja, ker ga bo opustil zaradi tebe. Meni je ful v podporo, ko se s fantom pogovarjama, kak je blo zadnič na kavi težko zdržat brez, da sem kar vdihovala s polnimi pljuči, ko so okol mene kadili...
Če pa sta res vsak na svoji skrajnosti, da on niti slučajno ne misli nehat, ti pa s tem niti približno ne misliš živet...pol pa tak sama veš, kam pes taco moli
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Čestitam! Tako se dela punca! Upam da vama bo ratalo..
Js sm pa pokazala eno dobro voljo in sem predlagala da pač kadi v službi ker vsi sodelavci kadijo in razumem da tud njega vleče. Itak se pol do večera mal zlufta pa je še znosno.
Sam me je pa učer ubil s tem da je kadil ko je šel nekam s kolegom popoldne..in zvečer ko smo bli vsi na kavici..vsi kadijo on pa ne. Pa čist nč živčen ni bil. Doma mi je blo jasno zakaj.
Sicer tud ta njegova živčnost se mi zdi da glumi in izsiljuje z njo, ker takrat ko je nehal je bil v tako dobrem stanju da mu je ratalo me osvojit
Men so všeč veseli tipčki kar je on bil...zdej se pa kr enga zmaja dela ko ne kadi sam da bi mi pokazal kok mu manka čik. Ja valda.
Mislim da se bom kar kmalu odselila. :francais:
Js sm pa pokazala eno dobro voljo in sem predlagala da pač kadi v službi ker vsi sodelavci kadijo in razumem da tud njega vleče. Itak se pol do večera mal zlufta pa je še znosno.
Sam me je pa učer ubil s tem da je kadil ko je šel nekam s kolegom popoldne..in zvečer ko smo bli vsi na kavici..vsi kadijo on pa ne. Pa čist nč živčen ni bil. Doma mi je blo jasno zakaj.
Sicer tud ta njegova živčnost se mi zdi da glumi in izsiljuje z njo, ker takrat ko je nehal je bil v tako dobrem stanju da mu je ratalo me osvojit
Men so všeč veseli tipčki kar je on bil...zdej se pa kr enga zmaja dela ko ne kadi sam da bi mi pokazal kok mu manka čik. Ja valda.
Mislim da se bom kar kmalu odselila. :francais:
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sorry sam jez pa mislm, da ga ne morš met ful rada, če se boš odselila zaradi tega, ker kadi. Imajo punce hujše probleme kot to, pa vztrajajo, ker fanta ljubijo. Ne me narobe razmuet, jez tudi ne maram cigaretnega vonja, ampak mogoče bi blo bolje, da mu stojiš ob strani pri odvajanju in ga spodbujaš, da počasi neha ali usaj zmanjša, ne pa da ga postaviš pred ultimat. Tko mu bo sam še težje, še bolj bo živčen in še bolj bo potreboval čik. Ne vem no... sam moje mnenje...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]