Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 08. Jul. 2008 13:43

Js sm bla vedno najhujša nasprotnica kajenja. Sam zavohala sm dim, so me pekle oči, kašljala sm.. Pol sm se kar prvadla, pa pol že za kak viknd kakega prižgala. Zdej grem pa na čik kadar mi zapaše, zlahka mu rečem ne.. Kmalu bom pa spet čist nehala. Enostavno mam tako obdobje, ko me čik malo bolj pomiri, ker sm v stanju stalne napetosti in razmišljanja :)
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 08. Jul. 2008 16:19

Ne kadim in me dim res moti. Prvič mi neverjetno smrdi, drugič ti začnejo smrdet lasje, potem še oblačila kmalu tut koža in pa čiki ležijo že povsod. :evil: Sama pa ne kadim, ker mi pač ne paše, pa tut ne smem, astma itd.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 08. Jul. 2008 16:32

Laurica* napisal/-a:Js sm bla vedno najhujša nasprotnica kajenja. Sam zavohala sm dim, so me pekle oči, kašljala sm.. Pol sm se kar prvadla, pa pol že za kak viknd kakega prižgala. Zdej grem pa na čik kadar mi zapaše, zlahka mu rečem ne.. Kmalu bom pa spet čist nehala. Enostavno mam tako obdobje, ko me čik malo bolj pomiri, ker sm v stanju stalne napetosti in razmišljanja :)

Kot ena moja prijateljica. Kadi ze vsaj 6 let, ampak ima vmes obdobja, ko sploh ne. Nima krize, pase ji da ne, cez nekaj casa pa ji spet zapase, da bi kadila in kadi.
Najbolj mi pa grejo na zivce tisti, ki se napijejo in kadijo, ker mislijo da so frajerji. Ne vsi, moja bivsa sosolka je rekla, da kadi samo ko je pijana, ker ji takrat pase. Ampak eni so pa res totalno bedni s tem, da mislijo, da so ne vem kaj, ce kadijo - predvsem mlajsi.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 08. Jul. 2008 16:48

Ne kadim in v svojem življenju, torej do sedaj še nisem poskusila kaditi ipd. Enostavno ne čutim potrebe po cigaretih, zato me tudi ne vleče probat ... Nočem začet in mislm, da tud ne bom začela, kajti doma ( razen polsestre ) ne kadi nihče, tudi moj dragi in njegova familija ne, tko da sploh nimam želje. Moti me predvsem dim, in smrad, potlej ti smrdijo obleke, lasje, pa še iz ust ni ravn prijetn vonj ...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 08. Jul. 2008 17:08

no angel napisal/-a:Uh, to bi js znorela da bi mi kdo kadil v bajti ... pri nas itak noben ne kadi, na srečo pa tud ko mamo obiske, večinoma ne kadi noben, če pa že, pol pa pač na terasi ... Včasih pa pridem kam ko kadijo v stanovanju in mi je prav grozn tist smrad. :tot:

pri nas doma kadi mama, no oče včasih (ampak res včasih). ampak vedno kadi zunaj na terasi. mene osebno ne moti dim, če sem kje s prijatelji in kateri kadi. nikoli ne bom rekla, čuj, v moji družbi ne kadi. mi je pa tudi dosti lepše, da se v hiši ne kadi, da so prostori prezračeni.
no pri obiskih pa to ne velja. še sreča, da so v poletnih mesecih več zunaj. :)
Uporabniški avatar
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: Radoolca*

Neprebrana objavaNapisal/-a tiash* » 10. Jul. 2008 9:30

hm .. ne kadim & tut ne bom ..
1. je itak skoda gunga kesa an
2,poi se usa sama smrdim no sej me ne mot ce zrawn mene kadijo sam usen poj pa smrdim ko newemkaj :x
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Jul. 2008 9:48

js sm kadila 6 let, pa zdj ze vec kot eno leto ne kadim :D (skadila sm povprecno 2 skatli na dan :? )...najprej sem ene pol leta ful malo kadila pol sem pa cez noc cist nehala :D :lol:
Uporabniški avatar
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiash* » 10. Jul. 2008 9:49

*kayka* napisal/-a:js sm kadila 6 let, pa zdj ze vec kot eno leto ne kadim :D (skadila sm povprecno 2 skatli na dan :? )...najprej sem ene pol leta ful malo kadila pol sem pa cez noc cist nehala :D :lol:

cestitam;) kr tko naprej! :)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 10. Jul. 2008 9:58

*kayka* napisal/-a:js sm kadila 6 let, pa zdj ze vec kot eno leto ne kadim :D (skadila sm povprecno 2 skatli na dan :? )...najprej sem ene pol leta ful malo kadila pol sem pa cez noc cist nehala :D :lol:

ja čestitke. meni pa vsi nekaj govorijo, da se čez noč ne da nehat. ampak jaz pravim, kjer je volja, tam je moč. :wink: in zdaj še dokaz imam.

aja, tudi meni je zelo škoda tega denarja, ki bi ga porabila za cigarete. se kar nabere, zdaj ko so že skoraj 3€ (ali kolko že).
Uporabniški avatar
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiash* » 10. Jul. 2008 10:02

gaby_ napisal/-a:

ja čestitke. meni pa vsi nekaj govorijo, da se čez noč ne da nehat. ampak jaz pravim, kjer je volja, tam je moč. :wink: in zdaj še dokaz imam.

aja, tudi meni je zelo škoda tega denarja, ki bi ga porabila za cigarete. se kar nabere, zdaj ko so že skoraj 3€ (ali kolko že).

ma dej .. 3 evre in poj da kups 2 skatlce je to ze 6 evrov .. 3 evre je pa ze ukol 720 tolarjov -__-
in poi gledam kr ene stare mamce u trguvin .. k kupjo celo škatlo ( al un paket k je 10 škatlc čikov not)
mislm .. :S
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 10. Jul. 2008 10:09

ponosno lahko priznam, da v življenju nisem pokadila niti ene same cigarete, niti poskusila nisem. pa štejem čez 20let. sama kajenja ne prenesem. tudi partner ne kadi, kajti močno dvomim, da bi lahko imela partnerja, ki kadi.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 10. Jul. 2008 10:23

anoyel napisal/-a:ponosno lahko priznam, da v življenju nisem pokadila niti ene same cigarete, niti poskusila nisem. pa štejem čez 20let. sama kajenja ne prenesem. tudi partner ne kadi, kajti močno dvomim, da bi lahko imela partnerja, ki kadi.

meni je to tudi pomembna lastnost pri partnerju. sam dim me ne moti (vsaj ne toliko, da bi avtomatsko izločila fanta, ki kadi), da bi pa nonstop zaradi njega morala pozimi zmrovat zunaj pred gostilno, da bi on v miru pokadil, pa ne. ja in sem srečna, da sva oba nekadilca in noben nima niti najmanjše želje to postati.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Jul. 2008 12:21

Eh, jaz pa nimam želje (in volje), da bi nehala. Pač mi paše, sploh ob tem lepem vremenu, ko ni treba zunaj zmrzovat kot pozimi (čeprav mi tudi takrat ni problem iti ven). Na morju bom v hotelu imela svojo sobo in bom lahko na balkonu ob kavici kakšnega prižgala, pogled pa bom imela na plažo. :freude: Vsak ima neko svoje veselje in zasvojenost. Eni so zasvojeni s hrano, drugi z alkoholom, tretji z ždenjem za računalnikom, eni pa smo pač kadilci. :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 10. Jul. 2008 12:41

jst sm nekadilka, fant pa kadi. na začetku me je motlo, tistik dim in use, pol sm še jst smrdela počikih.. sam zdej sm se že navadla. mi gre pa na žiuce da morem pozimi zmrzovat zuni zrat njega :evil:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Jul. 2008 12:42

ceprou sm sele dobr let nekadilka, se mi zdi k da nikol neb kadila...ful me mot dim, cigareti, ... ni mi jasn kako sem sploh lahko kadila :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]