Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
MilkyWay napisal/-a:A se katera od vas, ki kadi, trudi zmanjševat ali nehat?
ja jst lani sm skadila po dve škatlici na dan, al pa še malo več ... zdej skadim eno, mogoče tudi manj .. ampak poskušam čisto nehat
*pikyca* - v desnem kotu na vrhu posta ki ga hočeš citirat maš kvadratek in noter piše citiraj ..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem pa prejšnji vikend v lokalu pri prijateljici kupila Davidoff light in mi niso nič posebnega, kot da ne bi kadil (pač drugih niso mel oz. so mi te še najbolj odgovarjale). Drugače pa še vedno prisegam na Marlboro zlate.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Sm kadila.. sprva samo ko sm bla pjana, potem sm začela še tko (ko sm bla živčna ipd), potem sm kadila redno par let... lani novembra sm pa rekla 'zdj pa konc' in sm nehala, kljub temu da sm se družla s samimi kadilci. Potem sm si ga pržgala še ene parkrat ko sm bla pjana, pa enkrat ko sm bla živčna za popizdit. In takt se mi je tolk zagabl vse skupi, da ne pržgem nikol več nič kar bi blo cigaretu podobn.
-
Abnormal. - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Kadim, čeprov se že kr neki časa prpravlam da bi nehala..Ampak tok paše zravn kavice, da bi mi vrjetn res neki mankal..
Kadim pa Camel blue, prbližn 1-2 škatlci na tedn.Razn za kkšn party ob vikendih gre pa tud škatla do dve na večer.
Kadim pa Camel blue, prbližn 1-2 škatlci na tedn.Razn za kkšn party ob vikendih gre pa tud škatla do dve na večer.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz ne kadim in nimam nit namena začet. Sm probala enih 2x zrd firbca in mi sploh ni blo ušeč. Še najmanj pa mi je ušeč cena čikov in že zdej vem, da bi bankrotirala, če bi še kadila, ker že tko mi gre preveč keša.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- emo.girL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- Kraj: Muta
am..Kadim.ž.pou.Leta.sTara.sm.12.Let.pa.prva.2.mesca.sm.ko.se.mi.je.pasaLo.
sm.pokadiLa.eno.cigareto.aL.pa.2.cigareti.zaj.zadnje.4.mesce.pa.ž.redno.brez.njih.ne.morm.
začnem.kr.žiučkat.ko.vidim.čik .ne.morem.nehat.pa.nič.mi.ne.pomaga.
jem.tte.nikotinske.čigumije.pa.mi.ne.pomaga .Baii*
sm.pokadiLa.eno.cigareto.aL.pa.2.cigareti.zaj.zadnje.4.mesce.pa.ž.redno.brez.njih.ne.morm.
začnem.kr.žiučkat.ko.vidim.čik .ne.morem.nehat.pa.nič.mi.ne.pomaga.
jem.tte.nikotinske.čigumije.pa.mi.ne.pomaga .Baii*
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst tud ne kadim, pa tud nikol nism. Tud doma bi mogoče kdo kadil, pa sm jih zmeri nazaj držala. Sm bolj kot ne proti cigaretam in sovražim, če kdo kadi pri nas v stanovanju!! Kaki obiski, k nimajo tolk pameti, da sami ne vejo, da "zasmrajat" tuja stanovanja ni lepo, našim domačim je pa nerodn rečt, k "pridejo itak sam 2x na leto"! V glavnm, da mi, ko obiski pokadijo par čikov, pol sred zime lahko 1 uro zračmo in nas vse zebe. Logika... Drgač mi je pa zdej po lokalih čist kul, k grem na kavico in ne smrdim, k pridem domov. (čeprov se mi zdi, da vseen mal, k je že vse prepojeno). Če pa so žuri, me pa ne moti, če folk kadi. V glavnm da mi ne piha direkt v faco. Na splošno nimam nč proti kadilcem, no, sam vseen mi je škoda in se mi zdi ogabno, da vase vlečejo tist dim, zastrupljajo sami sebe in mučijo organizem.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz pa ne kadim, nikoli nisem. Mi imamo pa doma zmenjeno, da vsi kadijo na balkonu. Zakaj bi morala jaz trpeti in vohati to, ce mi ne pase. No, vcasih pozimi ne podimo vseh obiskov na balkon na -10, ampak naceloma se v stanovanju ne kadi.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Uh, to bi js znorela da bi mi kdo kadil v bajti ... pri nas itak noben ne kadi, na srečo pa tud ko mamo obiske, večinoma ne kadi noben, če pa že, pol pa pač na terasi ... Včasih pa pridem kam ko kadijo v stanovanju in mi je prav grozn tist smrad.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja sej pr nas grejo tud obiski na balkon kadit, sam včasih če je že kak tak...zabit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]