Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 14. Jun. 2008 18:13

densy napisal/-a:GAMUCCI :D tole bi mela :D
sam res ni neumna ideja..če učinkuje...
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 14. Jun. 2008 21:58

Uf čist odvisn od dneva.. Ko sm na kavici jih itak več skadim.. Še posebi zdej, ko so tekme in sm itak skoz v enmu baru in smo zuni.. Drugač nevem.. 3/4 škatlice na dan? 1/2? .. Med vikendom pa se ponavadi doza poveča, če smo zuni.. Čeprav zadnje čase, če kr dost popijem, mi preprosto ne paše (mal večja količina)..
Kadim pa Malboro rdeče..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 14. Jun. 2008 22:02

Kadim.. Dim me pa tud včasih moti, če kdo piha vame.. Pa ful mi je bedno, da sm recimo v pizzeriji na terasi in kdo zravn mene kadi.. :?
Sprva sm bla nad tistim nekadilskim zakonom mal jezna, zdej pa verjamem, da če bi se spet lahko not kadilo, da bi me začelo motit..
O podražanju cigaretov pa bom tko povedala.. Že itak se dražajo kot nevem kaj.. Če bi se že mogli podražat, pa tist 1€ vsekakor neb dovolila, da gre v zdravstvo, ker itak neb blo nič bolše.. Itak je že v kurcu in tud vedno bo.. Upajmo, da se motim, ampak.. :evil:
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 16. Jun. 2008 10:54

meni tudi grozno smrdi in sem prav vesela, da se je moj dragi odvadil že prej, preden swa začela. ne vem, to mi je ful ovira.

drugače pa gledam, da eni res ogromno pokadite. ok, meni se zdi ena škatla na dan kar veliko. koliko časa pa že kadite tisti, ki skadite po škatlo/dan??
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 20. Jun. 2008 9:27

To je čista odločitev posameznika. Sama sem zelo redno kadila, v zadnjem času pa sem cigarete kar izolirala. Mogoče zaradi tega, ker sem jih v tem stresnem obdobju na poti iz šole pozabila kupiti, ker nisem imela potrebe.

Včasih opazim, da kadim iz navade, ker me tudi ob zelo stresnih trenutkih čik ne pomiri pretirano.

Včasih pa še zdaj pride dan, ko bi lahko cel dan sedela ob kavi in kadila škatlico za škatlico...

Odvisno od dneva.

Ampak kadilka pa sem ja. Na žalost.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 18:15

Aloha napisal/-a:
čivava napisal/-a:OOO sem edina ki ga ne prižgem in mi dobesedno smrdi... tud fanta najraj ne bi kušna, ko ob vikendih kakšnega prižge... :P

Japajade, nč nisi edina.

Js pržganga čika tut u roko ne primem, kaj šele, da bi ga skadila.
In najbrž je to ena redkih stvari, za kero lahko trdim - nikoli :!: .

tudi jaz ne kadim, niti ko si kaj spijem. sem pa poskusila v osmem razredu OŠ, ko sem pač bila v taki družbi, kjer so kadili vsi. In so bili potem kao 'kul'. danes mi taki ljudje grejo najbolj 'na živce' - taki, ki kadijo samo za to, da bi bili kul. potem se pa navadijo in ne morejo prenehati.
drugače pa nimam nič proti tistim, ki kadijo. imam prijatelje, ki so kadilci. zdaj ko je kadilski zakon in smo v barih, ne kadijo. na svežem zraku me pa tudi ne moti toliko, razen če mi kdo kadi direkto v obraz. :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jun. 2008 19:13

Ne kadim, nikoli še nisem poskusila in odločena sem, da tudi nikoli ne bom!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 21. Jun. 2008 20:20

mala punci napisal/-a:west blue škatlo na dan

Enako :lach:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 23. Jun. 2008 22:01

js sm pa nehala kadit... sicer zarad zdravja.. sm skadila škatlo na dan west blue pa sm kadila 5 let.. pa sm se en dan tk slabo počutla tk da bi lahk kr skup padla.. pa sm si rekla.. evo pa grejo kava in cigareti.. pa od tej nisem niti šluka kave niti enga cigareta skadila.. pa moj fant kadi pa grem zravn njega vn ko gre na cigaret pa me niti mal ne zalušta.. ok se mi je zluštalo 1 tedn.. pol pa ko sm dala fantu lubčka ko kadi se mi je ful ugabno zdelo pa si niti najman nebi misla da sm tak okus mela tud js..

Zdj pa še fanta odvajam sicer mi zdj v cajtu izpitov ko jih ma ne bo nevem kk ratal.. sam je pa ž z silver priklopu na blue.. tk da ž lažje kadi.. upam da mi bo ratal.. pa še pršparam tok da brezveze! Dvojne hlače na mesec več si lohk kupim :D :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 24. Jun. 2008 7:48

Niccc... .3 nehala, pa se prej sem kadila samo ko se mi je reeees ljubilo (oz da mi je ful zapasalo, kar je cca 1x na dva meseca) ..
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 24. Jun. 2008 17:56

Če smo vzuni kajga skadim,pa še to zadn mesc,zlo redko.Pa če se mal afnam,sam to ga mam bol ku ne res za afnat :) .Drgač pa glamour al pa kolegici ukradem west blue al neki tajga.
Uporabniški avatar
chupachups*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a chupachups* » 24. Jun. 2008 20:02

Js pa kadim sam takrat ko mal preveč spijem.. ne vem no.. takrat mi vedno zapaše :P
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 24. Jun. 2008 20:07

bucka_* napisal/-a:js sm pa nehala kadit... sicer zarad zdravja.. sm skadila škatlo na dan west blue pa sm kadila 5 let.. pa sm se en dan tk slabo počutla tk da bi lahk kr skup padla.. pa sm si rekla.. evo pa grejo kava in cigareti.. pa od tej nisem niti šluka kave niti enga cigareta skadila.. pa moj fant kadi pa grem zravn njega vn ko gre na cigaret pa me niti mal ne zalušta.. ok se mi je zluštalo 1 tedn.. pol pa ko sm dala fantu lubčka ko kadi se mi je ful ugabno zdelo pa si niti najman nebi misla da sm tak okus mela tud js..

Zdj pa še fanta odvajam sicer mi zdj v cajtu izpitov ko jih ma ne bo nevem kk ratal.. sam je pa ž z silver priklopu na blue.. tk da ž lažje kadi.. upam da mi bo ratal.. pa še pršparam tok da brezveze! Dvojne hlače na mesec več si lohk kupim :D :D

a ti si kadila od svojega 12 leta? :eek:

drugač pa sama ne kadim, fant ne kadi..kadi pa veliko mojih kolegic in kolegov. samo kajenje me ne moti, niti mi ne smrdi. sama pa sem odločena, da ne bom kadila in tud za partnerja nočem kadilca.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just.me » 01. Jul. 2008 20:37

jst kadim west silver, skadim pa po kako škatlco na dan, čeprou čist odvisn od dneva...lohk tt več al pa manj
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Jul. 2008 21:20

L&M modre, približno škatlo na dan ... čist odvisno, no .. če je kaka žurka zvečer, potem tudi dve na dan ..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]