Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^
Itak, da je že dosti tem o kajenju, ampak kot sem že rekla, ni nobene o tem KOLIKO jih skadimo na dan in KATERE. Konec koncev se lahko ta tema brez problema zapre, ampak vse že obstoječe teme o kajenju so o odvajanju, anketa glede kajenja med mladimi idr., torej s to nimajo kaj dosti zveze. Ali bo tema ostala ali ne, pa naj odločajo moderatorke.
Itak, da je že dosti tem o kajenju, ampak kot sem že rekla, ni nobene o tem KOLIKO jih skadimo na dan in KATERE. Konec koncev se lahko ta tema brez problema zapre, ampak vse že obstoječe teme o kajenju so o odvajanju, anketa glede kajenja med mladimi idr., torej s to nimajo kaj dosti zveze. Ali bo tema ostala ali ne, pa naj odločajo moderatorke.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
škatlo na dan povprečno, včasih več včasih manj, odvisno od tega kaj delam in kje sem...
kadim pa muratti srebrne, če tega ni kakšne malboro light, če sem brez pa komu jemljem kadim kaj pride pod roke, hvala bogu s cimrom kadima iste čike...
poizkusila s tobakom pa ni ratalo ne maram okusa, če pa že pol pa samsonite najsvetlejše pa zelene rizla rizle...
kadim pa muratti srebrne, če tega ni kakšne malboro light, če sem brez pa komu jemljem kadim kaj pride pod roke, hvala bogu s cimrom kadima iste čike...
poizkusila s tobakom pa ni ratalo ne maram okusa, če pa že pol pa samsonite najsvetlejše pa zelene rizla rizle...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
marlboro Light.
čist odvisno od situacije... včasih tudi po 2 škatli na dan , včasih pa nobene
čist odvisno od situacije... včasih tudi po 2 škatli na dan , včasih pa nobene
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
čivava napisal/-a:OOO sem edina ki ga ne prižgem in mi dobesedno smrdi... tud fanta najraj ne bi kušna, ko ob vikendih kakšnega prižge...
Japajade, nč nisi edina.
Js pržganga čika tut u roko ne primem, kaj šele, da bi ga skadila.
In najbrž je to ena redkih stvari, za kero lahko trdim - nikoli .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov