Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
StrawberryGirl napisal/-a:spelca napisal/-a:tiasha napisal/-a:NEEE ..., sovražim ta smrad, dim, smrdeče cunje, lase ... ughhh sovražim cigarete ...
Se podpišem pod ta post.
ME 2
Uf, še jst...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js ne kadim. Me pa na splošno dim ne moti preveč. Tko no... Če smo ravno kje zunaj in kdo prižge mi ni panike...
Sem pa vesela, da moj tip ne kadi.
Sem pa vesela, da moj tip ne kadi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js tud kadim. začela sem tam nekje pri 15-ih
saj mi je žal, pa včasih že neham pa sem kakšen mesec brez sam ko pa tako paše ko sem živčna
sam moram se pa pohvalit da ful manj kadim kot sem včasih, v povprečju skadim škatlo cigaretov na teden :angel:
saj mi je žal, pa včasih že neham pa sem kakšen mesec brez sam ko pa tako paše ko sem živčna
sam moram se pa pohvalit da ful manj kadim kot sem včasih, v povprečju skadim škatlo cigaretov na teden :angel:
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Še ena kdailka tuki. Kadim od 15 leta dalje. Na začetku smo sam probavali s sošolci pa sošolkam. Pa sem potem za enkaj časa nehala. Potem pa sem brez razloga spet začela.
Moram priznati da tudi men dim smrdi in nikako ne moram biti v zakajenem prostoru, zato se sama sebi čudim, kako sploh laho kadim. Ampak kaj ko tako paše ob kavici, in ko gremo kam ven se kar spozabim in prižigam enga za drugim. Takrat gresta tud po dve škatli na dan, al pa tri. Drugač mam pa neo škatlo za 2 do 3 dni.
Moram priznati da tudi men dim smrdi in nikako ne moram biti v zakajenem prostoru, zato se sama sebi čudim, kako sploh laho kadim. Ampak kaj ko tako paše ob kavici, in ko gremo kam ven se kar spozabim in prižigam enga za drugim. Takrat gresta tud po dve škatli na dan, al pa tri. Drugač mam pa neo škatlo za 2 do 3 dni.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
S|MoNy - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2004
- Kraj: blizu MB
hm jaz tuji nea kadim, sem občasno, še tud kaj druga, ko sem bil veni, pijan pa to, samo sem se videl, da cigareti nimajo smisla...je pa ful problem, če maš okrog sebe same kolege (tako kot jaz), ki kadijo, ker te si res v pi*** ...samo sem ugotovil, da včasih ko smo s kolegi veni pa to, pa ko vsi okrog mene kadijo, pa pride do trenutka ko ne vem smo pač tiho kako minuto al pa kaj, te si vsi v usta daj čik:) in lahko rečem, da je ful čudn filing, ker se si vsi te čike v lape tišijo pa se z cigaretom ukvarjajo, tebi pa je čudno:) sem komaj zdaj opazil, ko nea kadim z njimi...tak, da kadilci malo se zamislie
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Tud js ne. Raj dam keš za čokolado, kokr pa za škatlco cigaretov
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
waau S|MoNy, čist hudo govoriš oz. pišeš... od kod pa si?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov