Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lev_inja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2007
Kadim že 3 leta in me cigaretni dim ne moti.Ampak se pa probam zadržati in v restavraciji ne kadim, čeravno sem v kadilskem prostoru.se pa z Dead_kid povsem strinjam.Jaz vem, da ko se bo zakon začel ne bom več tolko hodila po kafičih.Bom si ga raje doma prižgala in spila kavico.Ampak mislim, da bo zaradi tega kar dosti kadilcev ostalo doma, in bodo kafiči na izgubi.Na žalost, ampak tako pač je.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Dead_kid napisal/-a: Sem pa proti, da cigarete spet podražijo, saj jih vendar kar naprej!
Am tisti evro, je za zdravstvene namene, s tem se bo tebi zavarovanje znižalo... Ker bo država dobila od enega evra, tok kot ti v življenju ne nabereš... In s tem se ne obremeni več toliko zavarovalnic... Preberi članek, pa boš vidla... Plus, par % jih bo nehalo kadit zaradi tega... To so ti ljudje, ki se odločajo po 5 let da bi nehali kadit, pa dobijo tako razlog...
Zakon se itak more izvajat, poglej v Italiji... Sj te vn vržejo, če kadiš tam kjer ni dovoljeno, v najhujših primerih te policija odpelje, če te že redar ne napoka
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
bigboi napisal/-a:Zakon se itak more izvajat, poglej v Italiji... Sj te vn vržejo, če kadiš tam kjer ni dovoljeno, v najhujših primerih te policija odpelje, če te že redar ne napoka
Ja no ne vem, jaz vem, ko je bil v Briščkah šotor in pač se ni smelo kadit, so tudi na zaslonu skozi večer predvajali, da je prepovedano kadit, jih je prvič zelo malo kadil, mogoče kakih 5...potem, pa vedno več...tako da... in kokr jst vem, niso nobenga vrgli ven zaradi tega...pa čeprav je prepovedano... zgleda, da nekje bolj resno to jamljejo in tudi nadzorujejo, drugje pa bolj malo...
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Zakaj se mi zdi, da je v teh postih začutit nespoštovanje ljudi, ki kadijo?
Kadilci se nikoli ne spravijo na nekadilce, nekadilci pa non stop. Vsak kadilec ve, da mu to škodi, ni potrebno ves čas poslušat eno in isto. In zaradi kajenja kadilci niso nič manj vredni kot nekadilci.
Sicer pa sama kadim, me dim ne moti, tudi ko jem ne. Spoštujem pa tako kadilca kot nekadilca. S človekom ni nič narobe, po mojem mnenju. Nikoli pa ne bi kadila trave.
V gostilne pa itak ne hodim pogosto, tak da me ta zakon ne moti preveč. Sicer pa imam mnenje, da se bo tega zakona držalo bore malo ljudi . Drugače pa v naravo s prijatelji. Še ceneje je.
Pa brez zamere.
Lp
Moa
Kadilci se nikoli ne spravijo na nekadilce, nekadilci pa non stop. Vsak kadilec ve, da mu to škodi, ni potrebno ves čas poslušat eno in isto. In zaradi kajenja kadilci niso nič manj vredni kot nekadilci.
Sicer pa sama kadim, me dim ne moti, tudi ko jem ne. Spoštujem pa tako kadilca kot nekadilca. S človekom ni nič narobe, po mojem mnenju. Nikoli pa ne bi kadila trave.
V gostilne pa itak ne hodim pogosto, tak da me ta zakon ne moti preveč. Sicer pa imam mnenje, da se bo tega zakona držalo bore malo ljudi . Drugače pa v naravo s prijatelji. Še ceneje je.
Pa brez zamere.
Lp
Moa
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Moa napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je v teh postih začutit nespoštovanje ljudi, ki kadijo?
Pa brez zamere.
Lp
Moa
Prostor za nekadilce je isto kot bi razdelil bazen na dva dela v enem se ne sme urinirat v drugem delu lahko... Kot veš se vse premeša in je vse skupaj eno, glih tako zrak, zakaj bi moral vohat cigaretni dim če ne rabiš Če se zakon nebo upošteval greš pač do osebka in mu poveš, če zna brat. S tme če tebe ne moti moti druge Bi tebi blo lepo da bi mela soseda za bobnarja, ko vsak dan tolče Njega ne moti to zate pa nevem ...
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
jst pa občasno kakšnega prižgem. Čeprav sem mela tako bedne izkušnje, da ne vem, kako mi še sploh pašejo. Prvič ko sem bruhala na žurki ni bilo zarad pjače ampak čikov..joj,joj...no, sedaj paše samo še kakšen ob pivu. To se pravi, da ob kavici ali kjerkoli drugje sploh ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov