Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lev_inja » 10. Maj. 2007 21:13

Kadim že 3 leta in me cigaretni dim ne moti.Ampak se pa probam zadržati in v restavraciji ne kadim, čeravno sem v kadilskem prostoru.se pa z Dead_kid povsem strinjam.Jaz vem, da ko se bo zakon začel ne bom več tolko hodila po kafičih.Bom si ga raje doma prižgala in spila kavico.Ampak mislim, da bo zaradi tega kar dosti kadilcev ostalo doma, in bodo kafiči na izgubi.Na žalost, ampak tako pač je.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 13. Maj. 2007 14:20

in bodo prišli nekadilci, ki prej niso hotli zaradi cigaretnega dima ven hodit... Mislim da je več nekadilcev na svetu... Tko, da nevem če bo kdo na izgubi :lol:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 13. Maj. 2007 14:24

Dead_kid napisal/-a: Sem pa proti, da cigarete spet podražijo, saj jih vendar kar naprej!

Am tisti evro, je za zdravstvene namene, s tem se bo tebi zavarovanje znižalo... Ker bo država dobila od enega evra, tok kot ti v življenju ne nabereš... In s tem se ne obremeni več toliko zavarovalnic... Preberi članek, pa boš vidla... Plus, par % jih bo nehalo kadit zaradi tega... To so ti ljudje, ki se odločajo po 5 let da bi nehali kadit, pa dobijo tako razlog...
Zakon se itak more izvajat, poglej v Italiji... Sj te vn vržejo, če kadiš tam kjer ni dovoljeno, v najhujših primerih te policija odpelje, če te že redar ne napoka ;)
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Maj. 2007 18:10

bigboi napisal/-a:Zakon se itak more izvajat, poglej v Italiji... Sj te vn vržejo, če kadiš tam kjer ni dovoljeno, v najhujših primerih te policija odpelje, če te že redar ne napoka ;)

Ja no ne vem, jaz vem, ko je bil v Briščkah šotor in pač se ni smelo kadit, so tudi na zaslonu skozi večer predvajali, da je prepovedano kadit, jih je prvič zelo malo kadil, mogoče kakih 5...potem, pa vedno več...tako da... :) in kokr jst vem, niso nobenga vrgli ven zaradi tega...pa čeprav je prepovedano... zgleda, da nekje bolj resno to jamljejo in tudi nadzorujejo, drugje pa bolj malo... ;)
ady_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a ady_ » 14. Jul. 2007 19:30

mene pa nekaj drugega zanima...jaz kadim...zanima me pa če zna kdo delati te balončke iz dima??...naučila bi se rada pa ne poznam nobenga ki bi znal to
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 15. Jul. 2007 19:16

Probal samo 1x, to ni zame.
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 15. Jul. 2007 21:42

Zakaj se mi zdi, da je v teh postih začutit nespoštovanje ljudi, ki kadijo?
Kadilci se nikoli ne spravijo na nekadilce, nekadilci pa non stop. Vsak kadilec ve, da mu to škodi, ni potrebno ves čas poslušat eno in isto. In zaradi kajenja kadilci niso nič manj vredni kot nekadilci.

Sicer pa sama kadim, me dim ne moti, tudi ko jem ne. Spoštujem pa tako kadilca kot nekadilca. S človekom ni nič narobe, po mojem mnenju. Nikoli pa ne bi kadila trave.

V gostilne pa itak ne hodim pogosto, tak da me ta zakon ne moti preveč. Sicer pa imam mnenje, da se bo tega zakona držalo bore malo ljudi . Drugače pa v naravo s prijatelji. Še ceneje je.

Pa brez zamere.

Lp
Moa
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 16. Jul. 2007 19:27

Moa napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je v teh postih začutit nespoštovanje ljudi, ki kadijo?
Kadilci se nikoli ne spravijo na nekadilce, nekadilci pa non stop. Vsak kadilec ve, da mu to škodi, ni potrebno ves čas poslušat eno in isto. In zaradi kajenja kadilci niso nič manj vredni kot nekadilci.

Sicer pa sama kadim, me dim ne moti, tudi ko jem ne. Spoštujem pa tako kadilca kot nekadilca. S človekom ni nič narobe, po mojem mnenju. Nikoli pa ne bi kadila trave.

V gostilne pa itak ne hodim pogosto, tak da me ta zakon ne moti preveč. Sicer pa imam mnenje, da se bo tega zakona držalo bore malo ljudi . Drugače pa v naravo s prijatelji. Še ceneje je.

Pa brez zamere.

Lp
Moa

Prostor za nekadilce je isto kot bi razdelil bazen na dva dela v enem se ne sme urinirat v drugem delu lahko... Kot veš se vse premeša in je vse skupaj eno, glih tako zrak, zakaj bi moral vohat cigaretni dim če ne rabiš :) Če se zakon nebo upošteval greš pač do osebka in mu poveš, če zna brat. S tme če tebe ne moti moti druge :) Bi tebi blo lepo da bi mela soseda za bobnarja, ko vsak dan tolče :) Njega ne moti to zate pa nevem ...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Jul. 2007 19:37

ady_ napisal/-a:mene pa nekaj drugega zanima...jaz kadim...zanima me pa če zna kdo delati te balončke iz dima??...naučila bi se rada pa ne poznam nobenga ki bi znal to

:lol: sej se zajebavaš, a ne?? :lol:
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Jul. 2007 19:38

aja pozabla sm zase napisat. kadim že 5 let in dim me ne moti, motijo me blazno zakajeni prostori, v katerih pa se ne zadržujem dolgo.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 18. Jul. 2007 1:15

pol te moti dim :) Če ne maraš zakajenih prostorov :) Tam se ga čuti, sj na odprtem ga ne zavohaš, no edino če kdo puha vate...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 18. Jul. 2007 10:48

Jaz še nikoli nisem poskusila niti enega dima in ga tudi ne bom. Komaj čakam, da pride v veljavo protikadilski zakon.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 18. Jul. 2007 15:37

...
Zadnjič spremenil LaBonita, dne 18. Jul. 2007 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 18. Jul. 2007 15:37

kdaj pa začne veljati ta protikadilski zakon? a bo potem res s 1.8.2007? UPAM DA JAAAAAAAAAAAAAAAAAA :razz:
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 18. Jul. 2007 15:54

jst pa občasno kakšnega prižgem. Čeprav sem mela tako bedne izkušnje, da ne vem, kako mi še sploh pašejo. Prvič ko sem bruhala na žurki ni bilo zarad pjače ampak čikov..joj,joj...no, sedaj paše samo še kakšen ob pivu. To se pravi, da ob kavici ali kjerkoli drugje sploh ne.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov