Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
volja je potrebna, kadil sm, pol sm pa nehal za 4 leta, in spet zacel...
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
jz navijam za to da bo škatlica čikov 1500 sit!!! pol bo pa mogoč kdo nehal kadit...ne pa ti napisi na škatlici
sama ne kadim,,,sm probala v 8. razredu pa so se mi tk zasrali ...tk da ne kadim...
sama ne kadim,,,sm probala v 8. razredu pa so se mi tk zasrali ...tk da ne kadim...
-
Beba - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
Klaudia napisal/-a:en moj stari prijatelj je kadil še huj kt kšn turk in je mogu nujno nehat (zdravniki pa to). mislm d je uporablu neke žvečilne za nadomestek cigaret ter coca-colo. baje pomaga, ne vem pa za zihr, ker sama ne kadim in nimam teh problemov...
ej ti nikotinski zvecilni nc ne pomagajo!!!!!!!!!js sem si jih kupla,ko sem se hotla odvadit pa je tak kot da bi jedu tist tobak!!!!BLJAK.......sem mela pol vecji filin si cik prizgat!!!tk da nisn pol vec poskusala nehat!moja mama je pa en dan kr rekla js ne bom kadila vec in res ze dve leti ne kadi!
po moje ti zdravniki nc kej ne bojo mogl pomagat!niti nobeni zvecilni in oblizi!sama se mores pripravit do tega...-sej ves:"vsak zacetek je tezek"....
premisl......pa res se ti ne splaca kupovat oblizev in tega sranja kr NCCCC ne pomaga!!
ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
- Mačkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
Res, vse je stvar volje, odločitve. Sama sem 10 let kadila, parkrat vmes probala nehat, enkrat sem se pa zares odločila, da zdaj je pa tega dovolj, da tako se pa ne grem več in nehala. Od tega je 2 leti in pol in še vedno ne kadim. Moraš se sam s sabo pogovorit, se zares odločit, potem pa gre. Same ste "šefice" svojih teles in svoje volje, samo ve in nihče drug - zadeva je v vaših rokah. Treba je verjet v to, da si ti "in charge", ne pa ena butasta odvisnost, potem pa gre!!!
... pa veliko uspeha!!!
... pa veliko uspeha!!!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
[quote="LyLa"][quote="Mačkica"]Moraš se sam s sabo pogovorit, se zares odločit, potem pa gre.
samo pazi da te noben ne slisi
samo pazi da te noben ne slisi
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov