Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem se tut spet odločla, da bom nehala. Pa sej nisem redno kadila, no...
Samo včasih me pol še zmeraj premami...
Kupim si v glavnem čikov več ne!
Samo včasih me pol še zmeraj premami...
Kupim si v glavnem čikov več ne!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Nazadnje na kosmo srečanju, prej 1 leto ne, zdaj pa spet nič and proud of it. Komaj čakam, da bo tako kot v Italiji, ko se v lokalih ne bo smelo kaditi. Bomo ful vode in elektrike prišparal, ko ne bo treba komplet cunj oprati vsakič, ko prideš s kofetka.
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
ponosno povem,da od novega leta ne več,čeprav sem se pred tem neuspešno borila tej razvadi,ki sem se ji lahko uprla,samo za kak dan ali dva
- Bax
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz ne kadim 11. dan. Prvih par dni nisem kadil, ker sem bil bolan, potem pa sem podaljšal zadevo. V glavnem - ne pijem več niti kave, v službi se izogibam čajne kuhinje, kamor smo hodili na čik pavze, za nekaj časa sem prekinil žuranje, da ne bi tam padel v skušnjavo. Kadil sem 8 let, povprečje okoli škatle in pol na dan. Kakšen dan po 3 škatle (če je bila še dolga noč), včasih samo par cigaret (ker v stanovanju ne kadim). Tukaj je nekaj plusov in minusov:
Bonusi:
Prišparam ful denarja ker ne hodim ven žurat.
Prišparam še nekaj denarja ker ne kupujem cigaret.
Prišparam, ker hodim manj v lokale nasploh.
V službi naredim več, ker bolje izkoristim delovni čas.
Pljuča so se že začela čistiti.
Imam izgovor da se več gibam in hodim v naravo (čeprav je mraz).
Kar naenkrat se mi zdi da imam več časa.
Ne pijem več kave.
Ne kašljam.
Ne smrdim več po cigaretah (kar šele zdaj spet vidim, kako v radiju pol metra okoli kadilcev vse smrdi).
Spet lahko vonjam zadeve in celo zavoham parfum!!
Minusi:
Sanjam o cigaretah in imam nasploh čudne sanje. (upam da bo minilo)
Ko pridem v lokal, mi smrdi.
Ne hodim se ven zabavat (začasno).
Bojim se, da se mi ne bo zgodila ista zgodba kot nekaj let nazaj, ko sem nehal in že 4 mesece nisem kadil, potem pa sem imel prometno nesrečo in prižgal "ker sem bil živčen" prvo novo cigareto.
Iz službe pridem bolj izčrpan, ker sem bil navajen, da sem počival, ko sem šel na cigaret. Zdaj počivam samo še med malico, kar je malo neugodno, ampak bo že.
Zaenkrat zadeve jemljem dan po dan. Ko bom 2 meseca brez, potem bom že malo bolj siguren. Za še večji izziv, imam še zmeraj škatle cigaret tam, kjer sem jih imel prej, ko sem kadil - v avtu, v pisarni in doma, ampak zaenkrat se upiram skušnjavi, ki je pravzaprav presenetljivo majhna.
Bonusi:
Prišparam ful denarja ker ne hodim ven žurat.
Prišparam še nekaj denarja ker ne kupujem cigaret.
Prišparam, ker hodim manj v lokale nasploh.
V službi naredim več, ker bolje izkoristim delovni čas.
Pljuča so se že začela čistiti.
Imam izgovor da se več gibam in hodim v naravo (čeprav je mraz).
Kar naenkrat se mi zdi da imam več časa.
Ne pijem več kave.
Ne kašljam.
Ne smrdim več po cigaretah (kar šele zdaj spet vidim, kako v radiju pol metra okoli kadilcev vse smrdi).
Spet lahko vonjam zadeve in celo zavoham parfum!!
Minusi:
Sanjam o cigaretah in imam nasploh čudne sanje. (upam da bo minilo)
Ko pridem v lokal, mi smrdi.
Ne hodim se ven zabavat (začasno).
Bojim se, da se mi ne bo zgodila ista zgodba kot nekaj let nazaj, ko sem nehal in že 4 mesece nisem kadil, potem pa sem imel prometno nesrečo in prižgal "ker sem bil živčen" prvo novo cigareto.
Iz službe pridem bolj izčrpan, ker sem bil navajen, da sem počival, ko sem šel na cigaret. Zdaj počivam samo še med malico, kar je malo neugodno, ampak bo že.
Zaenkrat zadeve jemljem dan po dan. Ko bom 2 meseca brez, potem bom že malo bolj siguren. Za še večji izziv, imam še zmeraj škatle cigaret tam, kjer sem jih imel prej, ko sem kadil - v avtu, v pisarni in doma, ampak zaenkrat se upiram skušnjavi, ki je pravzaprav presenetljivo majhna.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
steLLcy napisal/-a:Dans sm spet nehala.
Oh, jz neham večkrat na dan - do naslednjega čikca.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Ne kadim in ne bi začela za nič na svetu. Nič ni bolj groznega kot pa it na kavo, pol pa smrdiš po teh čikih, če pa sam kadiš ti pa smrdijo še prsti, koža, lasje, pa zobe maš rumene in na koži se ti pozna.
Ne hvala, raje grem za tist denar na aerobiko!
Ne hvala, raje grem za tist denar na aerobiko!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov