Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nimfa - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja jaz tudi kadim, sam moram priznat, da se mi ta zakon sploh ne zdi tako napačen. mislim bolj bi mi bil všeč, da bi mogli vsi lokali imeti prostore ločene za kadilce in nekadilce, da bi bilo lepo pošlihtan.. Nevem, meni se zdi, da bojo lokali s tam izgubili velik strank heh
al bomo pa hodili vn na čik pavzice
al bomo pa hodili vn na čik pavzice
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V službi je stalno kreg zaradi tega. Je enih 4,5 kadilcev, ki kadijo meni nič tebi nič v edinem skupnem prostoru, kjer se malica in pije kavo
najhuje pa je, da se obnašajo, kot da se mora ostalih 15 ljudi njim prilagajat in naj bi se mi tam ne zadrževali, če nam dim ne paše..
Tko da se eni že izogibajo in mal bojo uni 4 sami ostal na kavi..
najhuje pa je, da se obnašajo, kot da se mora ostalih 15 ljudi njim prilagajat in naj bi se mi tam ne zadrževali, če nam dim ne paše..
Tko da se eni že izogibajo in mal bojo uni 4 sami ostal na kavi..
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
*Ela* napisal/-a:meni ni čisto jasno kaj se bo zgodilo če ta zakon uvedejo: kje boš lahko kadil kje pa ne?
hihi js se bojim da bo isto koker s tem zakonom o zaprtih trgovinah ob nedelah- pru bo za vse velal, pol bo pa miljon izjem, nazadne pa nbenem ne bo nč jasn....
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, tele cigaretke. Sama sem pred dvema letoma in pol nehala in sem res vesela, da nimam več te razvade. Sej, takrat ko kadiš in ti 'paše' itak zagovarjaš svoje stališče. Zdaj, ko pa vidiš kadilce z drugimi očmi, ti pa ni glih fajn, da si ves osmojen zaradi drugih.
Ne bom rekla, da ne gre za nek ritual oz. užitek. Ampak je pa moje počutje vseen fuuul boljše. Velik plusov je zdej, k ne kadim. manj zapravim, ne smrdim, nisem živčna..mater, moram na en čik......ni problemov v nekadilskih restavracijah oz. lokalih, ne pljuvaš katrana, ne kašljaš, ne zmrzuješ pozimi na mrazu itd.
Vsaka, k bi res rada nehala in to zaradi sebe, bo nehala. Čim ti pa nekdo najeda in soli pamet, pa verjamem, da še tri več zanalašč in to z največjim užitkom pokadite.
Vsak je zase odgovoren in naj dela, kar mu najbolj sede. Vsi pa vemo, da res ni zdravo kadit.
Upam, da bodo kdaj res izumli kakšne neškodljive cigarete za vse tiste, ki resnično nočejo nehat kadit.
Ne bom rekla, da ne gre za nek ritual oz. užitek. Ampak je pa moje počutje vseen fuuul boljše. Velik plusov je zdej, k ne kadim. manj zapravim, ne smrdim, nisem živčna..mater, moram na en čik......ni problemov v nekadilskih restavracijah oz. lokalih, ne pljuvaš katrana, ne kašljaš, ne zmrzuješ pozimi na mrazu itd.
Vsaka, k bi res rada nehala in to zaradi sebe, bo nehala. Čim ti pa nekdo najeda in soli pamet, pa verjamem, da še tri več zanalašč in to z največjim užitkom pokadite.
Vsak je zase odgovoren in naj dela, kar mu najbolj sede. Vsi pa vemo, da res ni zdravo kadit.
Upam, da bodo kdaj res izumli kakšne neškodljive cigarete za vse tiste, ki resnično nočejo nehat kadit.
Uživajte poletje
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Jaz pa kadim le občasno ko mi zapaše (parkrat na teden), predvsem pa na žurih. Takrat jih pokadim lahko tudi po 3 škatlice.. sploh nevem kaj me takrat toliko prime.
Ampak ko pomislim, da sem v enem večeru pokadila za 1600sit mi kar malo obrne
Ampak ko pomislim, da sem v enem večeru pokadila za 1600sit mi kar malo obrne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]