Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sama ne kadim, pa včasih mi je šlo kajenje ful na živce (oz. smrad), zdej me pa niti ne moti več.. Lubi kadi pa sem se navadla čist.. Tko da me tut pri drugih ne moti več - razen če kdo dim puha direkt vame ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja to pa res ni sexy, če ženka kadi?! Men to deluje skrajno ku*birsko!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sem pa tja prižgem, recimo ob kavi.
Ampak, glej ga zlomka, me pa ful moti, če traven mene kadijo, sama pa ne. Npr. v službi, kjer jst ne kadim, me dim in smrad res grozno motita, tako da se kar po hitrem postopku odstranim iz prostora.
Ampak, glej ga zlomka, me pa ful moti, če traven mene kadijo, sama pa ne. Npr. v službi, kjer jst ne kadim, me dim in smrad res grozno motita, tako da se kar po hitrem postopku odstranim iz prostora.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Kaj je zdej s tem zakonom, k se ga trudijo uvest?
Se več ne sme kadit v javnih prostorih al je vse po starem??
(K je sm vse bl alergična na cigarete in si res želim, da bi se to že 1x uveljavl ... )
(K je sm vse bl alergična na cigarete in si res želim, da bi se to že 1x uveljavl ... )
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ne ne kadim
umiram.</3
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
ja, kadim. ja, vem kire so slabe stvari. in ja, sm totalno proti tej fori z javnim prostorom...nič nimam proti pravim prostorom za nekadilce (to pomeni steklena pregrada, da se res ne čuti dima), ampak sicer pa če je prostor JAVNI pomeni da ima vsak posameznik neko svojo svobodo- in kajenje je odločitev posameznika. in če nekomu ne puhaš ravno v obraz, ga s tem ne moreš zmotiti... btw potem prepovejte še prdenje na avtobusih prosim, me zelo moti vonj...nočem biti vulgarna, ampa stvar je precej podobna
sama imam veliko prijateljic, ki ne marajo dima, zato se pač usedem in puham na drugo stran in je to to.
najbolj pa me živcirajo nasprotniki kajenja, ki se kot zanalašč zadržujejo v lokalih, ki so dobro znani po slabem zračenju in se na ves glas pritožujejo zaradi dima
sama imam veliko prijateljic, ki ne marajo dima, zato se pač usedem in puham na drugo stran in je to to.
najbolj pa me živcirajo nasprotniki kajenja, ki se kot zanalašč zadržujejo v lokalih, ki so dobro znani po slabem zračenju in se na ves glas pritožujejo zaradi dima
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
lynee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
nogica napisal/-a:Kaj je zdej s tem zakonom, k se ga trudijo uvest?
Jst tut!
Nikol nisem kadila in (upam) da nikol ne bom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov