Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
moja tud, pa sm se tri tedne prezgodi rodila ( baje da ne zarad tga) pa pol sm bla ene tri mesce u bolnci zarad problemu ss kožo, k jih mam še danes( alergije... ) utok da jst sm proti in vem da ne bom
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ne kadim in tudi takrat ne bom
-
Lutkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
moja mami je tut kadila med nosečnostjo pa sm čist uredu (vsaj mislm ) sam sm se rodila 2 tedna prezgodi pa full sm bla suhcana pa mejhna tko da bo to kr držal da so od kadilk bolj šibki! sama pržgem tko kšno cigareto čez vikend u družbi o nosečnosti sploh še ne razmišljam tako da newem kako bi ravnala če bi bila noseča!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Seveda ne..
Moja prijateljica je kadila med porodom pa ima zdaj hcerka ful slabe zobke oz. ima z njimi veliko problemov in tudi hitro dobi kaksen prehlad oz. kaslja veliko.. tak da bi raje se 1x premislili, ce se res splaca..
Moja prijateljica je kadila med porodom pa ima zdaj hcerka ful slabe zobke oz. ima z njimi veliko problemov in tudi hitro dobi kaksen prehlad oz. kaslja veliko.. tak da bi raje se 1x premislili, ce se res splaca..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
gemini - Cosmofrik
||MuCkAa napisal/-a:Seveda ne..
med porodom wtf
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
gemini napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Seveda ne..
med porodom wtf
Hehehehehe lapsus, ocitno sem mislila med nosecnostjo..
And I''ll take you for who you are
-
gemini - Cosmofrik
||MuCkAa napisal/-a:gemini napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Seveda ne..
med porodom wtf
Hehehehehe lapsus, ocitno sem mislila med nosecnostjo..
aha, kul pol, men so pa hmal oči vn pale k sm prebrala, to bi blo pa že tumač
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Men je pa to nekaj najbolj grdega kar je sploh možno.
Lepa mamica z lepim nosečniškim trebuščkom v roki pa drži smrdljiv umazan čik. Takrat me pa to tko pogreje.
Moja sestra kadi. Ko je bila noseča je tudi kakšnega prižgala. Jst sm bla takrat tko jezna da sva se skregali. Enkrat sem ji še celi čik zbila z roke.
Z mojim nečakom je bilo vse vse vredu. Normalna teža in zdrav je bil tudi seveda. No saj je še. Ampak, če bi blo kaj narobe nevem kaj bi naredila.
Kar najbla sovražm je pa to da nosečnica kadi in škoduje svojemu otroku. Isto velja za narkomanke.
Jebemtiš ej.
Lepa mamica z lepim nosečniškim trebuščkom v roki pa drži smrdljiv umazan čik. Takrat me pa to tko pogreje.
Moja sestra kadi. Ko je bila noseča je tudi kakšnega prižgala. Jst sm bla takrat tko jezna da sva se skregali. Enkrat sem ji še celi čik zbila z roke.
Z mojim nečakom je bilo vse vse vredu. Normalna teža in zdrav je bil tudi seveda. No saj je še. Ampak, če bi blo kaj narobe nevem kaj bi naredila.
Kar najbla sovražm je pa to da nosečnica kadi in škoduje svojemu otroku. Isto velja za narkomanke.
Jebemtiš ej.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
damn u are right :D
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
to je full nagravžen! in to za mene ni mama, da ne more 9 mescev zdržat brez da ne bi kadila! svinjarija! pol se pa sprašujejo če je otrok umsko moten!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov