Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 30. Jun. 2005 12:43

Kadim, vendar ne pretiravam.....

Za vse tiste, ki še nikdar niste.......... :respekt:
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 30. Jun. 2005 12:46

hmmm, ja, gre dost dnarja za tole ..
moj lubi zdej tud pravi da mu nekak ne paše več.. da ga kr na kašelj sili.. sej bo mogu nehat k predolg že kadi :cry: sploh da kadi :(... mja...
Uporabniški avatar
dr_Brane
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dr_Brane » 03. Jul. 2005 21:07

Ke pa sem spuham kako cigaro,...tiste ta debele. Je pa problem k so drage, 580 sit so tiste ta Independance, tko da ni panike da bi se ga s cigaram glih kej preveč zakajov.

Itak se pa cigare puha in ne inhalira, tako da dim pride v stih le z ustno sluznico in še z nosno sluznico ne.

Če bi primerjali pojavnost pljučno žilnih obolenj pri kadilcih cigar (pri tistih ki spuhajo vsaj 5 cigar/dan) se ta poveča za 10%, pri kadilcih cigater (tisti ki skadijo vsaj 1 škatlo/dan) pa tudi za 70%.

:bandit:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 03. Jul. 2005 21:08

ne kadim, in nikoli nisem... niti probala.
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikolinca » 03. Jul. 2005 21:23

Sem kadila..1 leto tko dost redno... Pol sm pa svojga lubija srečala...in sem zaradi njega nehala kadit in tut pit alkohol (off topic), ker on ni pristaš tega in sm zdj zeeelo zadovolna in hvaležna svojmu lubiju! Pa tut sama bi vrjetno spoznala da to ni zame... kr zdj mi sploh ne paše kadit niti pit.. vrjetno me je takrat sam družba v to not potegnla :roll:
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 7. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl » 04. Jul. 2005 9:53

ja pol je pa tale tvoj lubi res dobr, da si zrd njega nehala. bravo! :gut: (off topic)pa tut upam da bos se dolg z njim ker je ocitno res dobr. :D :D
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikolinca » 04. Jul. 2005 21:23

jaaa ful je dobr :love: k sm ga in ga še vedno mam rada sm to nrdila zanj... tko da.. :) upam tut jst da bova dolg skup :) (offtopic ja) :D
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zalaL » 05. Jul. 2005 10:17

Ja še zmeraj kadim, pa moram rečt, da mi do sedaj to sploh ni šlo na živce, sedaj pa opazujem ljudi okli sebe in vidim, da nas je vedno manj - kadilcev. Tako, da mogoče bi bil počasi čas, da preneham. Sam prej moram shujšat.
Pascale
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pascale » 05. Jul. 2005 13:51

ej ti nikotinski zvecilni nc ne pomagajo!!!!!!!!!js sem si jih kupla,ko sem se hotla odvadit pa je tak kot da bi jedu tist tobak!!!!BLJAK.......sem mela pol vecji filin si cik prizgat!!!tk da nisn pol vec poskusala nehat!moja mama je pa en dan kr rekla js ne bom kadila vec in res ze dve leti ne kadi!
po moje ti zdravniki nc kej ne bojo mogl pomagat!niti nobeni zvecilni in oblizi!sama se mores pripravit do tega...-sej ves:"vsak zacetek je tezek"....
premisl......pa res se ti ne splaca kupovat oblizev in tega sranja kr NCCCC ne pomaga!! :bandit: :supercool: :stop:[/quote]

Vidiš tukaj se pa ne strinjam. Meni pa ravno zaradi nikotinskih žvečilk teče četrti teden brez čika. Če nisi zares odločena, da boš nehala, če maš v glavi tist glasek zadaj, ki ti govori, da ga boš prižgala, potem ga pač boš. Eni lahko nehajo brez vsakega nadomestka, meni pa to majhno nadomestilo, pa četudi je larifari pomaga. treba je verjet. Ne v žvečilke, ampak sam vase!!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Jul. 2005 13:59

mojga ocija je infarkt... in od tistga dneva dalje ni prizgal 1 cigarete vec... mu enostavno ni pasal vec, neki mu je prekocil v glavi in je nehal... kadil je 30let, ce ne vec, po 4skatlce na dan kokr se spomnem...
Pascale
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pascale » 05. Jul. 2005 14:33

LycHee napisal/-a:
barbie_girl napisal/-a:sej zdej mogoce ni vec tko ampak da ste sploh zacel je bil pa vzrok to da ste hotl bit ql, zdej je pa to ze navada.

To ni bil nikoli moj razlog da sem začela :nixweiss: , nevem, če si bil zato bolj ql, ker kadiš. Meni je všeč sam "ritual"... in nekaj je pač treba met v roki ob kavi :D .

Evo še na tole replika. Veš niti ni res, da je treba met nekaj v roki. Tudi jaz sem se s tem zelo, zelo, zelo ukvarjala in sem začela opazovat, kaj počno nekadilci z rokami, ko pijejo pivo ali kavico in, začuda, sem ugotovila, da niso videti nič čudni ali zgubljeni ali bedni. Kot pravim, jaz sem enostavno iz radovednosti hotela videt kako je, če počneš vse kar počneš pač čez dan, samo brez čika. Isto sem šla ven čez vikend kot vsak drug in sem dva požvečila pa je bilo. Se mi je pa zgodila ena nova finta. Alkohol in čiki so ena posebna kombinacija, ki se jo človek z leti navadi kontrolirat. Zdaj pa ne vem kakšen učinek ima name samo alkohol in sem se ga čisto po pomoti napila, ker ni bilo običajnih opozorilnih znakov. Smešno!!
Pa še neki: V teh malo več kot treh tednih je že toliko pozitivnih izboljšav, da se človek resno vpraša, zakaj bi jih šla še enkrat uničevat. Saj pravim, samo kile so strah in trepet....
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Jul. 2005 15:06

Hoj!

Hmmm,jaz nisem kadil ene 6-7 let,pa sem lansko poletje spet začel,sploh ne vem zakaj? :nixweiss:
Mi je kar žal ,da sem si spet to breme nakopal...saj meni paše kaditi,pa bi itak še,,,samo kreham potem kot en 90 let star kronični kadilec,pa čuden cmok v grlu zjutraj,pa še denarja gre kar nekaj...vsaj 20 kosov na mesec,od uča...(240.000 na leto,en mesec pa še ene par dni delam samo za čike,ddd...a je vredno?)

Se moram odločiti,pa nehati kaditi...samo ko res toliko paše pri kavici,pa po seksu,po jedi,pa ko na netu visiš,ali pa ko z vode(morja)prideš :?

Ne vem,mogoče kakšno žensko si dobiti,ki ne kadi,pa bo več motivacije za nehati?Mah...bo že :D

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 05. Jul. 2005 18:39

prosm prosm ne uničujte otroku življenja že na začetku! takoj prenehejte! to ni dobr za vas ne za otroka sicr je pa to sijajna priložnost z dovolj dobrim razlogom da nehate ne glede na to ali je otrok načrtovan ali ne. vi ste odgovorni zanj in če ste dovolj zreli za njegovo vzgojo, prenehajte. omogočite svojemu otroku zdravo okolje, drugač ste navadni egoisti, p....i
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 05. Jul. 2005 18:39

prosm prosm ne uničujte otroku življenja že na začetku! takoj prenehejte! to ni dobr za vas ne za otroka sicr je pa to sijajna priložnost z dovolj dobrim razlogom da nehate ne glede na to ali je otrok načrtovan ali ne. vi ste odgovorni zanj in če ste dovolj zreli za njegovo vzgojo, prenehajte. omogočite svojemu otroku zdravo okolje, drugač ste navadni egoisti, p....i
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 11. Jul. 2005 17:39

od mojga tipa mt je kadila med nosečnostjo,... in je zdej fejst dec,.. pametn k svina,....
moja mt je tut kadila med nosečnosatjo,..... sicer fuuul mnj,.. vsake tok cajta kašnega,... in z mano tut ni nič narobe :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov