Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bambi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2004
kadim nekje štiri leta...ampak se moram pohvalit, da je danes že 6 dan poplnoma brez cigaret, ja odvajam se kajenja. bravo jaz!odločitev je prišla čisto nenačrtovano in sedaj sem res trdno odločena da preneham s tem!krize so bile prva dva dni,zdaj se počutim super(zaenkrat), nimam povečanega apetita, še vedno lahko pijem kavo...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
monicque napisal/-a:S partnerjem sva oba bila strastna kadilca 4 leta. To mi je bila prva misel ko sem se zjutri zbudila. Mela sm ful željo nehat pa nikakor nism mogla. Potem pa sva se pred 4 mesci skupaj odločila da nehava in rajš dava tist dnar na stran....
...blo je zlo hudo prvi mesec... oba sva bila zellloooo tečna....
ampak nama je uspel in moram rečt da ne pomislm da bi začela, ker mi je začel smrdet.
...sm se pa na žalost vrgla bolj na sladko... pa je šlo par kilc gor...
...mal rekreacije pa lahka dieta pa bo...
lp
Uuuuu ... čestitke!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če si res želiš enostavno nehaš. Nekaj dni trpiš, potem še kak dan vsake toliko in nato si miren in živiš dalje lepše življenje.
Točno tako to gre in nič drugače!!! Pa ne rečt, da se kr tko ne da, ker jaz sem kr tko nehala, pa sem kadila ene 7 let.
Točno tako to gre in nič drugače!!! Pa ne rečt, da se kr tko ne da, ker jaz sem kr tko nehala, pa sem kadila ene 7 let.
pa pa
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
Ugh, neee. Bljak! Se skoz piz*im na mojo mami pa dragija k me zasmrajata
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
provala...amapk ne tko za kkšn tedn...ampak en večir zunaj sem skadila 5čikow...seveda je blo alkohola dovolj innn drug dan... blexx!
No way nikoli več
me pa zelo moti da kdo kadi zravn mene... ampak kaj ko kamor greš kadijo..
še posebej nemaram zjutraj ob kavici vonja po čikih.....
Moj oče je kadil 20 let kot turk..... sredi belega dneva NEHAL...konec
že 2leti ne kadi in ne pogreša cigaretov...
No way nikoli več
me pa zelo moti da kdo kadi zravn mene... ampak kaj ko kamor greš kadijo..
še posebej nemaram zjutraj ob kavici vonja po čikih.....
Moj oče je kadil 20 let kot turk..... sredi belega dneva NEHAL...konec
že 2leti ne kadi in ne pogreša cigaretov...
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Ne kadim, jasno. Osebno mi ogabno smrdi dim, ampak potrpim, ce sem v taki druzbi. Ceprav, ko pridem domov in mi vse po cikih smrdi, sem zelo tecna Najbolj ogabno mi je, ko smrdijo lasje po cikih...
Pa tudi podpiram upam da bodoci zakon
Pa tudi podpiram upam da bodoci zakon
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jz tud ne kadim, pr bnas doma tud nobenveč ne, ampak moi lubi kadi... sicr mu mal, ampak res mal težim, ampak bo nehal ko bo njemu pasal..
sem res proti cigaretam in vse, ampak me pa moti ko je kdo zraven mene al pa gre mimo pa mi slučajn zadiši grrrr no sei to se en zgodi dostkrat, sam vseen
drugač pa tud rajš vidm da ne bi začela.. brez veze, niti probala nism
sem res proti cigaretam in vse, ampak me pa moti ko je kdo zraven mene al pa gre mimo pa mi slučajn zadiši grrrr no sei to se en zgodi dostkrat, sam vseen
drugač pa tud rajš vidm da ne bi začela.. brez veze, niti probala nism
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
sofia83 napisal/-a:Kadim. Uglavnem, ne vem, kako bom nehala, ker mi čik predstavlja eno družbeno odvisnost - sploh se ne gre za odvisnost od nikotina al pa kajenja samga, ampak od tega, da moram pr kavici vedno kadit, pa da žuranje ni žuranje brez čika, pa če kje čakam, moram nujno kadit ... Eh, najbolš da si kupm tisto patetično plastično palčko pa s tem simuliram kajenje
ja, kadim.... tut pr men nekako tko zgleda
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
sofia83 napisal/-a:Kadim. Že več kot 6 let. (U piz**, a je že tok? ) Uglavnem, ne vem, kako bom nehala, ker mi čik predstavlja eno družbeno odvisnost - sploh se ne gre za odvisnost od nikotina al pa kajenja samga, ampak od tega, da moram pr kavici vedno kadit, pa da žuranje ni žuranje brez čika, pa če kje čakam, moram nujno kadit ... Eh, najbolš da si kupm tisto patetično plastično palčko pa s tem simuliram kajenje
popolnoma pravilno napisano ... točno to je ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov