Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 15. Maj. 2005 6:49

ne kadim, ker mi je to full grdo, če pa kdo kadi v moji bližini pač malo potrpim. Drugače me pa zelo moti neločevanje kadilcev od nekadilcev. Ker s tem sem pasivna kadilka,kar je še bolj nevarno. Pa še fino preddispozicijo za raka imamo v familiji.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 15. Maj. 2005 10:46

A je ze kaksna kadila in nehala kadit? Ker men ne uspe..lah da mi bo, ko solo koncam :D
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 15. Maj. 2005 10:49

optimistka ja :D
Gone
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 15. Maj. 2005 10:54

Jah upanja ostaja... :wink:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 15. Maj. 2005 11:16

včeraj sem nehala ... bomo vidli kak dolgo bom zdržala ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 15. Maj. 2005 11:34

Luna C napisal/-a:včeraj sem nehala ... bomo vidli kak dolgo bom zdržala ..

ne, ne, vceraj si se odlocla da bos! :D Ampak drzim pesti in velik uspeha pri odrekovanju cigaret!!! :zustimm:
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 15. Maj. 2005 11:59

bubyka napisal/-a:A je ze kaksna kadila in nehala kadit? Ker men ne uspe..lah da mi bo, ko solo koncam :D

Jaz sem kadila 5 let od začetka pol škatle pol pa že 1 šlkatlo nato pa zadne 3 lete škatlo do dve na dan ! Nakar sem se 1 leto in pol nazaj odločla, da ne bom več kadila, ker mi ni več fetiš in sem nehala. :) Kako? Kupila sem si polno škatlo vzela ven en cigaret ga prižgala in si rekla, da je ta zadnji. Nato sem po koncu tega cigareta zmučkala celo škatlo in jo vrgla v smeti in od takrat NE KADIM VEČ! :cool: Vse je v glavi... Res pa je da od takrat tudi kave ne pijem več...Tako da vse se da, če se le hoče! Pa velik uspeha vsem kadilcem, ki želijo nehati! Moja obvezna "oprema" pa so bili čigumiji! :gut:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 15. Maj. 2005 12:07

Nency napisal/-a:
bubyka napisal/-a:A je ze kaksna kadila in nehala kadit? Ker men ne uspe..lah da mi bo, ko solo koncam :D

Jaz sem kadila 5 let od začetka pol škatle pol pa že 1 šlkatlo nato pa zadne 3 lete škatlo do dve na dan ! Nakar sem se 1 leto in pol nazaj odločla, da ne bom več kadila, ker mi ni več fetiš in sem nehala. :) Kako? Kupila sem si polno škatlo vzela ven en cigaret ga prižgala in si rekla, da je ta zadnji. Nato sem po koncu tega cigareta zmučkala celo škatlo in jo vrgla v smeti in od takrat NE KADIM VEČ! :cool: Vse je v glavi... Res pa je da od takrat tudi kave ne pijem več...Tako da vse se da, če se le hoče! Pa velik uspeha vsem kadilcem, ki želijo nehati! Moja obvezna "oprema" pa so bili čigumiji! :gut:

Pohvalno! In ti Čestitam za tako odločitev. Upam da bojo ostali na forumu sledili tvojemu zgledu.

;-) go girl
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 15. Maj. 2005 13:38

jaz sicer ne kadim, kadita pa oba starsa in je pri nas ze od nekdaj zakajeno . Sem pa tak pasivni kadilec, da ce ca. 2 dni ne voham cigaret postanem zivcna in moram v kak lokal '' dihat '' ..... Kriiiiizaaaaa !!!!!! :roll:
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 15. Maj. 2005 14:11

LARIKA napisal/-a:
Nency napisal/-a:

Pohvalno! In ti Čestitam za tako odločitev. Upam da bojo ostali na forumu sledili tvojemu zgledu.

;-) go girl

Hej cestitke! :zustimm: Pa te se kdaj kej zamika?
Ja sej...js bom tudi...cigumije in lizike si natovorila v sobo :D ko se bom odlocila da neham...
Uporabniški avatar
McKay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a McKay » 15. Maj. 2005 17:42

Kadim že 7 let. vmes sma nehu za mesec al dva vednda sm spet začel. Drugač pa kr 1 škatlo na dan pokadim.
Purple taking me higher, I'm lifted and I like it
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 15. Maj. 2005 17:49

js pa ne kadim ... zato ker me sploh ne potegne..niti da bi probala...
pa zato k mij škoda dnarja vsacga centa (gorenka kaj hočeš :D ), pa zato ker mi gre fuuuuuuul na živce da mi lase smrdijo po čikih...uf :D
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 15. Maj. 2005 18:36

S partnerjem sva oba bila strastna kadilca 4 leta. To mi je bila prva misel ko sem se zjutri zbudila. Mela sm ful željo nehat pa nikakor nism mogla. Potem pa sva se pred 4 mesci skupaj odločila da nehava in rajš dava tist dnar na stran....
...blo je zlo hudo prvi mesec... oba sva bila zellloooo tečna....
ampak nama je uspel in moram rečt da ne pomislm da bi začela, ker mi je začel smrdet.
...sm se pa na žalost vrgla bolj na sladko... pa je šlo par kilc gor...
...mal rekreacije pa lahka dieta pa bo...

lp
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 15. Maj. 2005 21:27

bubyka napisal/-a:Hej cestitke! :zustimm: Pa te se kdaj kej zamika?
Ja sej...js bom tudi...cigumije in lizike si natovorila v sobo :D ko se bom odlocila da neham...

Me ne zamika več prvi mesec me je še tu pa tam zdej pa nič več. Prijatelji so v večini kadilci a me to ne moti in morem rečt, da cigaretov sploh ne pogrešma več. Tebi pa želim, da ti uspe, ko se boš odločila. Le pogumno!
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 15. Maj. 2005 21:47

Nency napisal/-a:
bubyka napisal/-a:Hej cestitke! :zustimm: Pa te se kdaj kej zamika?

Me ne zamika več prvi mesec me je še tu pa tam zdej pa nič več. Prijatelji so v večini kadilci a me to ne moti in morem rečt, da cigaretov sploh ne pogrešma več. Tebi pa želim, da ti uspe, ko se boš odločila. Le pogumno!

Aha...jah ker js sem enkrat nehala se mi zdi da lih za en mesec...pa me je premamlo :evil:
Hvala ze zelje, ti sporocim ce mi uspe :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]