Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
mogoče pljučni rak ni dovolj?
no ja sej ga lahko fašeš tudi če ne kadiš, ampak zdejle dajemo skozi že drugega v družini in sem prov alergična na kajenje. umrla mi je že babica, verjetno mi bo umrla še teta-sicer upamo na najbolše ampak pripravljen je treba bit
no ja sej ga lahko fašeš tudi če ne kadiš, ampak zdejle dajemo skozi že drugega v družini in sem prov alergična na kajenje. umrla mi je že babica, verjetno mi bo umrla še teta-sicer upamo na najbolše ampak pripravljen je treba bit
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Zdej pa morem dat tole iz svoje duše. Namreč tale intoleranca kadilcev, mi gre že pošteno na jetra!!!! Najbolj me razjezi, ko grem ven, v kavarno in grem v prostor za nekadilce, kjer se naj nebi kadilo. In pol se userjejo ti debilni kadilci še v ta edini prostor, kjer se ne kadi, in si pripalijo čik, sam zato, ker je drugje zasedeno ali pa zaradi tega, ker jim je tista soba najlepša. Mislim halo!!!???? Jebemti preklete s***je...kaj si pa grete???? A ni že dost, da vas mormo prenašat po vseh diskačih, klubih, lokalih, gostilnah, pubih???? In pol nam uzamete še tist edini plac, ko smo lahko na varnem in v nezakajenem prostoru!!!! In ti debilni natakarji, se bojijo, da ja nebi ti še večji debili šli kam drugam, in celo dovolijo kadit v prostorih za nekadilce. Kje hodi ta inšpekcija mene zanima???!!!! In pol, če slučajno rečeš komu kaj, ti začne težit, kaj sikaš in tečnariš. Mislim, a si se ti usedu v nekadilski prostor, al sm se jst v kadilski prostor??? Mislim, tolk ko prenašamo mi nekadilci in ko mamo tolk tolerance in ne vem kaj še vse...a ti hudiči, pa ne morjo tega narest. Pa kaj vam je ludi božji??? A je res tko težko za 1 urco ne prižgat cigareta??? Pol pa pejt drgam, če ne moreš v tistem lokalu kadit...Skrajni čas, da se te zadeve dobro uredijo!!! Da niti ne omenim kakšen luksuz je biu v Italiji na smučanju, ko se nikjer ni kadilo...!!!! Ko bi to pri nas doživeli...jaz bi bla tako srečna, da ne znam povedat...!!!
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
2good4u, tukaj pa se strinjam s tabo! Sicer sem izredno tolerantna do kadilcev, sam to pa gre meni tudi pošteno na jetra. Že itak te kot nekadilca vržejo v na silo naret prostor za kadilce, ki ni glih zmeraj tak kot bi mogel bit, glede na to , da so marsikje sam kakšen konček odstopili nekadilcem, potem pa še ti v tisti konec pridejo kadilci in vse zasmradijo. Ni problema, če grem z družbo med kadilce, ampak ko grem med nekadilce, takrat pa bi jim najraje čupe sčupala.
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
2good4u napisal/-a:Zdej pa morem dat tole iz svoje duše. Namreč tale intoleranca kadilcev, mi gre že pošteno na jetra!!!! Najbolj me razjezi, ko grem ven, v kavarno in grem v prostor za nekadilce, kjer se naj nebi kadilo. In pol se userjejo ti debilni kadilci še v ta edini prostor, kjer se ne kadi, in si pripalijo čik, sam zato, ker je drugje zasedeno ali pa zaradi tega, ker jim je tista soba najlepša. Mislim halo!!!???? Jebemti preklete s***je...kaj si pa grete???? A ni že dost, da vas mormo prenašat po vseh diskačih, klubih, lokalih, gostilnah, pubih???? In pol nam uzamete še tist edini plac, ko smo lahko na varnem in v nezakajenem prostoru!!!! In ti debilni natakarji, se bojijo, da ja nebi ti še večji debili šli kam drugam, in celo dovolijo kadit v prostorih za nekadilce. Kje hodi ta inšpekcija mene zanima???!!!! In pol, če slučajno rečeš komu kaj, ti začne težit, kaj sikaš in tečnariš. Mislim, a si se ti usedu v nekadilski prostor, al sm se jst v kadilski prostor??? Mislim, tolk ko prenašamo mi nekadilci in ko mamo tolk tolerance in ne vem kaj še vse...a ti hudiči, pa ne morjo tega narest. Pa kaj vam je ludi božji??? A je res tko težko za 1 urco ne prižgat cigareta??? Pol pa pejt drgam, če ne moreš v tistem lokalu kadit...Skrajni čas, da se te zadeve dobro uredijo!!! Da niti ne omenim kakšen luksuz je biu v Italiji na smučanju, ko se nikjer ni kadilo...!!!! Ko bi to pri nas doživeli...jaz bi bla tako srečna, da ne znam povedat...!!!
Se podpišem pod to. Jebemti nevem zakva mi ma kdorkol v klubu pravico smradit obleko? V tujini koj letiš ven. V lisboni tok da te ne premlatjo...Pismu pol bom pa izpadu bedn, itak bi mogu bit jz strpen al kva? Drug dan mi nej pa kadilci obleko operejo pa posušijo klinc gleda strpnost. Če bo gdaj šel v obravnavo zakon, o katerem govorijo, ga bom podpru
Tko nekak...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
metron napisal/-a:2good4u napisal/-a:Zdej pa morem dat tole iz svoje duše. Namreč tale intoleranca kadilcev, mi gre že pošteno na jetra!!!! Najbolj me razjezi, ko grem ven, v kavarno in grem v prostor za nekadilce, kjer se naj nebi kadilo. In pol se userjejo ti debilni kadilci še v ta edini prostor, kjer se ne kadi, in si pripalijo čik, sam zato, ker je drugje zasedeno ali pa zaradi tega, ker jim je tista soba najlepša. Mislim halo!!!???? Jebemti preklete s***je...kaj si pa grete???? A ni že dost, da vas mormo prenašat po vseh diskačih, klubih, lokalih, gostilnah, pubih???? In pol nam uzamete še tist edini plac, ko smo lahko na varnem in v nezakajenem prostoru!!!! In ti debilni natakarji, se bojijo, da ja nebi ti še večji debili šli kam drugam, in celo dovolijo kadit v prostorih za nekadilce. Kje hodi ta inšpekcija mene zanima???!!!! In pol, če slučajno rečeš komu kaj, ti začne težit, kaj sikaš in tečnariš. Mislim, a si se ti usedu v nekadilski prostor, al sm se jst v kadilski prostor??? Mislim, tolk ko prenašamo mi nekadilci in ko mamo tolk tolerance in ne vem kaj še vse...a ti hudiči, pa ne morjo tega narest. Pa kaj vam je ludi božji??? A je res tko težko za 1 urco ne prižgat cigareta??? Pol pa pejt drgam, če ne moreš v tistem lokalu kadit...Skrajni čas, da se te zadeve dobro uredijo!!! Da niti ne omenim kakšen luksuz je biu v Italiji na smučanju, ko se nikjer ni kadilo...!!!! Ko bi to pri nas doživeli...jaz bi bla tako srečna, da ne znam povedat...!!!
Se podpišem pod to. Jebemti nevem zakva mi ma kdorkol v klubu pravico smradit obleko? V tujini koj letiš ven. V lisboni tok da te ne premlatjo...Pismu pol bom pa izpadu bedn, itak bi mogu bit jz strpen al kva? Drug dan mi nej pa kadilci obleko operejo pa posušijo klinc gleda strpnost. Če bo gdaj šel v obravnavo zakon, o katerem govorijo, ga bom podpru
Ooo jjjjaaa se ne bi mogla bolj strinjat z vama ... Pol nej pa še govorijo kok smo nekadilci netolerantni, ampak takele stvari tut mene razpičkijo ... Najbolj naživce mi gre ko majo kao v restavracijah s hrano prostor za kadilce in nekadilce ... haloooooo vmes je pa zrak, nikjer nobene stene, nič ... če oni misljo da rože zadržijo dim ... yeah right ... in potem ti med kosilom nekdo puši diret v glavo ... Tuki pa men film poč ... da bo men nekdo med jedjo pušiv direkt u faco ... a-a ni šans ...
Sej v klubih in lokalčkih ko grem vn še potrpim, čeprou mam oči take ko da bi me en 3x na uč mahnu, ampak ok, se znam prilagajat, pač potrpim tut smrdeče cunje in vse ... ampak kar se pa hrane tiče pa ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
jaz sem nekadilka, v zivljenju pokadila le kake 3 cigarete, pa se to brez inhaliranja
mene kadilci ne motijo, dokler mi dima ne pihajo naravnost v obraz. tega pa ne morem
sicer pa vse moje prijateljice kadijo..sem se ze navadila in s tem nimam problemov
mene kadilci ne motijo, dokler mi dima ne pihajo naravnost v obraz. tega pa ne morem
sicer pa vse moje prijateljice kadijo..sem se ze navadila in s tem nimam problemov
*Diamonds are forever*
-
škratka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2005
z tvojo voljo ni nič narobe, samo preprosto si rečeš to je ta zadnji čik, pa jejona napisal/-a:Hočem odnehat, hočem si ponavljam, pa zmeraj isto dalje. Največ zdržim brez 3 dni in potem spet ob prvi priliki na kavici.... Ima katera kako pametno metodo, s katero bi prenehala? Zdravniško pomoč? Z mojo jekleno voljo ne gre... Preveč lepo mi je ko prižgem..
Hvala!
pa ne razmišljati o tem kako je lepo če kadiš, razmišljaj o dejstvu, da si dovolj močna da te čik ne premami za
vsaki slučaj pa mej vedno v ustik kaki žvečilni, da si zaposliš usta
vsaj meni je tako uspelo po desetih letih te razvade
REMEMBER MY NAME
YOU'LL SCEAME IT LATER
YOU'LL SCEAME IT LATER
- kimmy02
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2005
Js sem tut kadila, pol sem se pa enega dne odočla da je zadost in sem si pri prijateljci sposodla eno knjigo, ne vem naslova sam je bil en postopek opisan, ki je meni pomagu. Gre pa nekak takole.
Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
To naj bi delovalo zato, ker se vam mora zadnji cigaret zagnusiti, ne smete ga kaditi počasi in z užitkom, ker se boste potem spominjali, kako dober je bil zadnji čik in boste hoteli še naprej uživati ob cigaretu.
No to je meni pomagalo, čeprav brez čigumijev in bonbonov tudi ne gre
Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
To naj bi delovalo zato, ker se vam mora zadnji cigaret zagnusiti, ne smete ga kaditi počasi in z užitkom, ker se boste potem spominjali, kako dober je bil zadnji čik in boste hoteli še naprej uživati ob cigaretu.
No to je meni pomagalo, čeprav brez čigumijev in bonbonov tudi ne gre
(s)mejte se
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
kimmy02 napisal/-a:Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
ni lahko vam kadilcem
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
opium napisal/-a:kimmy02 napisal/-a:Vržite cigaretno škatlo v smeti obdržite samo 2 cigareta, in to naj bi bla vaša zadnja 2 cigareta, potem pa si ju oba naenkrat prižgite, in ju zelo hitro pokadite, vlecite dim v sebe, tut, če vam je slabo in kašljate. Potem vržite cigareta v vodo, ju pustite v vodi 15 minut, natu ju poberete iz vode in vodo popijete. To je vse.
ni lahko vam kadilcem
vseeno mislim da obstajajo tud druge metode kako se lahko odvadiš kadit...drugače pa je pa to vse samo v glavi...(tako ot hujšanje)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov