Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sem kadila 4 leta... zdj mam pa fanta 1 let k je nekadilec pa sem si rekla "1. marca nehaš kadit..." in to je blo to! ne kadim 1 mesec pa me valda še zdj stisne k sem v lokalu pa vsi okol mene kadijo al pa k kavo pijem al pa k sem živčna sam si rečem "če sem loh tok časa brez čika zdržala bom pa še zdj! (itaq me pol hitr mine)" če bi pržgala čik bi biu ves ta trud zaman!
pa res se počutim bolj...
tko d če hočte nehat kadit verjemte vase, potrudte se ker se vam res splača! aja pa še velik keša pršparate!
pa res se počutim bolj...
tko d če hočte nehat kadit verjemte vase, potrudte se ker se vam res splača! aja pa še velik keša pršparate!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
GrindManiac - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Kadim.. Na zalost.. 9 let ze... In pocasi se odvajam..
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Ne... Konc drugega letnika sm "kadila" kak mesec, kr se mi je zdel da sm tkooooo kul Pa sm na srečo na srečo na srečo na srečo nehala predn sm se zares navadla. Če kdo kadi zravn mene sicer glih ne uživam, sam kr moj ate doma kr naprej kadi, pa moj bivši je tut pa moja ful dobra frendica...Tak da pač potrpim! Pa sej ponavad so kadilci zlo "solidarni" do nekadilcev: vedn tko držijo cigarete, da se ne kadi v mene
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
kajenje sux!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do zdj sm spusiv ene 3 skatlce pa se to sam na ksnh zurkah alpa kje u knsmu klubicu-toj res kr neki brezveze dnar stran vrzem...rajs kupm usak dan za 500flik eno rozico alpa dve cokolade...pa nvem ceb mi znesl met tok dnarja za use to jebesh cike preden oni pojebejo tebe!
do zdj sm spusiv ene 3 skatlce pa se to sam na ksnh zurkah alpa kje u knsmu klubicu-toj res kr neki brezveze dnar stran vrzem...rajs kupm usak dan za 500flik eno rozico alpa dve cokolade...pa nvem ceb mi znesl met tok dnarja za use to jebesh cike preden oni pojebejo tebe!
manck + kranck
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz tud ne kadim in nisem nikoli. No ja, v svojih divjih letih ,sem kaj drugega pokadila to je pa tudi bilo vse. Še bolj pa je zanimivo, da se obdajam z ljudmi, ki ne kadijo. Se pravi vse moje dobre prjatlce in prjatli ne kadijol
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
tiasha napisal/-a:NEEE ..., sovražim ta smrad, dim, smrdeče cunje, lase ... ughhh sovražim cigarete ...
Enako. Še nikol nisem kadila in tud nimam želje .......
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
V življenju sem skadila kakšne 3 cigarete. Ne kadim, ker mi ne paše, ker ne maram okusa po katranu v ustih in ker konec koncev suši kožo in povzroča uvelost in gube poleg tega mi pa misel na črna pljuča ni kaj posebej všeč
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov