Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
1 Spol
a) Moški
b) Ženski
2. Starost
a) -18
b) 19-23
c) 24-
3. Ali tvoji starši kadijo? Da Ne več
4. Ali kadiš? Da Ne
a) Moški
b) Ženski
2. Starost
a) -18
b) 19-23
c) 24-
3. Ali tvoji starši kadijo? Da Ne več
4. Ali kadiš? Da Ne
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
positive vibration napisal/-a:Si lahko dama roke Tudi jaz enako - 4-5 let, zdaj pa 2,5 leti že mir. Tam nekje, ko je oni zakon prišo, sma nehala.
jaz sem tud nehal približno okoli zakona čeprav nisem zaradi njega kadil ampak enostavno se mi je gnuslo kajenje čeprav sem kadil
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Dioniz napisal/-a:Sem kadil 4-5 let pa zdaj že 2 leti in pol nisem prižgal cigareta (tistih koma pijanih pol čika ne štejem ). In se odlično počutim.
Bil sem zelo zasvojen s čiki in nisem mogel bit brez več kot največ uro, dve, pa je že vse žgalo v pljučih. Hehat sem tud že prej hotel parkrat pa sem vedno nazaj začel kadit, ker sem bil pač tipični zasvojenec. Potem pa sem na internetu naletel na knjigo Allena Carra - Končno nekadilci in nehal po njegovi metodi, ki je enostavna, a meni je zelo delovala. Če hočete nehat vam svetujem, da probate še po njegovi metodi.
kakšna pa je ta metoda. Sicer sem zaprisežena nekadilka, ampak me samo tako malo iz firbca zanima
Don't worry, be happy!!
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Vse je v glavi. Fotr je po več kot 30 letih kajenja vrgel čik stran in ga nikoli več prižgal. Dedi isto. Pa nista edina, ki ju poznam in jima je na ta način uspelo. Vsa ta "huda zasvojenost" je navaden bullshit.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Mr. Nobody napisal/-a:Vse je v glavi. Fotr je po več kot 30 letih kajenja vrgel čik stran in ga nikoli več prižgal. Dedi isto. Pa nista edina, ki ju poznam in jima je na ta način uspelo. Vsa ta "huda zasvojenost" je navaden bullshit.
No ja, sicer ne kadim (nikol nisem) ampak si pa predstavljam, da more bit kr zaj**** nehat. No, vsaj za nekatere. Moj fotr je naredu isto kot tvoj, mami pa ne more in ne more. To je odvisn čist od človeka.
Praviš, da je vse v glavi. Naši možgani so središče čist vsega, kar se dogaja v našem telesu in res ne vem, zakaj bi bla psihična odvisnost kej manj huda od fizične. Pa niti ne vem, za kakšno odvisnost v resnici gre pri cigaretih. Se ne poglabljam.
- marjan123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2011
Vabim vas k sodelovanju pri anketi o kadilskih navadah (na spodnji povezavi). Sodelujete lahko vsi: kadilci, nekadilci in občasni kadilci. Reševanje vam bo vzelo največ 5 minut in je popolnoma anonimno.
https://spreadsheets.google.com/viewfor ... c6MQ#gid=0
Že vnaprej hvala
Marjan
https://spreadsheets.google.com/viewfor ... c6MQ#gid=0
Že vnaprej hvala
Marjan
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Sem izpolnila. Jaz kadim drugače že ene 4 leta, ampak sem vmes nehala za kak mesec, potem pa začela nazaj. Nisem pa začela takrat kot jih začne večina, t.j. tam nekje na začetku sš, ampak kasneje. Mam pa itak vso družbo oz. družbe, kjer skoraj vsak kadi, tako da ni kakega pritoževanja s strani nekadilcev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov