Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 10. Mar. 2010 16:12

čokolinček napisal/-a:Trenutno mam škatlo Glamour Lilac, pa mi ni okus všeč in gre bolj počas :D kadim pa Style rose ali pa Davidoff Gold (navadne, ne slim).

Že lep čas ne kadim več (kakšen mesec sigurno). :P
Čist ponosna nase!

Nehala sem pa zarad takega razloga, da se smejem sama seb... Namreč, moj inštruktor za vožnjo NE kadi in mi je blo ful zoprno, da bi js pa prismrdela v avto po čikih. In ker sem mela vožnjo več ali manj zjutraj (kavica pa čik - čik je odpadel, padla je samo kavica), sem se odvadila kar tako, v bistvu čez noč. Čez dan mi ni pasalo prižgat, zjutraj pa potem spet nisem in tko naprej. Pa je, papa cigareti! :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Mar. 2010 18:58

Bravo :respekt:
Čiki so preteklost, ne več razmišljat o tem. Odločla si se, nehala si, zdaj pa odvrži staro in naredi prostor novemu :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 11. Mar. 2010 0:10

Kadim plave muratti ... pokadim pa v povprečju škatlico na dan.. med tednom če sm doma malo manj, čez vikende ko sm pri tipu k kadi v stanovanju, ali pa v toplejših mesecih ko smo po terasah kafičov pa več...

Me prime na vsake tolk nehat... Prekinla sem za eno leto pa 9 mesecev, naslednič za 3 mesece.. na zadnje pa samo za 3 dni :oops:

Bog si ga vedi kdaj me naslednja odločitev prime.. pa če bo ta res stalna :oops:
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 15. Mar. 2010 2:44

nikoli nisem in nikoli ne bom.. 100% v to, neki najbl ogabnega kar obstaja. je pa res, da ljudje okol mene kadijo in že potrpim. ampak pr meni doma tega preprosto ne toleriram. mi je smrad preprosto preveč ogabn :tot: pa cunje smrdijo, pa lasje smrdijo, no way Jose!! :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 15. Mar. 2010 16:24

Jaz sem pa družbena kadilka :D skoraj nikoli si ne prižgem čika ko sem sama, kadim skoraj izključno v družbi. Če sem pretežno doma in nekaj časa ne hodim po raznih kavicah itd., lahko brez problema zdržim brez cigaret tudi cel teden ali dva in mi sploh ne manjka kadit. Čim grem pa na kavo s prijateljicami, se pa ne morem zadržat da ne bi prižgala. Očitno sem odvisna bolj psihično kot fizično :gruebel:

Kadim Boss Slim navadne, količina je pa odvisna od časa, ki ga preživim v "kadilski" družbi, ponavadi mi gre kr eden za drugim...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 25. Mar. 2010 16:23

Včasih sem bla tud jaz izključno družbena kadilka (kavica in cigaret), od protikadilskega dalje potem nekaj časa sploh nisem kadila, zdaj kadim priložnostno (škatlco mam več kot en teden). Kadim pa Davidoff.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 26. Mar. 2010 15:21

Meni pa ravno doma najbolj zapaše, sploh zdaj ko se je začelo lepo vreme (no, danes ravno ni :D) in posedam zunaj na balkončku. Na kofetkih in žurih pa itak, tudi če samo jaz kadim (moj sicer kadi, od družbe pa nihče, nekateri samo priložnostno).
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Mar. 2010 16:17

dolce_chicco napisal/-a:Meni pa ravno doma najbolj zapaše, sploh zdaj ko se je začelo lepo vreme (no, danes ravno ni :D) in posedam zunaj na balkončku.
Sva že dve. :biggthumpup:
Pa velik kave zraven in knjige takšne ali drugačne (študijske ali pa za zabavo).
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 26. Mar. 2010 16:33

Enako :D ...balkon, sonček, kavica, knjiga ali prenosnik ...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 02. Apr. 2010 23:34

Ne kadim in prepričana sem, da tudi v prihodnje ne bom. Moti me vonj po cigaretnem dimu, vendar ne obsojam ljudi, ki kadijo. Mimogrede, občudujem mojo mamo, ki je kar čez noč nehala kadil (močna volja!) :D.
Uporabniški avatar
Manca Smolej
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana Šmartno

Neprebrana objavaNapisal/-a Manca Smolej » 03. Apr. 2010 13:42

Lucia Klasinc napisal/-a:Ne kadim in prepričana sem, da tudi v prihodnje ne bom. Moti me vonj po cigaretnem dimu, vendar ne obsojam ljudi, ki kadijo. Mimogrede, občudujem mojo mamo, ki je kar čez noč nehala kadil (močna volja!) :D.

se podpišem pod tole.
Hja, pr ns doma je (bla) "vzgoja" glede tega zelo stroga. Torej če me moj oče dobi, da sem kadila ... letim iz bajte. Leti leti leti Manca :)
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Črnomelj

Neprebrana objavaNapisal/-a Irma-Samantha Martinšek » 03. Apr. 2010 14:29

Nimam namena :) Nimam nič proti kadilcem, res pa je da jih ne razumem (zakaj začeti, zakaj plačevat, zakaj zastrupljat sebe in svoje bližnje???...zakaj, zakaj zakaj?)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Apr. 2010 15:14

Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:Nimam namena :) Nimam nič proti kadilcem, res pa je da jih ne razumem (zakaj začeti, zakaj plačevat, zakaj zastrupljat sebe in svoje bližnje???...zakaj, zakaj zakaj?)

zakaj začeti? ker je kao kul

zakaj plačevat? ja sicer za mene je skoda, da ciki ne stanejo 5 eurov pa da ni v škatli samo 16 cikov pa bi Slovenski ministri malo plac dobli iz tega naslova ne pa samo od bencina, ampak placujejo se, ker so zasvojeni in pac ciki (premalo) stanejo

zakaj zastrupljat sebe in svoje bližnje? ker so zasvojeni z nikotinom in se ne zavedajo kaj nardi dolgotrajna izpostavljenost cigaretnemu dimu tvojim pljucom...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 03. Apr. 2010 22:04

Ljudje smo res nenavadni. Se pa moramo vprašati tudi to, zakaj jemo sladkarije, nezdravo hrano, pijemo alkohol, kavo ipd., čeprav vemo, da nam te stvari prej škodijo kot koristijo (razen za trenutni užitek). Jaz temu rečem, da vsak rabi nekaj s čimer se pocarta, da mu je lažje, ko je pod stresom, tečen, brez volje ali pa kar tako ... Pri kajenju je škoda samo to, da se zraven zastrupljajo tudi bližnji.
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 03. Apr. 2010 22:06

Manca Smolej napisal/-a:
Lucia Klasinc napisal/-a:Ne kadim in prepričana sem, da tudi v prihodnje ne bom. Moti me vonj po cigaretnem dimu, vendar ne obsojam ljudi, ki kadijo. Mimogrede, občudujem mojo mamo, ki je kar čez noč nehala kadil (močna volja!) :D.

se podpišem pod tole.
Hja, pr ns doma je (bla) "vzgoja" glede tega zelo stroga. Torej če me moj oče dobi, da sem kadila ... letim iz bajte. Leti leti leti Manca :)

Bravo tvojemu očetu, Manca! :D Upam, da bodo tudi moji otroci pridi glede tega.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov