Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Fino, več ostane zame. Glede na to, da sem pred tem kadila Gauloises rdeče, sem napredovala.
Če smem, men so pa ravno Marlboro light eni manj priljubljenih. Pred tem so še West light.
Če smem, men so pa ravno Marlboro light eni manj priljubljenih. Pred tem so še West light.
-
Asex - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
purple_rain napisal/-a:^^Fino, več ostane zame. Glede na to, da sem pred tem kadila Gauloises rdeče, sem napredovala.
Gauloises so že boljši ja, samo jaz sem samo rdeče in rumene probal. Marlboro me pa še nobeni niso razočarali, so mi najboljš cigareti. Kadim pa ali Medium ali pa Light, včasih tud rdeče.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Marlboro medium, približno pol škatlice na dan
sem pa v skoraj sedmih letih kar kadim imela tudi obdobja ko sta šli po dve škatlici na dan, tako da sem kar napredovala edino če grem zvečer ven se zna zgodit da skadim več ...
sem pa v skoraj sedmih letih kar kadim imela tudi obdobja ko sta šli po dve škatlici na dan, tako da sem kar napredovala edino če grem zvečer ven se zna zgodit da skadim več ...
Let's swim to the moon .....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja sej, pridejo različna obdobja, ko se kadi več ali manj kot običajno.. sem tud jz bla že na 2/dan , zdej mam pa eno za 2 dni.
Ko se pa pije, se pa itak več skadi.
Ko se pa pije, se pa itak več skadi.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Trenutno mam škatlo Glamour Lilac, pa mi ni okus všeč in gre bolj počas kadim pa Style rose ali pa Davidoff Gold (navadne, ne slim).
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tamarra* napisal/-a:PooHika napisal/-a:Kajenje? Ne hvala
se pridružujem. fuj, fej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov