Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
sem kadil 5 let a sem nehal leto in pol nazaj, pa sem od takrat skadil samo en cigaret, ko sem bil preveč pijan, da bi se lahko ustavil...
v bistvu sem z veliko lahkoto nehal in sicer s pomočjo metode Allena Carra, ki je zapisana v knjigi Končno nekadilci. Jo vsem priporočam, ki bi radi nehali kadit!
nič ni nemogoče! tud kadit lahko nehate, če le hočete.
v bistvu sem z veliko lahkoto nehal in sicer s pomočjo metode Allena Carra, ki je zapisana v knjigi Končno nekadilci. Jo vsem priporočam, ki bi radi nehali kadit!
nič ni nemogoče! tud kadit lahko nehate, če le hočete.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kadila sem 6 let, pa sem nehala, ker sem se jaz tak odločla. Ni blo krize, ni blo glavobolov, ni blo napadov panike, lakote&whatever...
Zdaj sn clean že leto pa pol, od takrat sn pržgala en čik, pa mi je blo tk pač, nothing special, vsekakor pa ne vredno ponovnega začetka
Proud of myself.
Zdaj sn clean že leto pa pol, od takrat sn pržgala en čik, pa mi je blo tk pač, nothing special, vsekakor pa ne vredno ponovnega začetka
Proud of myself.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Poskusla enkrat in se mi je zagablo za vedno! Nimam sicer nič proti kadilcem, razen če ti puhajo nevzgravžen cigaretni dim naravnost v moj obraz . Je pa kajenje čisto osebna odločitev in če človeku paše naj kadi.
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
ne kadim že 1 leto (ok priznam sem ga 2x v novembru 09 prižgala) ampak od te nič več, prej pa sem kadila 4 leta vsaki dan 1 škatlo al west blue, west silver potem pa marlboro light. Me pa zelo moti če kdo zraven mene kadi in tudi zavoham hitro če je kdo kje kadil.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
kadila par mesecev, najprej west blue, potem muratti modre, ki so mi najbl ok. zdej sem pa ''nehala''... še vedno nafehtam kakšnega tu pa tam. najprej me je ful matralo, predvsem ta rutina ob kavici.. ampak je čudežno izzvenelo že po dobrem tednu. nisem bla neki na hard navlečena no, sem mela škatlo za kšne 4 dni.
sama pri sebi sem si skos govorila, da bom nehala, ko si bom ''poštimala'' lajf. potem pa sem ugotovila, da se lajf ne bo kar tako poštimal, in sem vzela v roke tisto stvar, ki je resnično odvisna samo od mene... torej kajenje. in enostavno si nisem več kupila škatle.. brez kakšnim zaobljub in čakanja na novo leto al karkoli. nisem zganjala nobene scene, u izi, in sem ponosna da ne čutim več potrebe.. sem pa tja nafehtam, ampak mi je pol kr slabo, da se morm kr usest dol
sama pri sebi sem si skos govorila, da bom nehala, ko si bom ''poštimala'' lajf. potem pa sem ugotovila, da se lajf ne bo kar tako poštimal, in sem vzela v roke tisto stvar, ki je resnično odvisna samo od mene... torej kajenje. in enostavno si nisem več kupila škatle.. brez kakšnim zaobljub in čakanja na novo leto al karkoli. nisem zganjala nobene scene, u izi, in sem ponosna da ne čutim več potrebe.. sem pa tja nafehtam, ampak mi je pol kr slabo, da se morm kr usest dol
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
nevzdržen + nagravžen = nevzgravžen ?*pikapoka* napisal/-a:nevzgravžen
Pa čestitke vsem, ki ste nehale.
(jz še nisem, pa niti ne delam na tem, da bi kaj kmalu..)
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Kadim že 3 leta inu pol in niti ne premiljujem o tem, da bi nehala. Gre že za navajenost pa seveda tudi že odvisnost.
Kadim pa West silver škatlco, škatlco pa pol na dan že... Zmanjšat moram... To pa ja
Kadim pa West silver škatlco, škatlco pa pol na dan že... Zmanjšat moram... To pa ja
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
jullia_ napisal/-a:Jaz se sicer opredeljujem kot redna kadilka, skadim pa ful manj kot ve. Dve škatli na teden recimo. Izjema so razne posebne priložnosti, kot je recimo celotedensko silvestrovanje Ampak tudi tam ne škatle na dan.
Pri meni je nekaj podobnega. Ne vem, enostavno mi nekaj manjka, če ob pijači (kofetarca ravno nisem, pijem samo belo kavo, pa še to ne ravno pogosto ) ne skadim vsaj enega.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Asex - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
sirova štručka napisal/-a:Asex napisal/-a:Kadim že kar nekaj časa..pomirja me.
zdej pa začni še seksat in doživel boš ekstazo.
da ne bom ot.. ne kadim, nikoli nisem, nikoli ne bom.
Bom ostal le pri kajenju. Seksanje? Mogoče v naslednjem življenju, v tem pač ne. Marlboro light me veliko bolj osrečijo kot ženska.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:respekt:
Kmal se bom začela strinjat s tem.. (samo da pri men LM modre naredijo "trik").
Kmal se bom začela strinjat s tem.. (samo da pri men LM modre naredijo "trik").
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov