Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
odvisno od tebe!? Kaksno hrano sploh ješ, kolk ješ, kdaj ješ... js ze 2 leti pa 3 mesce ne kadim, sem nehala po 5 letih in pol in sem celo shujšala logično pa je, da če se boš basala s čipsom in čokolado, da se boš zredila!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Midva sva nehala kadit pred slabim letom, pa sma se oba malo zredila. Ampak ne zaradi čikov, garantiram.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
moja mati je kadila 25 let, ap je šla pol k onemu ˝zdravniku˝ ko te odvadi kadit
no uglavnem nje je to uspelo, pa se je zj u 3 letih ful zredila. to pa zato, kr je šla drugač vedno na čik, zj ko pa ni hotla ve čika u usta dat je pač jedla... je pa res da ni glih telovadla oz se gibala...
no pravijo da se to marsi komu zgodi, ampak če se začneš gibat in zdravo jest, se nimaš česa bat
no uglavnem nje je to uspelo, pa se je zj u 3 letih ful zredila. to pa zato, kr je šla drugač vedno na čik, zj ko pa ni hotla ve čika u usta dat je pač jedla... je pa res da ni glih telovadla oz se gibala...
no pravijo da se to marsi komu zgodi, ampak če se začneš gibat in zdravo jest, se nimaš česa bat
- jabka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Tudi jaz sem prepričana, da ni nujno, da se zrediš, če prenehaš kaditi, torej, če pa se sama zavedaš, da ta možnost obstaja imej toliko samokontrole, da ne boš zamenjala ene odvisnosti za drugo, ker si ne boš s tem storila nobene usluge. Potem je boljše, da kadiš in zmerno ješ, kakor pa, da prenehaš s kajenjem in se nažiraš.
Pa srečno,
bye bye
Pa srečno,
bye bye
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Moja teta ne kadi ze 10 let, stara je 50 let... vedno je jedla ZELO MALO, kot pticek, bla je suha. Ko je nehala kadit, je pridobila v enem letu 25kilogramov, kar se ji pri njeni visini zelooooooooo pozna (157cm). Pravi da je jedla se manj kaksne dni, kot ponavadi. Pa ne je sladkarij, niti testenin, kruha zelo malo... Tko da, odvisno od osebe kako bo reagirala na stanje brez cikov.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..do tu sem mislila, da imava isto teto.petrca8 napisal/-a:Moja teta ne kadi ze 10 let, stara je 50 let... vedno je jedla ZELO MALO, kot pticek, bla je suha.
Naprej je zgodba moje tete drugačna..dolgo ni kadila, sicer je potem spet začela(smrt partnerja), pa spet nehala, pa spet začela..nikoli se pa ni zredila vmes.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
petrca8 napisal/-a:Moja teta ne kadi ze 10 let, stara je 50 let... vedno je jedla ZELO MALO, kot pticek, bla je suha. Ko je nehala kadit, je pridobila v enem letu 25kilogramov, kar se ji pri njeni visini zelooooooooo pozna (157cm). Pravi da je jedla se manj kaksne dni, kot ponavadi. Pa ne je sladkarij, niti testenin, kruha zelo malo... Tko da, odvisno od osebe kako bo reagirala na stanje brez cikov.
kko je možno da ne ješ nič (oz. še manj kot prej) in se zrediš za 25 kg?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Nekateri prenesejo svojo odvisnost od čikov na novo alternativo: hrano. Zato se zredijo. Seveda, je to odvisno od posameznika.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Moj fant se je zelo zredil, odkar je nehal kaditi (hvala, dragi ). Je pa res, da sedaj jé ob vseh možnih urah, prej pa je ob takih urah šel na čik. In se mu veča trebuh, ful je ratu napihnjen... Športa pa se že tako bolj malo...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz se nisem zredila nic. Moj foter pa full. Tko da ocitno ni pravega odgovora.
- _Nera_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2005
je pa mogoče kdo, ki je končal kadit, pa ima enake probleme kot jaz - zaprtje?? kadila sem skoraj 7 let - in zdej se mi poleg vseh drugih abstinenčnih problemov, pojavlja ta...in je zelo moteč...hvala za nasvete
(se opravičujem, če podobna tema že obstaja)...
(se opravičujem, če podobna tema že obstaja)...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Kadim West Blue skor celo škatlco na dan,odvisno od dneva,če delam jih manj skadim,ker ne smem kle kadit....Pa sploh ni ne predstavljam kave brez čika,k sm nehala kadit ene 4 leta nazaj sploh kave nisem pila,pa k smo šli vn na pijačo sm umirala od dolgčasa zravn,popila un sok na hitr in sm hotla že it k nism vedla kam nej dam roke kaj nej z njimi počnem-ja vem žalostno toda resnično.Zdj mal razmišljam,da bi nehala,ampak sm se odločla da ne še hehehehe
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
joooj, to tudi jst nevem kaj bi delala na pijački če ne bi imela cigaretov zraven .. kar nevem kaj bi z rokami delala mogoče bi mogla začet kvačkat pa kvačkanje nosit s sabo ko grem na pijačo
drugače pa kadim 6 let pa še malo .. včasih sem skadil ful, tudi po dve škatlici na dan ... zdej mi pa zna trajat ena škatlica tudi dva ali pa celo tri dni, če ne grem nikamor (sej doma tudi kadim ampak manj kot npr. na pijački)
drugače pa kadim 6 let pa še malo .. včasih sem skadil ful, tudi po dve škatlici na dan ... zdej mi pa zna trajat ena škatlica tudi dva ali pa celo tri dni, če ne grem nikamor (sej doma tudi kadim ampak manj kot npr. na pijački)
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov