Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 26. Jan. 2005 11:36

tiasha napisal/-a:Pa tut to mi nikol ne bo jasno kako lahko mamica pelje otročička na sprehod v vozičku zraven pa na veliko puši ... Mislm ... to mi nikol ne bo jasno ... k bi jim tist čik kr ... ufff zdej se mi je kr živc strgu ... :evil:

Ja, al pa k ma dojenčka v naročju pa čik u gobcu....Pfej.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 26. Jan. 2005 11:55

uršy napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Pa tut to mi nikol ne bo jasno kako lahko mamica pelje otročička na sprehod v vozičku zraven pa na veliko puši ... Mislm ... to mi nikol ne bo jasno ... k bi jim tist čik kr ... ufff zdej se mi je kr živc strgu ... :evil:

točno to ja ... grozaaaaa :!: :!: :evil:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 26. Jan. 2005 11:56

uršy napisal/-a:

točno to ja ... grozaaaaa :!: :!: :evil:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 26. Jan. 2005 12:42

tajda napisal/-a:Od ful prijateljic sem slišala, da so se jim totalno zagravžal cigareti med nosečnostjo. Men se pa niso čisto nič zagravžal. Komej sem zdržala da ne prižgem, no in na koncu sem mela spontan splav.

boga ... :(

tiasha napisal/-a:Ja tut jst ne bom nikol razumela zakaj se ne morejo nosečnice za dobro malčka odpovedat cigaretam MIslim a nič ne pomislijo na malčka, k ga zakajajo že v trebuhu ...
Pa tut to mi nikol ne bo jasno kako lahko mamica pelje otročička na sprehod v vozičku zraven pa na veliko puši ... Mislm ... to mi nikol ne bo jasno ... k bi jim tist čik kr ... ufff zdej se mi je kr živc strgu ...
Uglavnem jst sm takega mnenja da v bližini otrok niti slučajno ne bi smel kadit, kaj šele v bližini dojenčkov ..., da o nosečnicah sploh ne govorimo ...

kolegica je blas noseča, ni vedla in se ga je zadevala non-stop ... hvala bogu, da se je odločila za splav ... druga spet na XTCju, rodila popolnoma zdravega fantka ...
tko da se tistim, ki se pazjo, največkrat zgodi krivica :(
Uporabniški avatar
jagoda77
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda77 » 26. Jan. 2005 13:29

Zadnjic sem v Kranju videla Renato Bohinc oz. od Primoza Peterke zeno, ki je imela s sabo Maja, sina in pa se noseca je kar precej ze in je mela poleg 2 kolegice in vse so full kadile, cik za cikom... da jo ni sram... men se je kar gabla zenska... pa oki, sej ni vazno kdo je, vseeno... nosecnice in mamice ali ocetje z malimi otroki, ki kadijo poleg otrok, sram naj jih bo... moja mami je tudi kadila, vendar nikoli med nosecnostjo in nikoli v prico otrok... vedno je sla stran, v drug prostor ali pa ven...
se hujse pa je, ko imajo starsi malega otrocicka zadaj v avtu in zraven vlecejo cik.... bljak..... otrok nima niti izbire, da bi zdravo zivel... :roll:
Always Tutty Frutty
Flezes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Flezes » 26. Jan. 2005 20:53

Moje mnenje je taksno. Ko je zenska noseca, bi morala pozabiti nase in se popolnoma posvetiti nerojenemu otroku. To pomeni, nic kajenja, nic pitja, zdrava hrana.... Karkoli drugega je ( zame ) nesprejemljivo.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 26. Jan. 2005 23:07

bejbika napisal/-a:kolegica je blas noseča, ni vedla in se ga je zadevala non-stop ... hvala bogu, da se je odločila za splav ... druga spet na XTCju, rodila popolnoma zdravega fantka ...
tko da se tistim, ki se pazjo, največkrat zgodi krivica :(

Jst mam tut kolegico, k ga je pohala tut še k je bla noseča pa kadila je tut čike pa je rodila zdravo in lepo punčko. Eni majo pač srečo. Hvala bogu. :)
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 27. Jan. 2005 1:50

Pravjo pa da tud ni dobr da ravno takrat nehaš kadit, oziroma se takrat ženska kar naenkrat odloči da bo nehala kadit, saj je telo že tok navajen na nikotin, da to povzroča "ne vem kaj že" bodoči mamici in otroku.

Ampak vseeno upam, da se mi bodo cigarete vsaj takrat postavile pokonci.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 28. Jan. 2005 19:23

marateja napisal/-a:Pravjo pa da tud ni dobr da ravno takrat nehaš kadit, oziroma se takrat ženska kar naenkrat odloči da bo nehala kadit, saj je telo že tok navajen na nikotin, da to povzroča "ne vem kaj že" bodoči mamici in otroku.

No, kokr jst vem, ko nehaš kadit in če si noseč ves ta nikotin ki ga imaš v telesu gre v otroka....tko da je to še slabš kokr če malo zmanjšaš in vseeno kadiš.....

Jst sm strastna kadilka in marsikaj ne zagovarjam....tuki se pa moram strinjat z ostalimi....tisti ki kadijo bi mogle vsaj pol leta prej nehat preden se odločjo met otroka.....a ni škoda tistega malega bitja v tebi, če ti že same sebe ni škoda :?: :!:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 14. Mar. 2005 20:25

amm po zdravstvenih raziskavah je blo rečeno,da otroci mater kadilk(ki so kadile med nosečnostjo..imajo največkrat potem luknjico v srčku..točno na pretinu,ki razdeljuje srce na dva prekata
Free your mind...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 17. Mar. 2005 20:57

Ja zdej, ce otroka nacrtujes, potem kak let prej nehat kadit!
Samo vcasih otrok pride spontano...-v tem primeru sem slisala isto kot kathy.

Jaz ne kadim in tudi moja mami med nosecnostjo ni - pa sem se rodila visoka, zdrava in pametna jaz :lol: :lol:

Aja sama ne kadim-mi smrdi.
Uporabniški avatar
dasa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dasa » 17. Mar. 2005 21:20

jest sm kadilka :oops: ali bolje receno vikend kadilka (kadim sm ko grem vn zurat).
sm ko bom pa noseca, bom pa definitivno nehala, ker nocem bejbija zastruplat, se preden pride na svet.
ne prenesem ko vidim noseco zensko s cigaretom u ustih :evil: :motz:
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 17. Mar. 2005 23:04

Se strinjam z zgoraj napisanim, fuj čiki.
Zanima me , kaj pa alkohol - vem da tudi škoduje otroku in naj bi se ga med nosečnostjo odrekle, vendar pa - ali je škodljiv tudi kak kozarec vina vsake toliko ob kosilu? Kera kaj ve?
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 18. Mar. 2005 2:03

Mislm da kak kozarec rdečega vina sem pa tja ob kosilu ravno ne škodi otroku. Razen če je katera strastna alkoholičarka in se tudi v tem času ne bi mogla odpovedat alkoholu. Kar pa mislim, da nas na tem forumu ni.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 18. Mar. 2005 10:18

marateja napisal/-a:Mislm da kak kozarec rdečega vina sem pa tja ob kosilu ravno ne škodi otroku. Razen če je katera strastna alkoholičarka in se tudi v tem času ne bi mogla odpovedat alkoholu. Kar pa mislim, da nas na tem forumu ni.

Se strinjam, en kozarček vina vsake toliko časa pomoje ne škodi toliko, kot ena cigareta občasno.
HASTA LUEGO

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov