Kajenje [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
*purple* napisal/-a:od moje kolegice mati je dobila raka na pljučih...kadila je med zdravljenjem in zdaj ko je ozdravljena kadi tudi še kar naprej...
za moje pojem je to bolano.. Ne vem, kaj si sploh naj mislim o takih ljudeh, zgleda da jim niti taka bolezen ne da niti malo misliti, koliko je življenje in zdravje vredno. Žalostno.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
matr ko jaz zdej več ne,sam čakam da mi bo čik res začel smrdet.joj me zna vleč da si enga prcinam,sam ne bom,ne smem...pa ne zarad sebe,ampak zaradi bitja v meni.ne bom ga strupla še predn na svet pride.
pa ful spat ne morm...kr sanjam cigaret grozno!nočne more.sam bo mimo.in da dam sam to najhujšo fazo čez mislim da več v življenju nikoli ne bom kadila.dost je blo zapušenih 10 let in v zrak sfučkanega keša.
na mesec sm po tamalem spičkala 60 eur za čike(škatla na dan)..pa ko to pol pomnožim z 12...joj...čez 600eur...če bi to šparala bi vsaj nekej mela od tega...zdaj se pa lahk je.em.
pa ful spat ne morm...kr sanjam cigaret grozno!nočne more.sam bo mimo.in da dam sam to najhujšo fazo čez mislim da več v življenju nikoli ne bom kadila.dost je blo zapušenih 10 let in v zrak sfučkanega keša.
na mesec sm po tamalem spičkala 60 eur za čike(škatla na dan)..pa ko to pol pomnožim z 12...joj...čez 600eur...če bi to šparala bi vsaj nekej mela od tega...zdaj se pa lahk je.em.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tamarra* napisal/-a:*purple* napisal/-a:od moje kolegice mati je dobila raka na pljučih...kadila je med zdravljenjem in zdaj ko je ozdravljena kadi tudi še kar naprej...
za moje pojem je to bolano.. Ne vem, kaj si sploh naj mislim o takih ljudeh, zgleda da jim niti taka bolezen ne da niti malo misliti, koliko je življenje in zdravje vredno. Žalostno.
jah nevem....mogoče je pa u tem naprej našla uteho zarad bolezni, al kajjestvem...usekakor nebi blo slabo če bi nehala...ampak praujo pa tud, da je to takrat še dvojni šok za telo isto kot pri nosečnosti, tko da je boljše zmanjšat kot popolnoma nehat....to je zdej "praujo" kaj je pa res, pa pitajboga
jst pač negativnega mnenja o takih ljudeh nimam, ker itak sami sebe uničujejo in je že to dost velka negatiuka tuki.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
*purple* napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:*purple* napisal/-a:od moje kolegice mati je dobila raka na pljučih...kadila je med zdravljenjem in zdaj ko je ozdravljena kadi tudi še kar naprej...
jah nevem....mogoče je pa u tem naprej našla uteho zarad bolezni, al kajjestvem...usekakor nebi blo slabo če bi nehala...ampak praujo pa tud, da je to takrat še dvojni šok za telo isto kot pri nosečnosti, tko da je boljše zmanjšat kot popolnoma nehat....to je zdej "praujo" kaj je pa res, pa pitajboga
jst pač negativnega mnenja o takih ljudeh nimam, ker itak sami sebe uničujejo in je že to dost velka negatiuka tuki.
se strinjam spurple da vsak zase najbolj ve kako in kaj.sej vprašanje kdaj bi jaz nehala,če ne bi zdaj.
sam pa res ni na izi to...ko ti se organizem navadi na nikotin je pol kr muka ko ga pustiš.sam bolj zdaj kot prepozno.
pa še čas mi je bil da neham in pač to,da sm noseča me je potegnlo ven od čikov.itak me so pljuča tak jebala,sam si nism hotela priznat,da mam oteženo dihanje zarad čikov pa tak grdo sm izkašljevala vsake tolk.eto ne kadim že skor en teden in moje dihanje je že malo bolše.ko mi je dragi reku,da več ne hropem tak grozn ponoči.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No, jaz sem pa ena od tistih, ki je v slabih dveh mesecih šla iz 1 škatle na dan preko 1 škatle na teden na 0. Pač, vi govorte kako se vam zdi zmanjševanje lari fari, meni je pa pomagalo. Počasi sem prišla do točke ko mi jutranji cigaret ni več pasal, ko mi večerni ni več pasal pa še ene 15 vmes. Niti se ne spomnem kdaj sem prižgala zadnjo cigareto, danes sem samo našla eno prazno škatlico in jo zabrisala v smeti. In me ne mika, da bi si kupila novo
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Merissima, preberi si to temo:
http://med.over.net/forum5/read.php?196,4153076
Sanje o tem, da kadiš itd. so normalna posledica prenehanja. Boš preživela, verjemi! Sam močna morš bit, fejst! Čik pa ti bo verjetno dišal še samo do jutranjih slabosti
Meni še vedno ful diši, če kdo kadi poleg mene. Ampak mi pa potem veliko bolj smrdi star vonj po cigaretih, npr. lasje, cote...
http://med.over.net/forum5/read.php?196,4153076
Sanje o tem, da kadiš itd. so normalna posledica prenehanja. Boš preživela, verjemi! Sam močna morš bit, fejst! Čik pa ti bo verjetno dišal še samo do jutranjih slabosti
Meni še vedno ful diši, če kdo kadi poleg mene. Ampak mi pa potem veliko bolj smrdi star vonj po cigaretih, npr. lasje, cote...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ne kadim in tudi nikoli nisem.
Sicer pa vsi moji doma kadijo, kar me pa izredno moti. Nam pol po celi bajti smrdi, se prov ta vonj zažre povsod
Ful mi je fajn, ker se v lokalih več ne kadi, drugače sem komplet smrdela, ko sem prišla iz takega prostora. Pa tudi tako družbo imam, kjer noben ne kadi, tako da se ni treba nobenmu prilagajat pa sred zime zunaj sedet, da lahko on kakšnega pokadi ob pijači
Sicer pa vsi moji doma kadijo, kar me pa izredno moti. Nam pol po celi bajti smrdi, se prov ta vonj zažre povsod
Ful mi je fajn, ker se v lokalih več ne kadi, drugače sem komplet smrdela, ko sem prišla iz takega prostora. Pa tudi tako družbo imam, kjer noben ne kadi, tako da se ni treba nobenmu prilagajat pa sred zime zunaj sedet, da lahko on kakšnega pokadi ob pijači
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Drgač kadim.Ampak usen se mi zdi da je neki najbolšiga kar se je zgodil da so uvedl ta kadilski zakon.K grem ven u diskača usaj lohk normalno gledam,pa še ne smrdim po teh čikih.Ker k sm domov pršla iz diskača pa se nasledn dan zbudila sem skor bruhala sma zarad cunj k so smrdele po čikih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov