Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 16. Feb. 2009 18:36

Msn, se strinjam s tabo...vem, da kkšno stvar prevečkrat zakompliciram za brezveze in si povzročam nepotrebne skrbi, ampak tole počutje je šlo pa čez vse meje...če se spomnim 2 leti nazaj kakšna sem bila in se primerjam zdej, sm zdej velik bolj čustveno nestabilna in 100% sm se znala včasih bolj samozavestno spopadat s problemi kot pa zdej, ko me vsaka najmanjša stvar potre in se potem komi spravm v dobro voljo...upam da bo :) čimprej :D
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 16. Feb. 2009 21:36

Jst zdej jokam še bolj :lol:

Pa nikoli nisem...praktično ni več filma, da bi ga upala gledat pri svetlobi :roll:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 16. Feb. 2009 21:38

ja madona :) če bom pa še bolj jokala, pol mi pa preostane samo še zdravniška pomoč...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Feb. 2009 22:00

Tudi jaz ne vem, kaj imam s tem jokom. Sem ena sama solzna dolina :roll: :D Jebi ga, baje se je treba sprejeti.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 16. Feb. 2009 22:11

Jst tud zadnje pol leta kr jokam ob filmih (prej nikoli nisem); tud če berem kej žalostnega al pa da mi kdo pove kej tazga mi takoj gre na jok :? . Čudn, ker nikol nisem mela sebe za tok čustveno.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 16. Feb. 2009 22:32

^^ A odkar si nehala? Mogoče bi pa js mogla nehat s KT, ker sem največja jokica na svetu od kar jih jem (prej nisem bla nikol). :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Feb. 2009 8:17

jst pa sploh nism več jokica, odkar sm nehala s kt. me sicer še kaj spravi v jok, ampak res v veliiiiko manjši meri kot prej. :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Feb. 2009 14:40

Nisem nikol preveč jokala,zdej pa tud ne,jih že tri mesce ne jemlem več.Edino kar je je to da mam zdej hitrej mastne lase pa mogoče dva mazolčka na faci to je pa to.Aja pa menstre mam ful močne pa mau boleče.To je pa tud use,mam pa dokaj redne.
Sam me pa zanima ne,usi govorijo da se diane35jemlejo največ eno leto al kako?Kakšne pa majo posledice?Jaz sem jih namreč jedla ene 4leta se mi zdi.Od 16ga do 20ga leta.Čeprov so mi pa najbolj odgovarjale in sem se super počutla pr njih!Pol sem mela pa yasminele so mi ble pa čist mem.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 17. Feb. 2009 16:07

Tud js nisem nikol neki ful jokala..ce pa se ze opredelim,pa sem vsekakor prej jokala vec(ko sem se jemala tabletke) kot pa sedaj..sj ne recem sj me dolocene stvari spravijo iz tira(v jok) ampak se mi zdi da dosti manj k prej..mogoce pa je to kvecjemu zaradi nacina zivljenja in ostalih stvari...
Uporabniški avatar
Nixya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nixya » 20. Feb. 2009 1:15

jaz sem tud z diane 35 začela, pa sem jih tud ene 4 leta jemala, so bile kar vredu, imela sem manj mozoljev, je pa res da sem se kr fajn zredila, tam ene 7 kg.
potem mi je pa zdravnica dala lindynette, ampak nism bla zadovoljna z njimi. baje imajo nizko raven hormonov in sem imela vmesne krvavitve, kar mi je pa šlo zelo na živce.
že dalj časa sem imela namen prenehati jemati tabletke, pa nekako nism, ker so se mi zdele res zanesljiva zaščita, potem so me pa lindynette spravle ob živce pa sem rekla, zdej pa dost.

evo, in se ful fajn počutim brez, nism več tok sitna, bolš volje sem, več energije mam. :D
lase imam pa manj mastne, kot pa takrat ko sem tabletke jemala.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Feb. 2009 10:57

...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Feb. 2009 11:03

Hehe, saj jaz verjamem da lahko KT povzoračjo t.i. ''mood swings'', ampak se pa le včasih sprašujem, če niso samo izgovor :lol: Ena moja kolegica je namreč par mesecev poudarjala, kako se je spremenila zaradi jemanja KT, v smislu da je bolj čustvena, več joče, je sitna... In je prenehala z jemanjem KT in je še bolj sitna, jokava in čustvena :roll:

Jaz sem se med KT spremenila na bolje, ker imam drugače ful izražen PMS en teden pred M, in sem v tistem času razvalina: ful sem tečna, kregam ze brez razlogov itd., KT pa so mi PMS ful ublažile.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Feb. 2009 11:08

Joj, jaz sem se zafrknila, da sem moji ginekologinji omenila glavobole. Sem jo vprašala, če ima to kaj veze s tabletkami. Imam jih že 8 let (tabletke) - itak da nima veze!, ampak jaz sem enostavno mogla zinit.

In zdaj imam neželeno tromesečno pavzo. Da vidim, če bo kaj spremembe. Pa je ni nič, razen tega, da bi zdaj več seksala. Pol pa tist kondom natikat, pa iskat ga, pa lubrikant gor, pa pazit, da se ne strga pa joj kok komplikacij. Zadnjič sva ga dobesedno razparala - ni se strgal, razparal se je. Kr neki.

Kakšen seks moraš to imet s kondomom - a ne smeš bit nič divji?

Komaj čakam da je treh mesecev konec, grem takoj nazaj na tabletke.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 20. Feb. 2009 11:11

UG84 napisal/-a:Joj, jaz sem se zafrknila, da sem moji ginekologinji omenila glavobole.

popolnoma enaka situacija.

drugač pa se mi zdi, da si boš z trimesečno pavzo prej poslabšala situacijo, ker koliko vem, se hormonski sistem v takšnem času šele navaja na "normalno" stanje.. takrat se telo komaj ufurava. ti pa boš sredi tega procesa spet prekinila rutino nejemanja in začela hormone v sebe šopat :? s tem definitivno poslabšaš situacijo..in v tem času tudi pri glavobolih neboš vidla sprememb ( o tem sem se pozanimala tudi pri svoji nevrologinji). mislim, da pod pol leta nebi smela trajat nobena pavza.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 20. Feb. 2009 11:21

se strinjam z rachko_ glede pavze.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov