Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, mogoče se pri meni pozna, da sem jih jemala "samo" 1 leto in se je telo prej umirilo.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
mene neki zanima:
4 mesce nisem mela M, potem mi je ginekologinja dala tiste tabletke, da ti sproži, sem jo dobila, zdaj po enem mesecu, ko bi jo mogla že drugič pa mam sam en rjav izcedek kva je zdej to???
4 mesce nisem mela M, potem mi je ginekologinja dala tiste tabletke, da ti sproži, sem jo dobila, zdaj po enem mesecu, ko bi jo mogla že drugič pa mam sam en rjav izcedek kva je zdej to???
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
zadnjič sva se s fantom pogovarjala o mojih tabletkah. in sva ugotovila, da sem v tistem času, ko jih nisem jemala, dosti prej in intenzivneje doživela vrhunec. ker pač zdaj, ko spet jem (in že prej, ko sem) traja malo 'dlje'.
glede libida in vlažnosti nimam problemov. me pa zanima, ali je to (močnejši orgazmi...) lahko posledica (ne)jemanja tabletk?
glede libida in vlažnosti nimam problemov. me pa zanima, ali je to (močnejši orgazmi...) lahko posledica (ne)jemanja tabletk?
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
*LooBika* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:^^
Lahko je zaradi tablet, ja. Imam sama enako izkušnjo kot ti. Odkar ne jemljem zablet, vsak dotik (spodaj seveda ), veliko bolj intenzivno čutim.
se podpisem...tud pr men je isto ...
pri meni pa ravno obratno....ne čutim skoraj nič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]