Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Js sm pa najprej dobila menstruacijo normalno po ene treh tednih, zdej je pa že nimam pet tednov!! Kok mi gre to na živce - prej tud nikol nism vedla kdaj bo pršla, poleg tega so se mi vrnili ubijalski krči
Za vsak slučaj grem lulat na palčko, ampak sm resno misnla da se bo uredila menstruacija po prenehanju jemanja.. ne pa da se tkole po 40 dni po domač povedan jebem.
Za vsak slučaj grem lulat na palčko, ampak sm resno misnla da se bo uredila menstruacija po prenehanju jemanja.. ne pa da se tkole po 40 dni po domač povedan jebem.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js že nekaj časa jemljem logest ( kar ene 4, 5 let se mi zdi). ampak šele ene 2 leti sm začela opažat, da sem blazno bčutljiva in čustvena ( al se derem, al se jokam). tako da...mislite da je možno da so tablete krive??????????'blazno sm razdražljiva.....................moj pravi da me ni za prenašat. predvsem takrat ko na menzo čakam in se mi podre ravnovesje hormonov.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 16. Jan. 2010 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Ko sem zama začela jemati tabletke Logest nisem občutila velike razlike razen šibkejšo menstruacijo, kar je dobro.
Ravno včeraj pa sem pozabila zvečer vzeti tabletke. Vzela sem jo zjutraj malo čez 6. Ponavad jo vzamem okol 9 zvečer.
Vem, da imaš 12 ur časa da vzameš tabletko in da v tem času ne more bit nič narobe. Vendar pa sem se dopoldne počitila bolj slabo. Imela sem občutek, kot da bom dobila menstruacijo ali pa kot da mam mehur prehlajen. Vendar se je kasneje vse uredilo.
A je kaj narobe, če se ne počutiš običajno, ko ne vzameš tabletke ob pravem času? Prvič se mi je sicer zgodilo, da sem za toliko časa zamudila!
Ravno včeraj pa sem pozabila zvečer vzeti tabletke. Vzela sem jo zjutraj malo čez 6. Ponavad jo vzamem okol 9 zvečer.
Vem, da imaš 12 ur časa da vzameš tabletko in da v tem času ne more bit nič narobe. Vendar pa sem se dopoldne počitila bolj slabo. Imela sem občutek, kot da bom dobila menstruacijo ali pa kot da mam mehur prehlajen. Vendar se je kasneje vse uredilo.
A je kaj narobe, če se ne počutiš običajno, ko ne vzameš tabletke ob pravem času? Prvič se mi je sicer zgodilo, da sem za toliko časa zamudila!
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
po mojem ni nč narobe.. slabo počutje je pa lahko psihičnega izvora- ker si se preveč obremenjevala s tem.
ja kako bi pa razložila 7 dnevni premor ko ne jemlješ tabletk pa si vseeno zaščitena???
ja kako bi pa razložila 7 dnevni premor ko ne jemlješ tabletk pa si vseeno zaščitena???
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
ko sem nehala jemat KT sem mislila da se mi bo svet dobesedno podru, namreč menstruacija se mi je tako zamaknila da nisem mogla verjet,vsak mesec zelo neredna, poleg tega je bila pa boleča in ful močna,pri jemanju KT bolečin nisem poznala, tako da sem se odločila KT jemat naprej!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Zanima me po kolikšnem času so vidne posledice prenehanja jemanja tabletk?
Jaz sem se odločila, da jih bom prenehala jemat. Jemala sem Logest, ampak sem po njih imela grozne stranske učinke...hude glavobole, zredila sem se ful, želje po seksi sploh ni blo, suhost nožnice, itd...
Zato sem se odločila da preneham z Logest in raje vzamem samoplačniške Yarina, samo še preden grem na Yarino bom imela mesec ali dva premora.
Aja pa tiste, ki ste shujšale po prenehanju, ali ste se ko ste začele z jemanjem tabletk zredile?
No hvala za odgovore.
Jaz sem se odločila, da jih bom prenehala jemat. Jemala sem Logest, ampak sem po njih imela grozne stranske učinke...hude glavobole, zredila sem se ful, želje po seksi sploh ni blo, suhost nožnice, itd...
Zato sem se odločila da preneham z Logest in raje vzamem samoplačniške Yarina, samo še preden grem na Yarino bom imela mesec ali dva premora.
Aja pa tiste, ki ste shujšale po prenehanju, ali ste se ko ste začele z jemanjem tabletk zredile?
No hvala za odgovore.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
tinchy zakaj si boš vzela premor? Ti je tako svetovala ginekologinja? Jst bi na tvojem mestu kar takoj prešaltala, ker boš mela večjo zmedo če vmes nehaš.
Jst sm zdej kak mesec free of tabletk in morm rečt, da se počutm kar dost boljš. Menstruacija je bila sicer malo bolj močna in kar boleča, ampak sem preživela Pojavla se je tudi dokaj točno, samo dva dni kasneje kot ponavadi. Kako bo naprej bomo pa vidli Je pa fajn edin to, ker mi jih ni treba non stop sabo vlačt, pa na uro gledat kaj bom vzela pa kdaj ne
Jst sm zdej kak mesec free of tabletk in morm rečt, da se počutm kar dost boljš. Menstruacija je bila sicer malo bolj močna in kar boleča, ampak sem preživela Pojavla se je tudi dokaj točno, samo dva dni kasneje kot ponavadi. Kako bo naprej bomo pa vidli Je pa fajn edin to, ker mi jih ni treba non stop sabo vlačt, pa na uro gledat kaj bom vzela pa kdaj ne
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
^^ tko je blo tud pr men, pršla je dokaj normalno bolel je pa ko svinja. Zdej je pa nimam že 10 tednov Grrr. Pa zredila sm se (krneki). Zdej boste rekl da je to simptom nosečnosti sam k nism noseča ane. Js ne vem.. sm naročena pr gino in se bova zmenle a jih čm še enkrat jemat al kva.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Že 2 meseca in pol je nimaš? Si ti prepričana, da nisi noseča?
Si kej pretirano hujšala vmes?
Si kej pretirano hujšala vmes?
- barbi-m
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Čaw!
Lahko samo vprašam, kaj to dobiš tabletke Yarina brez recepta? Ti sploh ni treba obvestiti ginekologa al kako? Ker sama sem namreč na diane 35 in sem postala tooooook zatežena, napeta in vse najhujš, da imam sama sebe dovolj. Sem povedala ginekologu vse to, ampak naj bi bilo to normalno, naj kar nadaljujem....sem pa imela pred kratkim malce premora-pol leta, zdaj jih pa ponovno jemljem. Torej kaj naj naredim?
Hvala....
Lahko samo vprašam, kaj to dobiš tabletke Yarina brez recepta? Ti sploh ni treba obvestiti ginekologa al kako? Ker sama sem namreč na diane 35 in sem postala tooooook zatežena, napeta in vse najhujš, da imam sama sebe dovolj. Sem povedala ginekologu vse to, ampak naj bi bilo to normalno, naj kar nadaljujem....sem pa imela pred kratkim malce premora-pol leta, zdaj jih pa ponovno jemljem. Torej kaj naj naredim?
Hvala....
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
barbi-m napisal/-a:Čaw!
Hvala....
Zamenjaj ginekologa. Jaz sem imela isti problem, da se mu je vse zdelo normalno pa sem na koncu dobila še izpuščaje od teh tablet ( ma se ne spomnim več katerih) in je blo še kar vse normalno. Sem zamenjala ginekologa in naslednji je poskušal najdet tabletke, ki so mi ustrezale.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ne barbi, to ni normalno. vztrajaj, da ti jih zamenja, ker stranski učinki kažejo na to, da ti taka hormonska sestava ne ustreza.
res ne vem, zakaj se vam povečana občutljivost, obupno razpoloženje in stalni jok ne zdijo resni problemi, če se pa katera za 3 kile zredi, pa takoj leti menjat tabletke. sama raje nikoli več ne bi seksala, kot da bi še naprej prenašala samo sebe, tako kot sem bila na logestu.
res ne vem, zakaj se vam povečana občutljivost, obupno razpoloženje in stalni jok ne zdijo resni problemi, če se pa katera za 3 kile zredi, pa takoj leti menjat tabletke. sama raje nikoli več ne bi seksala, kot da bi še naprej prenašala samo sebe, tako kot sem bila na logestu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov