Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem jih že v prvem mesecu zasledila kar nekaj več. itak je pa tu spet od vsake posebej odvisno ane.
- Gost
gaby_ napisal/-a:res, po kolikšnem času pa se ponavadi začnejo pojavljat mozoljčki?
ker tega me je skoraj najbolj strah.
Kako pri kom.
Jaz sem imela v prvih mesecih brez kt težave z mozolji na hrbtu, zdaj se umirjajo, ampak butajo tisti na obrazu. Ampak jaz imam težave z aknavostjo že od pubertete pa tudi ob jemanju kt nisem imela popolnoma čiste kože, ker take pač nikoli ne bom imela
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
jst sem zdej dva meseca brez:
- libida je manj, tudi suha sem bolj (verjetno psihični vzroki)
- mozoljev sem imela pred jemanjem precej, potem manj, po prenehanju pa še manj
- lase moram umivati še enkrat pogosteje, se mi zdi, da so še bolj mastni, kot pred jemanjem
- malo sem shujšala, čeprav pojem več 'nevarnih' OH kot med jemanjem (ko so šle kile kar gor in gor)
- ful manj celulita
- nimam več toliko modric (prej sem jih imela ogromno, pa ponavadi nisem vedla od kod ... če me je fant v izi naspenkal, sem imela čist vijolično rit)
- psihično počutje je zdaj slabše (tudi verjetno drugi vzroki)
- joški se niso zmanjšali (čeprav so še vedno majhni )
- prva menstruacija je bila ful boleča in močna, prav neznosna, druga bolj normalna
- hud pms
- libida je manj, tudi suha sem bolj (verjetno psihični vzroki)
- mozoljev sem imela pred jemanjem precej, potem manj, po prenehanju pa še manj
- lase moram umivati še enkrat pogosteje, se mi zdi, da so še bolj mastni, kot pred jemanjem
- malo sem shujšala, čeprav pojem več 'nevarnih' OH kot med jemanjem (ko so šle kile kar gor in gor)
- ful manj celulita
- nimam več toliko modric (prej sem jih imela ogromno, pa ponavadi nisem vedla od kod ... če me je fant v izi naspenkal, sem imela čist vijolično rit)
- psihično počutje je zdaj slabše (tudi verjetno drugi vzroki)
- joški se niso zmanjšali (čeprav so še vedno majhni )
- prva menstruacija je bila ful boleča in močna, prav neznosna, druga bolj normalna
- hud pms
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
jaz sem v srednji prvič jemala tabletke (za cca. 2 leti) in potem nehala, ko sem šla v lj in si nisem takoj najdla ginekologa. meni se je cel sistem sesul. prej nikoli nisem imela mozoljev, potem pa groza. skoraj 2 leti je trajalo, da je prišel hrbet v prvotno stanje. pa tudi "poraščenost" na zadnji strani stegen se je povečala z menstruacijami nikoli nisem imela nobenih težav, tako da se ni nič bistveno spremenilo.
pred enim letom sem jih spet začela jemati. nobene spremembe. sedaj naj bi nehala iz več razlogov, obenem pa nočem preveč tvegati oz. zapraviti premoženje za kondome.
pred enim letom sem jih spet začela jemati. nobene spremembe. sedaj naj bi nehala iz več razlogov, obenem pa nočem preveč tvegati oz. zapraviti premoženje za kondome.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js bom pa kmal znorela...dvakrat na mesec menstra 16 dni skoz...pol 8-9 dni mer pol pa spet...jejjjjj. Ginekologinja pravi da mal probava zdravila na meni, js pa obupujem...ta mesec bom šla privat in magar plačala, ker tole ni več normalno
- Gost
Jaz sem zdaj skoraj 6 mesecev brez kt in mislim, da so se zadeve v telesu popolnoma uredile - lasje so ok, koža relativno vredu (pač izpadi mozoljev glede na m. ciklus), m. urejena na 30-33 dni, prvi dan bolečine, potem je vse ok, libido na vrhuncu, energija tudi, naravna vlažnost neverjetna, splošno počutje dobro, nič ne jokam (vsaj brez razloga ne), nimam več obdobij, ko ne vem kaj mi sploh manjka, a čutim, da nekaj mi ipd.
Res super, tok-tok po lesu
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moj libido je na vrhuncu, seks pa je zelo nesproščen. vseskozi me je 'strah'. naj omenim še, da se nama je v tem času že 2x počil kondom in da sem zaradi tega enkrat vzela urgentno in da zdaj samo molim, da bi prišla menstruacija na pravi datum. (ker pa seveda zaradi prenehanja morda ne bo prišla in se bom samo še bolj 'sekirala'.)
lasje se mi obupno mastijo. koža je super.
mah če se bo to s kondomi nadaljevalo, bom verjetno šla nazaj na kt (ker kakšnih wow pozitivnih učinkov 'nejemanja' ni, razen vlažnosti).
lasje se mi obupno mastijo. koža je super.
mah če se bo to s kondomi nadaljevalo, bom verjetno šla nazaj na kt (ker kakšnih wow pozitivnih učinkov 'nejemanja' ni, razen vlažnosti).
- Gost
gaby_, kar dva kondoma? No, nama v enem letu redne uporabe zaenkrat (tok-tok po lesu za srečo) ni še nobeden. Mogoče jih ne uporabljata pravilno, ker da bi počila kar dva, ki imata ok datum in sta pravilno hranjena, je res skrajno naključje
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
MsN napisal/-a:Jaz sem zdaj skoraj 6 mesecev brez kt in mislim, da so se zadeve v telesu popolnoma uredile - lasje so ok, koža relativno vredu (pač izpadi mozoljev glede na m. ciklus), m. urejena na 30-33 dni, prvi dan bolečine, potem je vse ok, libido na vrhuncu, energija tudi, naravna vlažnost neverjetna, splošno počutje dobro, nič ne jokam (vsaj brez razloga ne), nimam več obdobij, ko ne vem kaj mi sploh manjka, a čutim, da nekaj mi ipd.
Matr k kej tazga preberm, si prou rečem kaj mi je tega treba da jemljem Saaaaaaaam kaj ko bi bla usak mesc žiučna,pr usakem sexu se neb sprostila..Fak no..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov