Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
No, jaz pač ne verjamem, da je lahko po enem tednu brez kt kar vse drugače. Veliko naredi psiha in pričakovanje ... Pač prebereš tisoč odzivov žensk, ki so nehale s kt, vsaka druga poroča o pozitivnih stvareh in evo ga, še sama čutiš spremembe oz. ker veš, da bo bolje (recimo vlažnost), se sprostiš in bolj navlažiš Sicer pa je itak vseeno od kod in zakaj, važno, da vam sprememba ugaja
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a je katera po prenehanju opazila, da ima več belega toka? meni se zdi, da odkar ne jemljem, da se je količina le-tega kar povečala.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
skratka, sedaj na dan porabim 2 dnevna vložka, včasih tudi tri. brez dnevnih vložkov pa bi znorela, čeprav vem, da niso ravno zdravi
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, jz bi zdej seksala stalno. Sam neki me skrbi: še vedno nism dobila M. Kolko časa ste jo ve čakale ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Gost
39 dni od zadnje menstruacije. Sicer pa to ni nič takega, normalen m. ciklus traja od 22 do 35 dni, dan gor ali dol.
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
zdaj je ravno en mesec odkar sem nehala jemat kt, danes sem dobila normalno menstruacijo tak kot ponavadi,nč ni zamujala al pa karkoli...
pa res morm priznat da se ful bolš počutim,pa čeprav je le en mesec
pa zdi se mi da se mi koža velik bol čisti,da lepše zgleda kot prej
pa res morm priznat da se ful bolš počutim,pa čeprav je le en mesec
pa zdi se mi da se mi koža velik bol čisti,da lepše zgleda kot prej
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
MsN napisal/-a:No, jaz pač ne verjamem, da je lahko po enem tednu brez kt kar vse drugače. Veliko naredi psiha in pričakovanje ... Pač prebereš tisoč odzivov žensk, ki so nehale s kt, vsaka druga poroča o pozitivnih stvareh in evo ga, še sama čutiš spremembe oz. ker veš, da bo bolje (recimo vlažnost), se sprostiš in bolj navlažiš Sicer pa je itak vseeno od kod in zakaj, važno, da vam sprememba ugaja
pr teb in nekaterih je pac mogoce drugace..js pa sama po sebi vidim..da se mi ful bolj sex-a kot se mi je prej..pa se mi je ze prej dost..in pac dam dost na to..tud glede vlaznosti... in verjamem, da se ti znaki pokazejo odvisno od posameznika..enim prej drugim kasnej..sicer pa to sploh ni pomembno..js sm pac povedla, kar opazam...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
*LooBika* napisal/-a:MsN napisal/-a:No, jaz pač ne verjamem, da je lahko po enem tednu brez kt kar vse drugače. Veliko naredi psiha in pričakovanje ... Pač prebereš tisoč odzivov žensk, ki so nehale s kt, vsaka druga poroča o pozitivnih stvareh in evo ga, še sama čutiš spremembe oz. ker veš, da bo bolje (recimo vlažnost), se sprostiš in bolj navlažiš Sicer pa je itak vseeno od kod in zakaj, važno, da vam sprememba ugaja
pr teb in nekaterih je pac mogoce drugace..js pa sama po sebi vidim..da se mi ful bolj sex-a kot se mi je prej..pa se mi je ze prej dost..in pac dam dost na to..tud glede vlaznosti... in verjamem, da se ti znaki pokazejo odvisno od posameznika..enim prej drugim kasnej..sicer pa to sploh ni pomembno..js sm pac povedla, kar opazam...
Pri meni ni nč nardila psiha al pa prepričevanje,ker k sm nehaha jest tabletke nism nč prebrala na kaj nej bi vplivale tabletke.Morm rečt da se mi je libido res ful zvišu,prej sm usakič zvečer raj zaspala kukr da bi seksala.In pr men se je res dejansko to full pozna,pa jih zdej ne jemlem kakšne tri tedne.Res se na splošno bolš počutm.Ne vem,skrbi me pa sam zaščita,samo za to se mi gre,ker res ne maram kondomov.
- Gost
*LooBika*, ne zanikam večje vlažnosti in višjega libida brez kt (to opažamo vsa dekleta, ki nehamo s kt, ker je čisto logično glede na hormone), je pa veliko v glavi, če to opažaš že v prvem tednu po prenehanju.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
MsN napisal/-a:*LooBika*, ne zanikam večje vlažnosti in višjega libida brez kt (to opažamo vsa dekleta, ki nehamo s kt, ker je čisto logično glede na hormone), je pa veliko v glavi, če to opažaš že v prvem tednu po prenehanju.
sej sm rekla da je pa ful odvisno od posameznice..pac opazis dolocene spremembe... taksne ali drugacne ce pac spremlas dogajanje... je pa res da se mi lasje mastijo ful bolj in pa zaceli so se mi delat mozoljcki...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Js nimam nč porasta libida, z vlažnostjo sicer tud prej nisem mela blemov, vse kar mam, je en kp mozolu pa mastne lase že ta drug dan...edino se mi zdi, da sem mal lažje shujšala po moje zarad vode, čeprou mi še vedno zastaja, zjutri sem k napita tenis žogca
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov