Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Nov. 2008 18:26

No ja, gaby_, po eni izkušnji ne vem, če gre soditi. Po moje je prehitro. Prav tako glede libida - verjetno si brez kt bolj malo časa, v telesu se najverjetneje sploh še nič ni posebej spremenilo, kaj šele ustalilo. Pa tudi tako je - če imaš priložnost, čas, prostor in načrtuješ horunski seks let, ni rečeno, da bo dejansko vse potekalo na ukaz. Ne moreš telesu reči, naj zdaj noro seksa, če ima v planu mogoče kaj drugega :D Zato se ne sekiraj pretirano, strah pred kondomi (kar se tiče zaščite) sčasoma mine, občutek nespontanosti pa po mojih izkušnjah (žal) še zdaleč ne.

Kakšne težave z natikanjem pa imate?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 07. Nov. 2008 18:33

Joj, jz M še kr nism dobila. Jo čakam že od prejšnje nedelje pa je kr ni in zdej sm še bolj napeta zarad tega, ker je ni. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Nov. 2008 19:15

MsN napisal/-a:No ja, gaby_, po eni izkušnji ne vem, če gre soditi. Po moje je prehitro. Prav tako glede libida - verjetno si brez kt bolj malo časa, v telesu se najverjetneje sploh še nič ni posebej spremenilo, kaj šele ustalilo. Pa tudi tako je - če imaš priložnost, čas, prostor in načrtuješ horunski seks let, ni rečeno, da bo dejansko vse potekalo na ukaz. Ne moreš telesu reči, naj zdaj noro seksa, če ima v planu mogoče kaj drugega :D Zato se ne sekiraj pretirano, strah pred kondomi (kar se tiče zaščite) sčasoma mine, občutek nespontanosti pa po mojih izkušnjah (žal) še zdaleč ne.

Kakšne težave z natikanjem pa imate?

saj vem, ja. v bistvu sem že takrat vedela, da je vsa fora v tem, da sem pričakovala nekaj velikega, pa tega dejansko ni bilo (oz. sem si mislila, da moram biti 'mokra', drugače sploh ne bova mogla, sploh pa ne s kondomom, in to je očitno pripeljalo do tega, da sem bila popolnoma nesproščena). saj vem, da je vse v moji glavi. oz. hočem reči, da si recimo mislim, kako je bilo prvič slabo in se sprašujem, kako bo naslednjič. in posledično sem tudi naslednjič nesproščena, ker si mislim, da danes mora pa biti boljše kot zadnjič.
ahh, zakomplicirala. :D

kondomi pa - ahhh, če so vsi nekam ozki in grejo res težko gor. :oops:

pa saj to se še potpi, ampak kaj ko v tistih sekundah mine vsa čarobnost in romantičnost in...

ja, upam, da se čimhitreje navadim / navadiva.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Nov. 2008 13:48

gaby_ napisal/-a:

Ja to je res tok bedno :? .
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 08. Nov. 2008 13:50

Jaz sem pa še kar vedno na KT.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Nov. 2008 13:51

ŽuŽa napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:

Ja to je res tok bedno :? .

Pa kupiš širše, če je to problem.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Nov. 2008 14:13

Moj je tud težil. In teži še vedno. In se kar nekaj igra in kaj vem...In kar začne "Ja na začetk bom brez..."...
V bistvu neki časa mi je blo "wooooo,ustav konje, nobenga BREZ ne bo tuki - halo- lahko zanosm?"
zdej me pa boli k***c.Naj dela kar hoče,posledice b nosil on - jaz se nosečnosti ne bojim - če se zgodi bomo obdržali (čeprav sem še na faksu)...
Sicer mu vsakič rečem da ne more tko...

Pa tud men kondom ni nč narobe,njemu je spet gadno prekinjat pa gor dajat,men je pa vseeno...
Men je vseeno tud če ne seksam,ker nisem ne vem kaj seksualna oseba. In mi libido niti ni kej dost narasu odkar jih ne jemljem.

Pa menstruacije tud nism dobila,pa je že ene 35 dni mino od zadnje.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Nov. 2008 14:16

Hmm sama sicer ne razumem takšne ravnodušnosti, ampak okej, če res tako misliš in čutiš, Smetka_, potem tako ni kaj dodati.

Jaz sem m. dobila tudi na 39. dan, skratka ciklus se lahko ureja še sto let, zato je m. v tem času skoraj nesmiselno čakati. Mogoče pa si vseeno noseča :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 08. Nov. 2008 16:06

Pri men mineva prvi teden brez tabletk...in mi je libido narastel... res ful bol uzivam v sexu, bols filing...u glavnem ful dobro...mi zapase tud 2krat na dan ... :) in verjamem da je nekaj na teh tabletkah ter upam da tak ostane... :D
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 08. Nov. 2008 19:54

js mam fuuul prej mastne lase, zdej ih mam po dveh dneh, prej pa po stirih :roll:
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 09. Nov. 2008 15:55

jst imam zdaj tudi grozno mastne lase. v bistvu edina stvar poleg zascite in redne menstruacije, ki jo pogresam pri KT.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 10. Nov. 2008 9:56

No ja zdjle k sm tole prebrala,vidm da se tud men zarad teh tabletk k jih ne jem več lasje mastijo ful hitr.Pa zdj ne vem a je to zaradi prihajajoče menstruacije al pa česa druzga,ampak na trenutke mi tko zlo vroče rata,večinoma k sm pokrita v pojstli.K da mam vročinske vale in pol kr mislm da bom menstro dobila ker me še uspod začne bolet,ampak še kr nč ni pa že en tedn se mi to dogaja.Je pa res da sem tabletke jemala skor 6let,tko da najbrž bo še kr velik učinkov.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 10. Nov. 2008 11:18

pr men mineva sele drugi teden brez tabletk..tk da ne opazam se nobenih posbenih razlik, razen tega, da se mi je libido dvignil in da se mi mogoce malo bolj mastijo lasje... tabletke sem jemala cca.5 let, in to je dolga doba..in verjamem da se znajo se bistvene spremembe pokazat slej ali prej...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Nov. 2008 13:50

Tole glede dviga libida po tednu ali dveh brez kt je po moje v glavi, ker pač veš, da nimaš več kt in vse poročamo o dvigu libida, pa se še tebi zgodi podobno. Realno gledano ni mogoče, da bi se po dveh tednih v telesu karkoli bistveno premaknilo, kaj šele uravnalo.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 10. Nov. 2008 13:55

MsN napisal/-a:Tole glede dviga libida po tednu ali dveh brez kt je po moje v glavi, ker pač veš, da nimaš več kt in vse poročamo o dvigu libida, pa se še tebi zgodi podobno. Realno gledano ni mogoče, da bi se po dveh tednih v telesu karkoli bistveno premaknilo, kaj šele uravnalo.

po moje pa je res. vsaj vlažnost tam doli. vsaj pri meni. pa to ni v moji glavi, ker če bi premišljevala na to, bi bilo zgolj obratno. sem pa brez kt slab teden.
pa tudi lasje so se mi začeli malo bolj mastiti. :?
mozoljčkov še ni, hvalabogu!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov