Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 05. Nov. 2008 17:07

Punce, lasje so pa res najmanjši problem. Če nimate drugih težav, potem ne vem zakaj sekiranje.

Sicer pa so se meni zdaj lasje izboljšali, je spet kot ponavadi. In tudi mozolji. Zaenkrat :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 05. Nov. 2008 23:22

ja, itak se po parih mesecih uredijo lasje in mozolji, tako da se tukaj strinjam z MsN.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 07. Nov. 2008 9:14

Kako dolgo rabi telo, da se 'očisti' telo KT ? Predvsem mislim na stranske učinke, ki se pojavijo ob jemanju.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 07. Nov. 2008 10:18

odvisno od posameznice. jst bi rekla, da ko maš normalen ciklus, potem si free dodatnih hormonov. (pr men traja že skoraj eno leto, pa še ni ok :) )
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 07. Nov. 2008 10:58

Jst pa ne opažam čist nč razlike ; zdej 2 meseca ne jemlem KT. No ja sicer pa tud nism mela kakšnih problemov zarad KT; M. je tud do zdej pršla redno ..tko da ne vem no. Lase mam pa že od nekdaj hitro mastne tko da zato ne krivim KT.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 07. Nov. 2008 11:52

Tak sem se veselila, da bom nehala jemati tabletke, ampak zgleda, da ne bom... Mojemu sem rekla, da bi nehala, pa ni bil videti zadovoljen, tak da bom se nekaj casa jemala :evil:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 07. Nov. 2008 12:23

Foxy-lady napisal/-a:Tak sem se veselila, da bom nehala jemati tabletke, ampak zgleda, da ne bom... Mojemu sem rekla, da bi nehala, pa ni bil videti zadovoljen, tak da bom se nekaj casa jemala :evil:

ka ce bi ti njemu povedala za stranske ucinke, pa naj se pol on odloci ce bi to ON hotu jemat?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 07. Nov. 2008 12:41

red_rose napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:Tak sem se veselila, da bom nehala jemati tabletke, ampak zgleda, da ne bom... Mojemu sem rekla, da bi nehala, pa ni bil videti zadovoljen, tak da bom se nekaj casa jemala :evil:

ka ce bi ti njemu povedala za stranske ucinke, pa naj se pol on odloci ce bi to ON hotu jemat?

Saj je rekel, da je moje telo in moja odlocitev, ampak se je vidlo na njemu, da mu to nikakor ne pase. Rekel je, da se ne misli imeti froca in da potem pac ne bova seksala.

:gruebel: :nixweiss:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 07. Nov. 2008 12:54

^^ Mogoče ga je sam mal šokiral ko si rekla da bi rada nehala pa je reku da pol ne bosta seksala.

Midva zdej sploh ne morva več normaln seksat :? ; na začetku ko sm nehala s Kt je blo s kondomi čist fajn; zdej je pa krneki; učasih mene mine, učasih njega; enkrat nama kondomov zmanka...ma krneki.
Upam da bo ta vikend kej bolš. :)
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 07. Nov. 2008 13:18

ŽuŽa napisal/-a:Midva zdej sploh ne morva več normaln seksat :? ; na začetku ko sm nehala s Kt je blo s kondomi čist fajn; zdej je pa krneki; učasih mene mine, učasih njega; enkrat nama kondomov zmanka...ma krneki.

A tebi se zdi, da si imela več libida ko si jemala KT? Ali kako to, da zdaj tebe mine do seksa?
A je to zaradi straha ali zaradi česa? :)

Jaz sem že velikokrat govorila, da bom nehala, samo sem še zdaj na KT. Ne vem zakaj, nič dobrega mi niso prinesle.. Verjetno je to tisti moj strah.. Kaj pa če kondom poči? :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a roxeanne » 07. Nov. 2008 13:32

Foxy-lady napisal/-a:
red_rose napisal/-a:

Saj je rekel, da je moje telo in moja odlocitev, ampak se je vidlo na njemu, da mu to nikakor ne pase. Rekel je, da se ne misli imeti froca in da potem pac ne bova seksala.

:gruebel: :nixweiss:

pa kako se lahko pustiš tako izsiljevat?!?!
a on prou zbira punce ki jemljejo KT oz. punco prepriča da jih bo jedla?
dej mu pod nos un listek s stranskimi učinki, da bo nehal mislit da so to bombončki!
in ja, telo je tvoje in če čutiš da ti KT ne odgovarjajo jih nehi jemat, ker škodo delaš sama sebi in ne njemu!

če je pa reku da bo nehal seksat pa naj, boš vidla kok časa bo zdržal brez- dvomim da dolgo!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Nov. 2008 13:33

ja, pomoje potem tudi dosti psiha vpliva in te kar naenkrat postane strah uporabljati kondome. pa vse skupaj ni več tako sproščeno in spontano. vas čisto razumem. bom videla, kako bo pri nama.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Nov. 2008 13:46

Pri nama je enoletna izkušnja s kondomi že tudi malo poneumila situacijo. Meni ni tak problem, libido imam 3x večji kot ob jemanju kt, vlažnost tudi, se pa zatakne pri tistem momentu, ko moraš v navalu strasti po kondom, ga natakniti in ah ... Fanta na začetku ni motilo, zdaj pa se mi zdi, da dobiva vedno večji odpor do vsega skupaj :? Jaz na kt ne mislim, brez zaščite pa se ne upam igrati, torej naj se sprijaznim s povprečnim spolnim življenjem? :roll:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 07. Nov. 2008 14:09

skinny napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Midva zdej sploh ne morva več normaln seksat :? ; na začetku ko sm nehala s Kt je blo s kondomi čist fajn; zdej je pa krneki; učasih mene mine, učasih njega; enkrat nama kondomov zmanka...ma krneki.

A tebi se zdi, da si imela več libida ko si jemala KT? Ali kako to, da zdaj tebe mine do seksa?
A je to zaradi straha ali zaradi česa? :)

Jaz sem že velikokrat govorila, da bom nehala, samo sem še zdaj na KT. Ne vem zakaj, nič dobrega mi niso prinesle.. Verjetno je to tisti moj strah.. Kaj pa če kondom poči? :?

Delno je zihr kriv tud strah (kaj pa če se ponesreči? :? ), delno pa tud to da ne dobim točn takrat ko bi hotla- sej vem da se smešno sliš, sam tole natikanje kondoma nama prov preglavice povroča, in ne ne gre takoj gor ker kr nazaj leze.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Nov. 2008 18:17

moj prvi seks brez kt je bil porazen. :roll: pričakovala sem, da bo pač libido na vrhuncu, da si bom želela (glede na to, da je bilo tudi teden pavze zmes). potem pa nič. nisem se mogla sprostiti. verjetno je bil kriv strah pred kondomi (čeprav sva jih uporabljala tudi preden sem sploh začela jemati kt). sicer je potem nekak ratalo vse skupaj, čeravno niti približno ni bilo tako kot s kt.
da ne omenjam 'težav' z natikanjem kondoma. :?

ja mastni lasje so zdaj zadnja stvar, za katero se sekiram. pa če si jih bom umivala vsak dan...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov