Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaaaaaaaa, dobila sem svojo prvo M brez KT. poročam kak dan kasneje, kako močna, boleča in dolga je.
-
evo, moja M je prišla samo 2 dneva kasneje. je pa res zelo podobna tisti, kakršno sem imela pred jemanjem KT, torej bolj boleča in seveda močnejša.
upam samo, da ne bom recimo krvavela ful dolgo, to me skrbi. in seveda kdaj bom potem dobila naslednjo M.
a je imela katera težave s predolgim krvavenjem oz. z zelo pogostimi M? to ti mora potem verjetno ginekologinja urediti. jao, že delam paniko za naprej
upam samo, da ne bom recimo krvavela ful dolgo, to me skrbi. in seveda kdaj bom potem dobila naslednjo M.
a je imela katera težave s predolgim krvavenjem oz. z zelo pogostimi M? to ti mora potem verjetno ginekologinja urediti. jao, že delam paniko za naprej
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
mmm, sama sem jemala KT skoraj 10 let - z nekaj mesečnimi vmesnimi premori, zdaj pa sem se odločila da je dovolj in sem se odločila, da se odpovem taki kontracepciji. imam namreč že svoja leta in stalnega partnerja, tako da konec koncev, če se ima kaj za "prijet", se pač bo
skratka od kar sem tabletke opustila, imam redne M, le da so te dolge cca 5 dni in da jih malce spremljajo tiste "nujne" bolečine... je pa dejstvo, da se mi je krepko povrnil libido in takšno uživancijo kot jo imava zdaj v postelji, res ne pomnim
skratka od kar sem tabletke opustila, imam redne M, le da so te dolge cca 5 dni in da jih malce spremljajo tiste "nujne" bolečine... je pa dejstvo, da se mi je krepko povrnil libido in takšno uživancijo kot jo imava zdaj v postelji, res ne pomnim
-
aja, a potem uporabljata kondome ali že "delata" na tem, da bo kakšen otročiček, ker si omenila, da pač pogoje za to imata?
jaz med jemanjem nisem imela problemov s spolnostjo, je bilo vse kul. zdaj me edino skrbi, ker sem ful paničar, kako bo s kondomi: da ne bi počil, da se ne bi slučajno kakšen spermij znašel kje, kjer ni treba ...
drugače pa upam, da bodo M normalne in da naslednja zopet pride takole dokaj točno
jaz med jemanjem nisem imela problemov s spolnostjo, je bilo vse kul. zdaj me edino skrbi, ker sem ful paničar, kako bo s kondomi: da ne bi počil, da se ne bi slučajno kakšen spermij znašel kje, kjer ni treba ...
drugače pa upam, da bodo M normalne in da naslednja zopet pride takole dokaj točno
-
ženska napisal/-a:Kar brez skrbi glede kondomov. Meni zelo dobro služijo.
hvala za vzpodbudo! upam, da bo res vse ok. kdaj me skrbi še to, da bi mu spet na cajte kar dol padel, ko si bo natikal kondom, ker to se nama je prej kdaj dogajalo, še preden sem imela KT.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
rammsteingirl napisal/-a:ženska napisal/-a:Kar brez skrbi glede kondomov. Meni zelo dobro služijo.
hvala za vzpodbudo! upam, da bo res vse ok. kdaj me skrbi še to, da bi mu spet na cajte kar dol padel, ko si bo natikal kondom, ker to se nama je prej kdaj dogajalo, še preden sem imela KT.
midva se zelo nagibava k temu, da bi jaz prenehala jemati kt. zdaj sem študentka in se bova vidla samo ob vikendih in morda občasno med tednom.
navajava se tudi na kondome in sva našla tiste, ki nama res odgovarjajo. ampak mene je vseeno strah. pri kt sem itak bolj sigurna, strah me je neredne M, mozoljavosti. težko te odločam. še eno škatlico bom jemala, potem pa se bom počasi morala odločiti.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
rammsteingirl napisal/-a:ženska napisal/-a:Kar brez skrbi glede kondomov. Meni zelo dobro služijo.
Mi2 sva tud zdej na kondomih..in ja jst skos umes preverjam če je kondom še na mestu, da ne bi km zlezu, skos preverjam da ni kej počen . Ampak dobr sem mislna da bo ful bl čudn s kondomi, pa je tko čist uredu .
-
ma, midva sva že ful pozabila, kako je s kondomi. in ja, verjetno bom tudi sama ves čas preverjala, če je še vse na svojem mestu. bomo videli, kako bo, ko čez 5 tednov pride domov na dopust.
Žuža: a vama je zdaj ful čuden filing, se manj čuti? ker midva, ko sva prešaltala pred enim letom na tabletke, sva res bistveno več čutila brez. in katere kondome uporabljata?
zadnjič sem opazila durexove ultra tanke, bova sprobala.[/b]
Žuža: a vama je zdaj ful čuden filing, se manj čuti? ker midva, ko sva prešaltala pred enim letom na tabletke, sva res bistveno več čutila brez. in katere kondome uporabljata?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
rammsteingirl napisal/-a:ma, midva sva že ful pozabila, kako je s kondomi. in ja, verjetno bom tudi sama ves čas preverjala, če je še vse na svojem mestu. bomo videli, kako bo, ko čez 5 tednov pride domov na dopust.
Ja mal drgačn filing itak je k je pač tista guma tm. Moj je reku da ni nič manj čutu, je reku da mu je blo čist uredu. Jst pa eno razliko opazm, ampak ni tok velika da se ne bi dal s kondomom.
Drgač pa midva sva na začetku sam enkrat s kondomom, pol sem bla pa zdej 2 leti skos na KT..zdej se bo pa treba pač na to navadit.
Zdele sva mela Durex-ove, to zato ker sem jih mela doma ker sem jih za rojstni dan dubla in sm jih mela v sobi. Drgač pa ne vem kere bova mela, jst bi kakšne take k majo kakšne ˝špičke˝ al pa kej tazga. Morm se mal pozanimat. Ma kera kakšn nasvet keri kondomi so še kej ˝dobri˝?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]