Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
jst pa sem se zredila za ene 4kg kljub temu, da sem spremenila prehrano na bolj zdravo, se začela več s športom ukvarjat itd. da ne govorim, koliko celulita se mi je nabralo. prej ga nisem imela skoraj nič. zdaj sem slab mesec brez tabletk, pa se ni kaj dost spremenilo, samo 1 kg mi je šel dol. nisem pa dobila mozoljev (še).
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tiavanna napisal/-a:Jaz sem se tut končno odločla in nehala s KT (v sredo sem končala tablico, ampak nekje je treba začet ). Upam, da ne bo večjih problemov.
Wuhuuu . Bi loh ustanovile na forumu kljub žensk ki so prenehale s KT haha.
Jst tud ful upam da ne bom mela problemov. No bomo vidl.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Zanimivo. Mogoče je problem v glavi: Na podlagi postov drugih punc si pričakovala, da boš še bolj mokra oz. se ne bo nič spremenilo (glede na to, da nisi imela problemov med jemanjem), potem se je pa zgodilo obratno. Mogoče
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- *mlajša*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2007
evo še ene,ki je nehala s tabletkami:)...jst sm jih jemala leto pa pou in po 1 letu mi je libido upadu oz. zginu:),pa tut vlažnost je zginla in sm pol mela tut pogosta vnetja mehurja,pa itq. glivice,pa vnetja pa vse to...zredila sm se pa tut v tem času pa mal celulita dobila,sam ne morm rečt d ziher zarad tabletk,kr sm mela logest,ki so full blage.me pa zlo moti,d mam na stegnih popokane žilce in sm prebrala,d je to lahk zarad tabletk.me je pa mal strah,kak bo zdj z menzo,kr pred tabletkami se mi je pojavla čiiist točn,pa nč me ni bolel,pa nism je mela full,ko sm mela tabletke me je pa full bolelo,pa tut bolj močno sm mela menzo,tko d sm jst tut verjetn en fenomen:)!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov