Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz sem jih nehala, ko sem dopolnila 30 let. In ker kadim, sem to omenila ginekologu in je skomignil z rameni in mi napisal Logest namesto Diane. Po enem mesecu na Logestu sem bila živčna razvalina in sem se odločila da kar neham z vsem.
Res pa je, da mi ni tako pomembna 100% (oziroma 99% ) zaščita, ker sem nekako dovolj stara, da bi uspela preživljat kakega otroka, ne? Če bi že prišlo do tega.
Res pa je, da mi ni tako pomembna 100% (oziroma 99% ) zaščita, ker sem nekako dovolj stara, da bi uspela preživljat kakega otroka, ne? Če bi že prišlo do tega.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Aha. Nič hujšega torej, oz. če se meni to ne dogaja, pol je vredu. Namreč od kadar imam tabletke, so postale del mojega vsakdana in je vse normalno, morda še boljše. Libido se ni zmanjšal, probleme z vlažnostjo nimam, tudi emotivno sem super.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Gost
Nič hujšega? Verjemi, da je slabo psihofizično počutje precej v napoto
Sicer pa, če nimaš teh težav, super
Sicer pa, če nimaš teh težav, super
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst sm Diane nehala jemat, ker mi je tako svetovala nevrologinja (glavoboli). Ko sem nehala, sem se precej boljš počutla (prej sm bla res skoz neki zasekirana, jokcala sm za vsako malenkost, libido je padu...). Po Diane, sm pa jemala še Yarino, ki mi jo je "za probo" predpisala dermatologinja za zdravljenje mozoljev. Te sm pa tud nehala jemat po 3 mesecih, ker se stanje kože ni nč izboljšalo pa še glava me je bolj pogosto bolela - sploh v tistem 7-dnevnem premoru. Tud boljš se počutm, ker vem, da sm s tem nardila neki dobrga za sebe
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst sm jih pa nehala sam zarad strahu da me kakšna tromboza doleti . Morm pa rečt da KT name niso mele kakšnga posebnga negativnega učinka, z vlažnostjo nisem mela skor nikol problemov, živčna tud nism bla. Sam pač ta strah me muči pred posledicami jemanja .
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
hm, veliko zdravnikov pa priporoča tabletke... Kaj troboza je nevarna za določene ljudi ali nasploh?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
jst se strinjam, da je moje počutje tudi veeeeliko bolj stabilno kot je blo prej ko sm jih jemala. pa takrat mi je blo še slabo velikrat pred menstruacijo.
ja mogoče sm dobila mal več mozoljev, ampak še vedno ne morem verjet kok zlo so ohormile moj libido plus konstantni problemi z glivičnimi vnetji so čudežno izginili.
ja mogoče sm dobila mal več mozoljev, ampak še vedno ne morem verjet kok zlo so ohormile moj libido plus konstantni problemi z glivičnimi vnetji so čudežno izginili.
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
veronika
jst se strinjam, da je moje počutje tudi veeeeliko bolj stabilno kot je blo prej ko sm jih jemala.
se podpisem...se posebej glede vnetij,vsej tega sem se znebila..ce je ze menstra mocnejsa in daljsa vsej glive me ne zazirajo vec:D
jst se strinjam, da je moje počutje tudi veeeeliko bolj stabilno kot je blo prej ko sm jih jemala.
se podpisem...se posebej glede vnetij,vsej tega sem se znebila..ce je ze menstra mocnejsa in daljsa vsej glive me ne zazirajo vec:D
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
- Gost
ŽuŽa napisal/-a:Pa to vs je mel ful te glivice k ste KT jemale. Kako so se pa začele? Pa znaki me zanimajo.
Srbečica, pekoč občutek, sirast izcedek, obloge v nožnici, razjede, neprijeten vonj. Karkoli od tega pač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov