Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Jul. 2008 19:27

Ja vem, kaj je predsemenska tekočina ... Mogoče imam jaz pretirano preganjavico, ampak ko ima fant erekcijo, se raje ne stiskava skupaj s tistimi deli, čeprav neke logike za zanositev ni - v predsemenski tekočini je malo semenčec, ki na zraku itak umrejo, da bi pa prišle brez prodora v nožnico, pa je tudi smešno, ampak ... raje ne poskušam, ker strah je strah :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 08. Jul. 2008 19:29

Vem, tudi midva paziva, ampak zdaj, ko sem nekaj panična, pomislim na vse ...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Jul. 2008 16:23

Evo, danes menstruacija, točna kot ur'ca. :D Sem pa psihopat ... :irre:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 10. Jul. 2008 6:45

po 3 mescih nejemanja KT (logest), lahko potrdim, da se počutim odlično... prej k sm jih jedla sm bla skoz neki živčna, non stop sm spreminjala razpoloženje, dost več prejokala, se sekirala za bz...
zdj pa tega ni... res se počutm fajn (razlika je očitna) :lach:
mal mozolčkov dobivam, ampak ni take panike :wink:
glede potrebe po sexu pa še ne vem kako je, k nimam tipa... mislm d se bo tud pr tem spremenila zadeva...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 10. Jul. 2008 8:17

O ti maš pa kontra reakcijo kot večina, ki jemlje kt, predvsem govorimo o Logestu. Men se je počutje ful poslabšalo po začetku jemanja, sam sej pol sčasoma gre, se navadiš. :wink: Pri Yasminelle, ki jih mam zdaj, se mi pa tud ne zdi, da se bi mi karkoli izboljšalo ali poslabšalo. Edino včasih se mi ogromno vode odvaja iz telesa.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 10. Jul. 2008 8:54

^^ jez NE jem KT :) sem jih pa jedla ene 4, 5 let
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 10. Jul. 2008 10:44

Tudi jaz dvomim, da jih bom kdaj spet začela ... Vesela sem, ker se mi je tako hitro vse uredilo. Obakrat po koncu tabletk sem dobila menstruacijo na 9. :)
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 10. Jul. 2008 15:19

Jo, to je pa čist moja površnost pri branju. Oprosti! Sej, kot da bi se lahko keri tak izboljšalo stanje oz. počutje. :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Jul. 2008 16:00

Liena napisal/-a:Jo, to je pa čist moja površnost pri branju. Oprosti! Sej, kot da bi se lahko keri tak izboljšalo stanje oz. počutje. :D

Ja saj, bi vriskala od veselja, če bi lahko šla nazaj na kt in ostala v takem stanju kot sem zdaj po jemanju :D
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 10. Jul. 2008 17:35

Ja. :D Jaz si tud včasih želim nehat s tem, sam rajš zej potrpim neki let (huh :? ), pol pa bo, kar mora biti.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Jul. 2008 19:23

Huh, jaz sem trpela 3 leta in nonstop mislila, da niso krive kt, da so najboljša možnost glede na leta in neželjo po otrocih, zdaj vem, da je bilo preveč in se čudim, kako sem prenesla ... In novih treh let nikakor ne bi rada delila s kt, upam, da mi ne bo treba :D
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 10. Jul. 2008 19:41

Meni pa trenutno odgovarjajo tudi zaradi urejenega M ciklusa. Upam, da bom potrpela ta čas, če pa bo prehudo, bom pa za neki časa prekinla. :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 10. Jul. 2008 23:30

Ne izplača se jih jemati samo zaradi ciklusa, ker imajo preveč drugih nezaželjenih učinkov.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Jul. 2008 1:07

Meni se je tudi zdelo vredno predvsem zaradi zaščite in urejene m., ampak m. bi morala biti v vsakem primeru urejena, če je ginekološko vse ok, torej se bo to že uredilo ... Name so res imele grozen vpliv in ne, ne ... ni vredno :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 11. Jul. 2008 1:09

Treba je počakati vsaj do 18. - 20. leta, da se ciklus uredi. Prej je nesmiselno začeti s tabletkami. Pa še to se splača potrpeti, razen, če težave res niso hujše.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov