Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Mar. 2008 9:12

Mene pa zanima zdej tole: tiste punce, k ful dolg niste mele menstre po prenehanju jemanja: a ste vsake tok začutle tut kšne čudne občutke tm okrog jajčnikov pa maternice? kukr eno napetost al neki podobnega.

Pr men je zdej minil 3 mesce odkar sm dubla eno mini-menstro po prenehanju jemanja. In sm dons klicala k zdravniku in sm naročena šele sred aprila. katastrofa, to javno zdravstvo :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Mar. 2008 18:03

Sredi aprila je čez 14 dni ... če si lahko čakala na menstruacijo 3 mesece, boš pa še 14 dni.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Mar. 2008 16:06

ja sej vem, sej nimam druge izbire bolj ali manj. drgač je pa tist moj sredi aprila šele okrog 20ga ;)

mal me skrbi, da se mi ne delajo kšne ciste al pa kej podobnega. bo že...

aja, pa itak se čaka 3 mesce, preden ti dajo une tablete za sprožitev menstre, tko da ni to na mojem zeljniku zraslo. sm bla zaskrbljena že prej ;)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 31. Mar. 2008 13:40

Pa še mal o tem, kaj se zgodi, ko prenehaš jemat tabletke: moja koža zdaj je obupna! Take nism mela tut preden sm jih začela jest. Zdej sm pa cela pikasta in valda ne morm pustit mozolov pr mer in jih mrcvarim, da se ja še bolj vidi... Posledično sm si kupla puder, k ga prej NIKOL nism rabla, je bil dost samo korektor za kšne manjše nepravilnosti. V glavnem, katastrofa. Upam, da se bo to zrihtalo, ko se bojo hormoni uštimal in bo tut menstra pršla... :?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 31. Mar. 2008 13:52

jez mam tud pike, fleke po koži, prsi me bolijo na dotik... itd. itd...
brezveze
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 31. Mar. 2008 14:41

O ja, mozolji, pikice...To mi je največji blem zdaj. Sej sem že prej mela probleme s kožo, ampak zdj sm 22 stara, nism več pubertetnica. Pa ful se mi koža masti, sej že sprobavam razne žaube pa to, ampak zaenkrat ni nič boljš.
Sicer sm pisala že prej, ampak zdj je že 5 mescov odkar sem brez.
Prsi so mene bolele prej, zdej pa nit ne, mogoč dan ali dva pred menstro.
Mi je pa kul k sm bolj, kak bi rekla, pozitivna. Prej sm mela kr svoje dneve, slaba vola pa to, zdj je pa kul. Sam mam pa še vedno menjavanja razpoloženja...to sm mela tud prej...ribica pač.
Najboljša stvar: vrnitev spolnega poželenja...

Drgač pa...po kolk cajta pa mate kej pavze? A se pol vrnete na tabletke al vas večina preneha za zmer?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Apr. 2008 9:22

Jaz jih ne nameravam več jemati. Sem jih 6 let-nikoli nisem imela vmes pavze. Zdaj sem se pa odločila, da jih ne bom več jemala.
Imam pa tudi kot ostale obupno kožo-mozoljasta sem kot kakšnen najstnik. :cry: Zdaj pa je nekje 2 mesca ali več odkar jih ne jem več. Upam, da se mi ob umirila koža, ker me grozno motijo mozolji. Čelo mam totalno pikasto. Groza!
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 01. Apr. 2008 9:31

je mar nujno treba tisto pavzo umes nardit? ker ko sem ti prašala mojo G mi je rekla da ni treba :? zdej pa ne vem več a je al ni k usaka drgač prau tle gor...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Apr. 2008 9:48

Meni je tudi moja G rekla, da ni treba. Ker je itak majhna doza hormonov. Tako, da je itak najboljše njo poslušat-saj je ekspert :D Čeprav eni G govorijo drugače kot drugi.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 01. Apr. 2008 9:52

ja sej lih to, usak drgač govori in pol na konc veš mn kt na začetku... mam sicr Diane, ki so kolkr vem med močnejšimi, ampak vseeno mislim da tale pavza ni tko nujna, sploh ker do zdej nikol nism mela problemou... ah ja...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Apr. 2008 9:58

Ti poslušaj to kar ti tvoja G pove. Ne oziraj se na druge, ker to nima smisla. Saj ona bo že najbolj vedela kaj je prav. Ne? Drugače pa če hočeš ti lahko komot imaš kakšen mesec pavze.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 01. Apr. 2008 10:03

ah itk ne poslušam drugih kej velik, ampak pavze pa niti nočm, ker točno vem, da se mi bo ceu hormonski sistem dobesedno zje*al, tko kt je blo 3 leta nazaj po operaciji... grozno res... tko da ne bo nč z odmorom hehe :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Apr. 2008 10:10

Pametno. Saj če bo potrebno ti b itak G rekla, da jo mej. Če ti pa noben nič ne reče, pa še boljše :D Ja, to je čist možno, da bi se ti vse sf**alo. Tako da zakon, da ti G ni nič rekla. Boš vsaj imela mir pred tem :)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 01. Apr. 2008 10:11

amen to that :D
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 01. Apr. 2008 11:16

Tudi meni je G rekla da ni potrebno pavze naredit, potem mi je pa smrtno resno zabičala, da me punce samo kompliciramo glede tega....od takrat dalje modro molčim pred njo..:)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov