Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
men je najprej 5 tednov zamujala in je skorej nč ni blo, pa pol naslednjič tudi, potem se je pa zrihtal.
Kar se razpoloženja tiče, sem mela hormone čist zmešane in se mi je čist preveč dogajal (sami tipi so mi hodil po glav ), najbl bedn feeling je bil pa PMS, ker me je res dajal, da sem bla res zelo občutljiva in zdej po 8 mesecih sem še vedno.
Pa mezolji, oz. sem mela full bolj mastno kožo in lase ene pol leta....obup, res mi je šlo na živce
Kar se razpoloženja tiče, sem mela hormone čist zmešane in se mi je čist preveč dogajal (sami tipi so mi hodil po glav ), najbl bedn feeling je bil pa PMS, ker me je res dajal, da sem bla res zelo občutljiva in zdej po 8 mesecih sem še vedno.
Pa mezolji, oz. sem mela full bolj mastno kožo in lase ene pol leta....obup, res mi je šlo na živce
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
ok še moja zgodba
kt jemljem 7 mesecev. koža se mi je fuuul popravla, sexava brez skrbi drugih stranskih učnikov sploh ni bilo, razen vsakodnevne krvavitve in odpor do sexa prvi mesec jemanja, pa kakšna kila gor. zdej sem pa začela razmišljat, da sem u bistvu še ful mlada, skor premlada, da bi kemija uravnavala moje telo ( 17 let ). razmišljam, da bi prenehala jemat vsaj za nekaj časa. aja pa še osebni zdravnik mi je priporočil, da naj neham, ker kt lahko ( ni pa rečeno ) poslabšajo moje migrene. kaj ve mislte? a naj neham? sem premlada? a bi se mogla posvetovat z ginekologinjo? ful se bojim da bom bla spet mozoljasta - ubistvu bom bla. ampak če se mora koža sčistit naj kr se.
kt jemljem 7 mesecev. koža se mi je fuuul popravla, sexava brez skrbi drugih stranskih učnikov sploh ni bilo, razen vsakodnevne krvavitve in odpor do sexa prvi mesec jemanja, pa kakšna kila gor. zdej sem pa začela razmišljat, da sem u bistvu še ful mlada, skor premlada, da bi kemija uravnavala moje telo ( 17 let ). razmišljam, da bi prenehala jemat vsaj za nekaj časa. aja pa še osebni zdravnik mi je priporočil, da naj neham, ker kt lahko ( ni pa rečeno ) poslabšajo moje migrene. kaj ve mislte? a naj neham? sem premlada? a bi se mogla posvetovat z ginekologinjo? ful se bojim da bom bla spet mozoljasta - ubistvu bom bla. ampak če se mora koža sčistit naj kr se.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Foxy-lady napisal/-a:skoditi ti ne morejo.
Pa lahko. Saj zato te pa ginekologinja vpraša, katere bolezni so v družini, ker se pri določenih boleznih pojavijo večja tveganja.
aja pa še osebni zdravnik mi je priporočil, da naj neham, ker kt lahko ( ni pa rečeno ) poslabšajo moje migrene. kaj ve mislte?
Jaz odkar ne jemljem več Kt, tudi migren skoraj nimam več.
Seveda pa stranski učinki niso pri vsaki ženski enaki. Pri nekaterih so pač bolj izraziti.
Sama se boš morala odločiti, če jih boš jemala naprej ali ne.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
metuljčica* napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:skoditi ti ne morejo.
Pa lahko. Saj zato te pa ginekologinja vpraša, katere bolezni so v družini, ker se pri določenih boleznih pojavijo večja tveganja.
Ja to je res, ampak jaz sem mislila tak, ka če ji do zdaj niso, ji potem tudi vec ne bodo.
You want me to be something I can never ever be.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men se pa menstruacija noče in noče uredit.. zdej je nimam že od novembra. Pa samo štiri dni je trajala, je pa vseen bolela k prasica.
Še ene pol leta bom počakala pa bom vidla ajih čem spet jemat, čeprov mi je čist fletno brez KT, samo mal več mozoljev mam nažalost (prej nikol)
Še ene pol leta bom počakala pa bom vidla ajih čem spet jemat, čeprov mi je čist fletno brez KT, samo mal več mozoljev mam nažalost (prej nikol)
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pri meni je isto. Prvi 2 menstruaciji sem dobila normalno, potem pa 3 mesece nič in pol je trajala 2 dni, sploh nisem vedla da jo mam. Jaz bom tudi počakala čeprav mislim da se mi ne bo uredila ker je tudi prej nisem mela redne... Brez tablet bom dokler bo šlourszika napisal/-a:Men se pa menstruacija noče in noče uredit.. zdej je nimam že od novembra. Pa samo štiri dni je trajala, je pa vseen bolela k prasica.
So pa tudi ene tablete za sprožitev menstruacije, ki ti jih predpiše ginekolog če ti ful zamuja. No jaz je sploh ne pogrešam
I laugh at gilded butterflies.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem potrebovala kar 4 mesece, da se mi je menstruacija uredila. Mislim, da so se tudi migrene dosti popravile od takrat, je pa res, da mam fuuul več mozoljev. Prej sem imela ful čisto kožo, zdaj pa kar opažam poslabšanje. Je pa tudi res, da si jih zdaj več praskam in je zato huje videt.
Houd de wereld tegen
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni je pa en mesec (po šestih letih ) da ne jem več tabletk. In mi je super! Danes mi je 2. dan menstruacije-zaenkrat se mi je pomaknila samo za 5 dni. Nekak se boljše počutim, manj sem živčna. Čeprav mislim, da to zadnje ni zaradi tega
Malo imam mozoljev, vendar ni nič hudega. Upam, da bo to ostalo in da posledice kasneje ne bodo hujše.
Malo imam mozoljev, vendar ni nič hudega. Upam, da bo to ostalo in da posledice kasneje ne bodo hujše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov