Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
je možno, ker kt izčrpavajo zaloge b vitamina, ki ga itak ne zaužijemo v obilicah. b vitamin pa je zelo pomemben za lepe nohte.jessyca napisal/-a::lach: ne, ne si jih nikoli nisem grizla
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
zanimivo, kako nekatere po prenehanju jemanja kt poročate o mastnih laseh in koži ... moja koža je še vedno precej suha, da o laseh sploh ne govorim. če ne uporabim balzama, so kot en čingum prej so se mi dosti bolj mastili oz. sem si jih morala umivat na 2 dni, zdaj si jih pa na 3 dni, čeprav mi niti ne bi bilo treba, ampak se boljše počutim. čudno vse skupi ...
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
hja, jst sem koncno zdrava ratala ko sem jih nehala jemat konstantna glivicna vnetja - no more
vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
suha noznica - no more vaseline:)
razdrazljivost - no more
pigmentne lise po obrazu (kloazme al neki tazga - no more
glavoboli - no more
zal sem padla v tist procent kjer sem fasala veliko vecino stranskih ucinkov:(
vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
razdrazljivost - no more
glavoboli - no more
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kako kontracepcijo boš pa zdaj uporabljala?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Gost
kittybaby napisal/-a:hja, jst sem koncno zdrava ratala ko sem jih nehala jemat konstantna glivicna vnetja - no more
vnetja mehurja - no more
zanic libido - no more
razdrazljivost - no more
glavoboli - no more
Super zate
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
kittybaby napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Kako kontracepcijo boš pa zdaj uporabljala?
kaksno leto se kondomi pol pa nic k bo ze počas čas
Aja, eh...kr jz bi tud šla dol s tabletk, sam gume mi pa ni za žulit, materinski čut pa tudi še spi globoko nekje v meni...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- Katya87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
Pozdrav!
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v dobrih 4 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
Ve mogoče katera kako je s tem in če to drži?
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v dobrih 4 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
- Katya87
- Sramežljivka
Pozdrav!
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v 4,5 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
No, jaz pa sem jih nehala jesti konec decembra in sem od takrat imela še samo dve M (v 4,5 mesecih). Do zdaj sem obe dobila po nekje 50-ih dneh ali še več. Po kolikih dneh jo dobite ve? Je normalno, da je ni tako dolgo? Saj vem, da rabi čas, da se uravna, samo sem nekje zasledila, da ni vredu, če imaš cikluse daljše od 40-45 dni, ker pol ni nekaj ok in je menda treba po neke tablete.
- Katya87
- Sramežljivka
Pozdrav!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
No jaz sem prezivela en ciklus brez jemanja KT, zdej pa mi M ze en teden zamuja, test je negativen..... Vem, da se to pogosto dogaja, a je tko cudno, ker ko sem jih pred dvema letoma nehala jemati za 3 mesece z M ni bilo tezav.........
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ uh ne se sekirat zarad tega, tud men je po prenehanju jemanja ta 4ta mestra zamujala 14dni. Če si nardila test in je bil negativen, pa če veš da najbrž ni bojazni za nosečnost pol lepo čaki, sej bo pršla . KT res lahko ful zmešajo ciklus ja .
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Jaz sem prenehala ampak sem jo imela redno,kot da bi jemala tabletke. Ni bilo nobenih sprememb
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ma sej za nosečnost me niti tok ne skrbi, ker itak vem da ni moglo bit nič ker sva skoz s kondomom in ni bilo nobenih problemov, bolj me skrbi da to kaze na kaksno patologijo, nevem, da je kej narobe, ceprov vem, da se to sicer pogosto dogaja.......
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]