Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tudi jaz te dni pričakujem mojo prvo M brez KT. bomo videli, če bo že prišla ...
-
ja, saj meni bo tudi ziher zamujala.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men je menstra po prekinitvi tabletk točno do dneva pršla nasledn mesec heh.. 21 dni, nasledn mesce tud od 21/25 dni..kr redna je bla.
It was forever..but it didnt last long..
-
uuuuu, ja. vem, kako je, ko te bolijo prsi. mene so tudi en dan ful, zdaj kar sem nehala.
- *mlajša*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2007
to sm tut jst že študirala:).kulk se jst spomnem začneš štet s prvim dnem menstruacije,ja.zanima me pa če so ktero jajčniki full bolel,ko ste nehale jemat.jst bi mogla v soboto začet novo škatlco in so me v nedeljo pop. full začel jajčniki bolet,pa v pon. so me tut še,včeri je blo že mal bolš,dans me pa več ne.kr sm misnla d mam kakšno vnetje,sam me ne bi zdj kr nehal bolet,ne
-
ja, začneš šteti s 1. dnem M. ne, mene niso nič boleli, ko sem nehala. samo dan ali dva sem imela ful boleče in napete prsi. zdaj pa še čakam na mojo prvo M.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
kajira napisal/-a:še nekaj sem pozabla napisat. vse pišete, da se vam je po prenehanju povrnil libido, pri meni pa je ravno obratno. ves čas jemanja sem bila mokra kot bi me polivali, zdaj pa čisto suha. je to možno? verjetno kje drugje tiči vzrok?
Katere KT si pa jedla? Ker se mi zdi to nemogoče.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Jaz pa danes pojem zadnjo tabletko in potem neham z jemanjem. Jemala sam jih 3 leta in že zadnje pol leta sem razmišljala, da bi prekinila z jemanjem, pa sem potem vedno kupila "samo še eno" škatljico. Da bom prenehala sem se pa odločila samo zato, ker se mi zdi neumno filat z hormoni in uničevat zdravje na tak način.
-
koliko časa naj bi približno preteklo med končanjem s KT in ponovnim začetkom jemanja? torej, koliko časa naj bi vsaj trajala ta pavza? vem, da nekaj mesecev ni dovolj.
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
rammsteingirl napisal/-a:koliko časa naj bi približno preteklo med končanjem s KT in ponovnim začetkom jemanja? torej, koliko časa naj bi vsaj trajala ta pavza? vem, da nekaj mesecev ni dovolj.
jst sm nardila tako, da sm počakala na prvo M po jemanju tabletk. to sm čakala 4 mesece in pol z naslednjo M sem šla nazaj na tabletke.
kaj ginekologi priporočajo pa ne vem.
-
a 4 mesece si čakala na M?
ravnokar sem opazila, da se mi je pomoje začela prva M po prenehanju jemanja KT. je pa "zamujala" 2 dneva, če bo tole sploh M. bomo videli, če me bo bolj bolelo in kako močna bo.
drugače pa bom videla, kako se bom počutila brez tablet, kakšen bo najin seks itd. ker razmišljam, da bi tablete čez nekaj časa mogoče ponovno začela jemati.
ravnokar sem opazila, da se mi je pomoje začela prva M po prenehanju jemanja KT. je pa "zamujala" 2 dneva, če bo tole sploh M. bomo videli, če me bo bolj bolelo in kako močna bo.
drugače pa bom videla, kako se bom počutila brez tablet, kakšen bo najin seks itd. ker razmišljam, da bi tablete čez nekaj časa mogoče ponovno začela jemati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov