Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Omg, zdaj jih ne jem že od januarja. Edino kar se mi je pojavilo so bili mozolji, vendar jih imam zdaj že toliko in tako ogromne da mi je vse slabo. In samo po eni strani obraza. Vsak me sprašuje kaj imam to...valda je od kont.tabletk. Ali? Obupana sem,no
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Gost
Bulma, ni nujno, da je od kot, ker po več kot pol leta bi se stanje že moralo popraviti, ker so hormoni sedaj verjetno že relativno urejeni. Na tvojem mestu bi obiskala osebnega zdravnika, zaprosila za napotnica za dermatologa in odšla tja, da vidijo, kaj je to. Čudno se mi zdi, da bi imela mozolje le po eni strani obraza, ponavadi so razmetani povsod - ali redno menjaš posteljnino, na kateri spiš? Predvsem vzglavnik? Lahko je tudi kakšna alergija ... Vsekakor obišči zdravnika, ker verjamem, da te zadeva moti + nikoli ne veš, ali so res mozolji in ti lahko hitro pomagajo, če ugotovijo, v čem je problem
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni je ena rekla, da je zdaj poleti tudi kriza baje na kateri strani spiš-potenje itd. da to baje tudi povzroča mozolje. Mah ne vem. Bom mogla do zdravnika. Ker nikoli nisem imela baš mozoljev, zdaj pa beee-pa po eni strani. Kot da bi imela masko gor
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa resnično nisem mela niti ene slabe izkušnje s KT in, če bi blo zdravo bi jih pomoje kr cel življenje jedla, ker so res tok praktične. Sploh ne vem kaj bom nardila k/če dobim kakega fanta, ker so mi kondomi res bedni do konca.
Menstra se mi že malo bolj ureja sam pa še vedno boli za popizdit pa še ciklus se mi je podaljšal z 2 na 5 dni.
Menstra se mi že malo bolj ureja sam pa še vedno boli za popizdit pa še ciklus se mi je podaljšal z 2 na 5 dni.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Gost
MIGRENA, če si jemanje kt dobro prenašala, potem sploh ni problema, da jih ne bi spet pričela jemati, ko boš to želela zaradi zaščite - saj niso strupene, le vplivajo na vsako punco drugače in, če jih je tvoje telo vredu prenašalo, je to samo super
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Js jih jemljem ze 5 let...zdj se pa odlocujem, da jih bm nehala..ker na trenutke krvavim, bila sm na posvetu, in naj bi to bilo zarad tabletk..sj je ql k mas urejeno M pa si zascitena, ampak tistega pravega filinga med sexom pa ze nekaj casa ni.. opazam, da mi prinasajo vec slabega kot dobrega, in da bm najverjetneje poskusila brez njih..
- Gost
Se splača poskusiti, če bo kaj narobe oz. slabše kot med jemanjem, jih lahko še zmeraj začneš jesti, če ne nehaš, pa ne veš, ali so resničen vzrok za težave
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz jemljem Logest in so mi res super. Koža je čista, M je urejena, manj bolečin ipd. Tudi vlažnejša sem. Jemljem jih že dve leti, razmišljam pa, da bi naredila mali premor, in potem spet.
Sicer pa je ena moja kolegica hotela nehat jemati KT in ji je ginekologinja svetovala, da naj jih jemlje še naprej, saj zmanjša tveganost cist.
Sicer pa je ena moja kolegica hotela nehat jemati KT in ji je ginekologinja svetovala, da naj jih jemlje še naprej, saj zmanjša tveganost cist.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Gost
Zakaj želiš nehati, če ti jemanje ne povzroča težav? Če potrebuješ zaščito, potem ne delaj pavze, ker ti ni treba, če ti pa ne koristijo kot zaščita, potem pa predlagam prenehanje.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a_pikica_a napisal/-a:Jaz jemljem Logest in so mi res super. Koža je čista, M je urejena, manj bolečin ipd. Tudi vlažnejša sem. Jemljem jih že dve leti, razmišljam pa, da bi naredila mali premor, in potem spet.
tveganost česa?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ups, sem mislila, da je bil tisti c mišljen kot č
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
jst sm prenehala jemat tabletke 2 meseca nazaj, zdej bo že tretji in mam občutek da se počutim dosti bolje(prej sm bla bolj razdražljiva in velikokrat mi je bilo slabo). jemala sm jih 2 leti in ciklus je po prenehanju normalen. sploh nevem kako bo če jih bom hotla spet jemati.
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jaz sem prej jemala skoraj 5let Logest in sem bila napihnjena pred in med menstro,pogosta razdrazljivost in nihanje razpolozenj so se mi zdela ze del mojega karakterja...
ko pa so se zacela vsak mesec pred 1teden pred menstro redno pojavljati glivicna vnetja sem jih zamenjala za Yasminelle...valda prepricana,da ker imajo manj hormonov plus hormon,ki spodbuja odvajanje vode,da bo vse oh in sploh boljse..sedaj jih jemljem ze pol leta in nimam vec sploh zelje po orgazmih-ne sama,ne s fantom.zatekanje je se slabse kot pri Logest,kljub temu da skoz hodim na wc zaradi odvajalnega ucinka tablet..nehala so se sicer glivicna vnetja so se pa zacela vnetja mehurja...razdrazljivost pa je katastrofalna...
poleg tega imam se 2prijateljici z istimi simptomi povezanimi z zacetkom jemanja teh KT...
zal mi je,da sem KT sploh kadarkoli zacela jemat,k glede na to,da mi je obcutek z/brez kondoma enak, je bilo res neumno od mene,da sem toliko casa vztrajala pri KT
ko pa so se zacela vsak mesec pred 1teden pred menstro redno pojavljati glivicna vnetja sem jih zamenjala za Yasminelle...valda prepricana,da ker imajo manj hormonov plus hormon,ki spodbuja odvajanje vode,da bo vse oh in sploh boljse..sedaj jih jemljem ze pol leta in nimam vec sploh zelje po orgazmih-ne sama,ne s fantom.zatekanje je se slabse kot pri Logest,kljub temu da skoz hodim na wc zaradi odvajalnega ucinka tablet..nehala so se sicer glivicna vnetja so se pa zacela vnetja mehurja...razdrazljivost pa je katastrofalna...
poleg tega imam se 2prijateljici z istimi simptomi povezanimi z zacetkom jemanja teh KT...
zal mi je,da sem KT sploh kadarkoli zacela jemat,k glede na to,da mi je obcutek z/brez kondoma enak, je bilo res neumno od mene,da sem toliko casa vztrajala pri KT
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov