Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Ja vem, kaj je predsemenska tekočina ... Mogoče imam jaz pretirano preganjavico, ampak ko ima fant erekcijo, se raje ne stiskava skupaj s tistimi deli, čeprav neke logike za zanositev ni - v predsemenski tekočini je malo semenčec, ki na zraku itak umrejo, da bi pa prišle brez prodora v nožnico, pa je tudi smešno, ampak ... raje ne poskušam, ker strah je strah
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
po 3 mescih nejemanja KT (logest), lahko potrdim, da se počutim odlično... prej k sm jih jedla sm bla skoz neki živčna, non stop sm spreminjala razpoloženje, dost več prejokala, se sekirala za bz...
zdj pa tega ni... res se počutm fajn (razlika je očitna)
mal mozolčkov dobivam, ampak ni take panike
glede potrebe po sexu pa še ne vem kako je, k nimam tipa... mislm d se bo tud pr tem spremenila zadeva...
zdj pa tega ni... res se počutm fajn (razlika je očitna)
mal mozolčkov dobivam, ampak ni take panike
glede potrebe po sexu pa še ne vem kako je, k nimam tipa... mislm d se bo tud pr tem spremenila zadeva...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
O ti maš pa kontra reakcijo kot večina, ki jemlje kt, predvsem govorimo o Logestu. Men se je počutje ful poslabšalo po začetku jemanja, sam sej pol sčasoma gre, se navadiš. Pri Yasminelle, ki jih mam zdaj, se mi pa tud ne zdi, da se bi mi karkoli izboljšalo ali poslabšalo. Edino včasih se mi ogromno vode odvaja iz telesa.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ jez NE jem KT sem jih pa jedla ene 4, 5 let
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
- Gost
Liena napisal/-a:Jo, to je pa čist moja površnost pri branju. Oprosti! Sej, kot da bi se lahko keri tak izboljšalo stanje oz. počutje.
Ja saj, bi vriskala od veselja, če bi lahko šla nazaj na kt in ostala v takem stanju kot sem zdaj po jemanju
- Gost
Huh, jaz sem trpela 3 leta in nonstop mislila, da niso krive kt, da so najboljša možnost glede na leta in neželjo po otrocih, zdaj vem, da je bilo preveč in se čudim, kako sem prenesla ... In novih treh let nikakor ne bi rada delila s kt, upam, da mi ne bo treba
- Gost
Meni se je tudi zdelo vredno predvsem zaradi zaščite in urejene m., ampak m. bi morala biti v vsakem primeru urejena, če je ginekološko vse ok, torej se bo to že uredilo ... Name so res imele grozen vpliv in ne, ne ... ni vredno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov