Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Maj. 2008 10:44

Kotala se mi ne bo nikjer, ker jih bom v primeru, da neham, iztrebila iz pred svojega oblicja :D

Danes bi morala vzeti 7. tabletko ... zato se mi ne da cakat vse do 21., ker je se dalec. Ne bi pa rada, da se mi zaradi tega kaj zmede ciklus, ki se mi bo verjetno v vsakem primeru, ampak mogoce ne tako zelo, ce bi pojedla do konca. Ne vem.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Maj. 2008 12:15

če nehaš takoj, boš po vsej verjetnosti dubla menstro, bilokako že po tok kratkem času. telo je pa zmedeno že tako ali tako, tko da od 14h dni ne bo bistvene razlike, vsaj po mojem mnenju...

bi pa jaz vseen na tvojem mestu lepo pojedla do konca škatlo. tut jst sm tko pol nehala z njimi :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Maj. 2008 14:01

MsN jest ti pa močno odsvetujem, da kr na sred nehaš s KT. Jest sm jih tko sam 13 pojedla namesto 21 (mi jih je zmanjkalo) in menstre pol sploh nisem dobila ene 2 mesca. Rajš pojej do konca in pol po menstri nehaš.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Maj. 2008 14:26

Ja, bom za vsak slucaj res pocakala. Saj mogoce ni pomembno, ampak dobro ... Hvala :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Maj. 2008 14:53

pa sej zbrke z menstro so tko al pa tko. jst sm prvo čakala 6 tednov, drugo 100 dni, tretjo pa zdej še čakam- je ni že ene 6 tednov... ampak to je menda vse čist normalno :lol:

sej bo :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 29. Maj. 2008 14:57

jz bom tud nehala s tabletami ampak šele po dopustu, ker res nebi rada mela menstre na morju...
sm mela pa najprej yarino, pol yasminelle zdj sm spet na yarini.

- pr obeh mi je libido čist padu, teža poskočila drastično

tko da komi čakam da neham, da vidm če je teža res zard tabletk (ker mi mami skos mori da je zard tabletk), predvsem pa zato da začnem spet sexat tko k včasih :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Maj. 2008 16:44

Bom pocakala do konca skatlice, vmes si bom itak se 5x premislila, ker o tem razmisljam ze skoraj pol leta, vsakic ugotovim nekaj novega, + in - stvari dajem na tehtnico pa ne pridem do konca s tem tuhtanjem ... torej se bom ob koncu meseca zanesla na obcutek. Takrat bom itak v pms-u, torej bom zabrisala to kemijo v smeti :lol:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 29. Maj. 2008 19:14

Kika napisal/-a:pa sej zbrke z menstro so tko al pa tko. jst sm prvo čakala 6 tednov, drugo 100 dni, tretjo pa zdej še čakam- je ni že ene 6 tednov... ampak to je menda vse čist normalno :lol:

sej bo :D

a res si drugo čakala 100 dni?? :eek: mene bi pobral, bi šla kar teste za nosečnost delat.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 29. Maj. 2008 19:46

ta mesec oz zdejle s koncem menstruacije, bom prenehala jemat, mislim, da majo preveč nagativnih učinkov, glede sexa nič, ampak pri splošnem počutju pa preveč...da vidim kaj bo zdej...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Maj. 2008 20:41

rammsteingirl napisal/-a:a res si drugo čakala 100 dni?? :eek: mene bi pobral, bi šla kar teste za nosečnost delat.

ja itak, sej jih delam vsake par tednov, tut zdej. kaj čš, zihr je zihr :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Maj. 2008 8:50

Kika napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:a res si drugo čakala 100 dni?? :eek: mene bi pobral, bi šla kar teste za nosečnost delat.

ja itak, sej jih delam vsake par tednov, tut zdej. kaj čš, zihr je zihr :D

A res hehe? :lol: Joj, te kar drago pride tole :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Maj. 2008 9:20

mislm, sej verjetnost za to, da bi bla noseča, je res minimalna, sam useen raj špilam na zihr :D

drgač pa 2 baby checka staneta okol 3 eure, tko da strošek res pretehta sigurnost.

sam je res nadležno, da mam tako zmešano menstro- sej po eni strani je ql, k je pač nimam in vsaj nimam problemov s tem. sam po drugi strani pa res komi čakam, da se uredi, da bom vsaj vedla u kerem delu ciklusa sm ipd... zgleda da bo pa to še kr trajal :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Maj. 2008 16:34

---
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 07. Feb. 2012 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 30. Maj. 2008 17:35

Mene zanima kako je recimo s harmonetom,cilestom...
Bi probala še kake druge. Yasminelle ne bi. Yarino mam pa je k***c.

A so to ful močnejše tabletke kot jarina pa logest?
tko zanima me une k ste jih mele kako je...

Pa katere so še te ki ji hdosti predpisujejo (diane vem da so med močnejšimi)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 30. Maj. 2008 18:03

odvisno kakšne probleme maš. js sm naprimer jemala na začetku cileste pa so ble skoz krvavitve vmes, pol sm dobila diane 35 ni blo nič bolše, pol sm mela harmonet se mi je začel, da sm mela menstro čez ceu mesec, niti en dan ni biu vmes ok, pol sm pa dobila yarina in se je menstra kr nadaljevala tud po 3 škatljici, tko da sm mela dejansko že ene 6 mescev skoz menstro in sm znorela in nehala jemat in mam končno že dva tedna mir. tko da dejansko js nevem kere bi mogla jemat da bi ble dovol močne. morm ginekologinjo klicat pa vprašat kaj zdej. na čem ste zdej ve k ste brez tabletk. midva trenutno kondome, sam bi blo fajn če bi kej druzga. za obroček sm premlada, pa še nevarn je, pol kaj obliži pa inekcije? sam to so isto hormoni...pa če tabletke niso delovale pol to tud ne bo al kaj?
kaj še obstaja te dni?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov