Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Evo, jst sm nehala s kt prejšnji ponedeljek. Zaenkrat se počutim super, nič več tistega občutka napetosti po telesu, upam, da ne bo kakšnih mozoljev ipd. Trenutno sva na kondomih in zaenkrat je v redu. Itak se pa greva še metodo umik kljub kondomom. Zihr je zihr. Moj mi je reku, da se mu zdi, da sem shujšala odkar jih ne jemljem-jemala sem jih 6 let. Še katera po prenehanju opazila spremembe?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Kako shujšala, če si nehala pred tednom? Mislim, da še ni učinkov in da je telo še vedno polno hormonov.
Jz jih bom zdl začela nazaj jemat, pol leta je blo dost. Treba je začet prvi dan menstre, to vem, k temu pa se ne štejejo dnevi ko maš samo izcedek a ne? Morš ornk dobit a ne?
Jz jih bom zdl začela nazaj jemat, pol leta je blo dost. Treba je začet prvi dan menstre, to vem, k temu pa se ne štejejo dnevi ko maš samo izcedek a ne? Morš ornk dobit a ne?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
U bistvi sem že prej pisala, če mau nazaj pogledaš. Na kratko pa: menstro sem mela redno, skor prehitro je pršla, ful boleča in močna, ful mozoljev, res ful, drgač pa boljše počutje, čeprav sm bla zadnji mesec nekam tečna, pa ne vem če zarad tega in večji libido.
-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
evo, jaz sem se tut odločla da bom nehala za nekaj časa jemat in jih zdaj ne jemlem pribl. 3 tedne, mozoli so prišli delno nazaj pa bolečine v jajčnikih itd... me pa zanima če se je katera zredila ko je nehala kt jemat? al shujšala mogoče?
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Evelyn...če si želiš jemat kt in če misliš da je to najbolš zate enostavno zamenjaj ginekologa, povej da si jemala te tablete, da hočeš druge ker te ti povzročijo da bla bla bla...vse povej in ziher na tem svetu obstaja oseba k ti bo dala prave tablete k ti ne bojo uničle veselja do sexa =)
oziroma povej da ti no do sexa odkar jemlješ tablete.neki se ziher da nrdit.
-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
Bejbika23 napisal/-a:Sweetnumb, kako te jajčniki bolijo? Kr mene skos neki špika pa zvija, ne glih tko d ne bi nič mogla ampk tok d je moteče.
kr pošteno, morm rečt. Vsake tolko časa me konkretno zvije da niti hodit nemorm, se morm za par minut ustavit pa vsest, če kaj delam.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
_vampirk'ca napisal/-a:Evelyn...če si želiš jemat kt in če misliš da je to najbolš zate enostavno zamenjaj ginekologa, povej da si jemala te tablete, da hočeš druge ker te ti povzročijo da bla bla bla...vse povej in ziher na tem svetu obstaja oseba k ti bo dala prave tablete k ti ne bojo uničle veselja do sexa =)
Sj sm se kr odločla, da bom prenehala.. kr to z menjavami je tud jeba..mi je zadnjič ginekolog dal jasno vedet, da pač kao sprememba tabletk nebo tega spremenila, mal da se mi ni začel smejat(je rekel, da nj grem psihologu, če mam kake travme z otroštva )-kr sm menjala in spremembe ni blo.. in spet menjat pa spet 3 mesce čakat na učinke, da vidm eh..nič nimam od tega. + brezsmiselno se mi zdi jih jemat, kr spolni odnosi niso tok pogosti..
Tko da jutr nj bi začela z novo škatlico, pa nebom se kr veselim sporočim kako bo kej hehe...
It was forever..but it didnt last long..
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Bejbika23 napisal/-a:Evo, jst sm nehala s kt prejšnji ponedeljek. Zaenkrat se počutim super, nič več tistega občutka napetosti po telesu, upam, da ne bo kakšnih mozoljev ipd. Trenutno sva na kondomih in zaenkrat je v redu. Itak se pa greva še metodo umik kljub kondomom. Zihr je zihr. Moj mi je reku, da se mu zdi, da sem shujšala odkar jih ne jemljem-jemala sem jih 6 let. Še katera po prenehanju opazila spremembe?
telo rabi več mesecev, da se sčisti....dvomim, da bi lahko po tednu opazila kakšne drastične spremembe...jaz sem jih po enih treh mesecih komaj opazila...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
js jemlem Kt že 4leta ,vzrok da sm jih začela jemat so bile akne in pa zelooo boleče menstruacije-vsak mesec ko sem dobila menstro, bruhala, bledl se mi je, bolečine da sm dobesedno jokala, vročina...koža se mi je super uredila z kt ofc, bolečin pa tudi nisem imela od takrat.
Res me skrbi, če preneham z jemanjem da se bolečine povrnejo + mozoljavost,ker sm mela od pubertete ful problemov s kožo:( jemljem pa diane35. V kakšni obliki se vam vrnejo mozolji-je stanje tako kot predn ste jih začele jemat?
Drugače glede stranskih učinkov poleg nizkega libida, kaj pa z depresivnostjo? Nikol nism dajala zaslug Kt da sm dostkrat brez volje do življenja , swingin moodi, itd. Pred kratkim pa sem imela debato glede tega z znanko in mi je rekla da ko je jemala diane35 je postala depresivna v nulo in da je koj nehala. Zdj pa res ne vem če ima to lahko tako velik vpliv!??
Slišala sem pa da naj bi bile Yasminele take da vplivajo na "boljše počutje"
Res me skrbi, če preneham z jemanjem da se bolečine povrnejo + mozoljavost,ker sm mela od pubertete ful problemov s kožo:( jemljem pa diane35. V kakšni obliki se vam vrnejo mozolji-je stanje tako kot predn ste jih začele jemat?
Drugače glede stranskih učinkov poleg nizkega libida, kaj pa z depresivnostjo? Nikol nism dajala zaslug Kt da sm dostkrat brez volje do življenja , swingin moodi, itd. Pred kratkim pa sem imela debato glede tega z znanko in mi je rekla da ko je jemala diane35 je postala depresivna v nulo in da je koj nehala. Zdj pa res ne vem če ima to lahko tako velik vpliv!??
Slišala sem pa da naj bi bile Yasminele take da vplivajo na "boljše počutje"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov