Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 20. Apr. 2008 9:30

Poješ do konca škatlice in pol nehaš :)

Ma pri meni je zdej, ko sm jih nehala kr bolš počutje, pa vse je bolš nasplošn, motjo me sam bolečine na taprvi dan menstre (sam že spet ni tko hudo kokr je blo še preden sem sploh jemala tabletke), ampak bomo vidl, je šele dva mesca od prenehanja..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 20. Apr. 2008 11:34

js k sm za en čas prenehala s tabletkami, sm se zredila zihr za 10 kil...jedla sm pa isto kot prej...
:?
potreba po spolnosti se mi je pa dvignila sky high, k nism bla na tabletkah...
je že blo kr mal mučno :o
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 20. Apr. 2008 14:20

NOVO

Imam problem in sicer...
na ponedeljek začnem jemati novo tablico KT. En vikend sem pozabila doma vzeti novo tablico s sabo v Ljubljano in v ponedeljek, ko sem želela vzeti prvo tableto iz nove tablice, sem ugotovila, da sem jo pozabila doma. Ker bi si s tem morala prestaviti ciklus za en teden, sem se odločila da pač ne bom jemala tabletk en mesec, bom naredila eno pavzo, saj tako ali tako nisem imela fanta, tk, da ni blo frke. Zdj je pa postal problem, ko bi morala dobiti menstruacijo, ker je nisem, menstruacija mi sedaj zamuja že 3 tedne in zdaj nevem kdaj naj vzamem novo tablico. Prvo sem hotela čakati na prvi dan menstruacije, pa nevem, če jo bom sploh dočakala :D

In zdj me zanima, kaj vi mislite, kdaj naj vzamem tabletko? Jo lahko kar takoj ali počakam na menstruacijo? Rada bi jo vzela čimprej zaradi spolnih odnosov.
p.s.: ni možno, da sem noseča!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Apr. 2008 14:27

absolutno počakaj na menstruacijo, potem pa začni jest.
Čeprav se mi zdi totalno brezveze delat pavzo samo z izpustitvijo ene škatlice, s tem nisi naredila nič dobrega... En mesec se pač nič ne pozna.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 20. Apr. 2008 14:59

kot jaz razumem, ni hotela delat pavze, ampak je skatlico pozabila doma, zato je naredila "pavzo".

drugace pa ja, pocakaj na M, potem pa tabletke
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 20. Apr. 2008 15:03

točno tako, to ni blo v načrtu, ampak sem tablico pozabila doma! tako, da ni bila nikakor namerna pavza!
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 21. Apr. 2008 7:30

Vas je veliko takih, ki ste se ko ste jh nehale jemat, zredile?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 21. Apr. 2008 8:16

nokia_b napisal/-a:js k sm za en čas prenehala s tabletkami, sm se zredila zihr za 10 kil...jedla sm pa isto kot prej...

OMG, a res?! Jest tut opažam, da sem se zredila ene 5 kg od kar sem nehala jest KT (ene 2,5 mesca) in mi je tut ful čudn k res jem čist normalno k prej. Jebena kemija :evil: In kdaj se ti je pol umirila teža oz. kaj si nardila?

mulatto_f: jest mam čist isti problem k ti - sem vzela 7 tablet manj kot bi jih mogla in od takrat sploh še nisem dobila menstruacije, mogla bi jo pa sredi februarja. KT definitivno ne smeš jest naprej dokler ne dobiš menstruacije, lahko greš pa do ginekologinje, da ti da tablete za pospešitev menstruacije, sam ponavadi ti to, da šele po kakem mesecu, dveh.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Apr. 2008 8:49

jst se nism nč zredila...

tablete za sprožitev ti dajo ponavad po 3eh mescih...
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 21. Apr. 2008 9:08

MIGRENA napisal/-a:
nokia_b napisal/-a:js k sm za en čas prenehala s tabletkami, sm se zredila zihr za 10 kil...jedla sm pa isto kot prej...

OMG, a res?! Jest tut opažam, da sem se zredila ene 5 kg od kar sem nehala jest KT (ene 2,5 mesca) in mi je tut ful čudn k res jem čist normalno k prej. Jebena kemija :evil: In kdaj se ti je pol umirila teža oz. kaj si nardila?

js sm pol po kakem letu dni šele pršla na normalno težo... :( groza.. pa še to takrat, k sm začela nazaj tabletke jemat..
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 21. Apr. 2008 10:17

Sej ne morm verjet d ste se zredile ko ste nehale jemat. Zakaj to? A ko ste začele se pa niste zredile?
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 21. Apr. 2008 10:32

ne, js se nism zredila, k sm začela jemat...
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 21. Apr. 2008 10:57

Jaz se nisem nič zredila ko sem nehala jemat; to je od novembra do zdaj. Se sicer že par mesecev nisem tehtala, sam mislim da imam manj kg kot sem jih imela prej ko sem še jedla tabletke. Napihnjena definitivno nisem več tako kot sem bila prej. Tudi splošno počutje je dost boljše. Menstruacije so neredne, kar je bilo za pričakovat.

Sem se pa full zredila ko sem začela jemat. Za ene 8 kg. Sem dobila full apetit pa sem jedla full več kot prej.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 21. Apr. 2008 11:35

Cat pa si težo, ki si jo pridobila tudi izgubila?
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 21. Apr. 2008 18:00

Tut js sm se odločila nehat jemat tabletke. Enostavno sem ugotovila, da sem se prej veliko boljš počutla kot pa zdej,ko sem jih jemala. Na živce mi gre ta napihnjenost, ker se ves čas počutim ko balon, pa tut bolj, ko premišljujem...tabletke so kemija in če res ni nujno jih ne mislim več jemat.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov