Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Mene pa zanima zdej tole: tiste punce, k ful dolg niste mele menstre po prenehanju jemanja: a ste vsake tok začutle tut kšne čudne občutke tm okrog jajčnikov pa maternice? kukr eno napetost al neki podobnega.
Pr men je zdej minil 3 mesce odkar sm dubla eno mini-menstro po prenehanju jemanja. In sm dons klicala k zdravniku in sm naročena šele sred aprila. katastrofa, to javno zdravstvo
Pr men je zdej minil 3 mesce odkar sm dubla eno mini-menstro po prenehanju jemanja. In sm dons klicala k zdravniku in sm naročena šele sred aprila. katastrofa, to javno zdravstvo
-
Kika - Cosmopolitanka
ja sej vem, sej nimam druge izbire bolj ali manj. drgač je pa tist moj sredi aprila šele okrog 20ga
mal me skrbi, da se mi ne delajo kšne ciste al pa kej podobnega. bo že...
aja, pa itak se čaka 3 mesce, preden ti dajo une tablete za sprožitev menstre, tko da ni to na mojem zeljniku zraslo. sm bla zaskrbljena že prej
mal me skrbi, da se mi ne delajo kšne ciste al pa kej podobnega. bo že...
aja, pa itak se čaka 3 mesce, preden ti dajo une tablete za sprožitev menstre, tko da ni to na mojem zeljniku zraslo. sm bla zaskrbljena že prej
-
Kika - Cosmopolitanka
Pa še mal o tem, kaj se zgodi, ko prenehaš jemat tabletke: moja koža zdaj je obupna! Take nism mela tut preden sm jih začela jest. Zdej sm pa cela pikasta in valda ne morm pustit mozolov pr mer in jih mrcvarim, da se ja še bolj vidi... Posledično sm si kupla puder, k ga prej NIKOL nism rabla, je bil dost samo korektor za kšne manjše nepravilnosti. V glavnem, katastrofa. Upam, da se bo to zrihtalo, ko se bojo hormoni uštimal in bo tut menstra pršla...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez mam tud pike, fleke po koži, prsi me bolijo na dotik... itd. itd...
brezveze
brezveze
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
O ja, mozolji, pikice...To mi je največji blem zdaj. Sej sem že prej mela probleme s kožo, ampak zdj sm 22 stara, nism več pubertetnica. Pa ful se mi koža masti, sej že sprobavam razne žaube pa to, ampak zaenkrat ni nič boljš.
Sicer sm pisala že prej, ampak zdj je že 5 mescov odkar sem brez.
Prsi so mene bolele prej, zdej pa nit ne, mogoč dan ali dva pred menstro.
Mi je pa kul k sm bolj, kak bi rekla, pozitivna. Prej sm mela kr svoje dneve, slaba vola pa to, zdj je pa kul. Sam mam pa še vedno menjavanja razpoloženja...to sm mela tud prej...ribica pač.
Najboljša stvar: vrnitev spolnega poželenja...
Drgač pa...po kolk cajta pa mate kej pavze? A se pol vrnete na tabletke al vas večina preneha za zmer?
Sicer sm pisala že prej, ampak zdj je že 5 mescov odkar sem brez.
Prsi so mene bolele prej, zdej pa nit ne, mogoč dan ali dva pred menstro.
Mi je pa kul k sm bolj, kak bi rekla, pozitivna. Prej sm mela kr svoje dneve, slaba vola pa to, zdj je pa kul. Sam mam pa še vedno menjavanja razpoloženja...to sm mela tud prej...ribica pač.
Najboljša stvar: vrnitev spolnega poželenja...
Drgač pa...po kolk cajta pa mate kej pavze? A se pol vrnete na tabletke al vas večina preneha za zmer?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz jih ne nameravam več jemati. Sem jih 6 let-nikoli nisem imela vmes pavze. Zdaj sem se pa odločila, da jih ne bom več jemala.
Imam pa tudi kot ostale obupno kožo-mozoljasta sem kot kakšnen najstnik. Zdaj pa je nekje 2 mesca ali več odkar jih ne jem več. Upam, da se mi ob umirila koža, ker me grozno motijo mozolji. Čelo mam totalno pikasto. Groza!
Imam pa tudi kot ostale obupno kožo-mozoljasta sem kot kakšnen najstnik. Zdaj pa je nekje 2 mesca ali več odkar jih ne jem več. Upam, da se mi ob umirila koža, ker me grozno motijo mozolji. Čelo mam totalno pikasto. Groza!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov