Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Moj zaden post v tej temi je izpred kakšnih dveh tednov, kjer ponosno razglašam kako sem mesec brez tabletk po šestih letih in da se boljše počutim, da skoraj nimam mozoljev. Fuck, zdaj pa jih imam vsak dan več!!! oh groza!!! Naj se neha to! nikoli jih nisem imela ravno veliko, zdaj pa cele kupe. sicer majhnih, ampak motečih. shit! upam, da se bo to celih pol let do leto kar se mi bo telo čistilo.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
pri meni teče že drugo leto ko sm brez tablet. mozolje - v večini ogrce imam še vedno (prej jih nisem imela nikoli). kar se pa bolečin tiče - so enake kot prej. ampak jaz sem šla lepo k zdravnici, ji stvar razložila in mi je lepo predpisala neke tablele proti bolečinam (kar močne). tako prvi dan menstruacije vzamem ta tablet in bolečine minejo. občutek, ko se ne filaš več z kemijo je res dober, ampak je pa scena s kondomi druga zgodba...
A moment on your lips, forever on your hips!
-
saarah - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: ljubljana
Bulma, mogoče mal tolažbe...
Z novembrom nism bla več na tabletah.. jemala sm jih skor 6 let, in sm mela cel november, december, pol januarja okej stanje, na sredi januarja pa bum- mozolčki. Blo je res tko k si opisala, vsak dan več in ne manj. Ampak zdj, mesc pa pol odkar se mi je prvi mozol nrdil, se vid, da pojenjajo. Pač, so še, sam se vsj ne delajo novi ampak se počas manjšajo, flekci pa bledijo... mene je edin flekov strah pa kkšnih luknc v koži..
Z novembrom nism bla več na tabletah.. jemala sm jih skor 6 let, in sm mela cel november, december, pol januarja okej stanje, na sredi januarja pa bum- mozolčki. Blo je res tko k si opisala, vsak dan več in ne manj. Ampak zdj, mesc pa pol odkar se mi je prvi mozol nrdil, se vid, da pojenjajo. Pač, so še, sam se vsj ne delajo novi ampak se počas manjšajo, flekci pa bledijo... mene je edin flekov strah pa kkšnih luknc v koži..
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
punce, vem da se vam bo to slišal mal smešn, ampak odkar nism na tabletah, so se mi dlačice nad ustnico potemnile (brčice ). spomnim se da sm si jih svetlila, ko sem bila še v osnovni in na začetku srednje šole, pol pa čudežno ni bilo več potrebe. zanč mi pa moj prbije: pa veš da se ti ful vidjo... ) tko da si jih bom spet mogla svetlit. sam katastrofa, kej tazga res nism prčakvala... ne jemljem jih pa zdej 3 mesce...
- darka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2005
ja pr men je blo pa tkole..1.1.2007 sem vzela zadnjo tabletko, potem je lepo prišla na 45 dni prva ( prej sem imela nekako na 35-45 dni, neurejeno pač ), ni trajala dolgo in ni me nič bolelo. Potem pa nič 3 mesece, pa dabroston, potem čez ne vem 35 dni, pa spet nič 3 mesece pa dabroston..uglavnem zmešarija...dobila sem mozoljčke na prsih ( pred tabletkami nism nikoli imela mozoljev , tudi v puberteti ne ), tudi na bradi ( rdeči, boleči, ampak ne veliki ), lasje so mi izpadali, itd..v glavnem KAOS Sedaj je pa tako stanje. Predzadnjo sem dobila po 3 mesecih ( ginekologinja mi je pregledala hormone, glede na to da ni nič poklicala nazaj je OK Potem sem začutila 17 dan prve bolečine v jajčnikih ( prej eno leto nič ) in sem lepo dobila po 36 dneh ( mislim da je bila prva taka prava, bolečine, itd. ) Trajala je 5 dni . Tudi lasje mi ne izpadajo in mi rase ful novih ( potrjeno od frizerke , mozolji so izginili, en teden pred menstruacijo pa se pojavijo Tako to je moja zgodba
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst že od oktobra ne jemlem več tabletk pa je še kar vse zmešano.menstruacijo mam tako neurejeno oz. pomešano,da nikol ne vem kdaj bo, lahko čakam par dni, lahko dva tedna.kdo ve? za popizdit.
a kdo ve kolk časa se to normalizira, oz. jst že dvomim da se sploh kdaj
a kdo ve kolk časa se to normalizira, oz. jst že dvomim da se sploh kdaj
- darka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2005
Kdaj se normalizira je čisto odvisno od vsake posameznice, naj pa bi se najkasneje v 6 mesecih. No jaz nisem ta srečnica in mislem, da je pri meni ( če je že urejeno ja , da ne bom preveč vesela ) ta ureditev trajala leto Ne sekiraj se, če si bila na pregledih pri ginekologinji in je vse OK potem ne skrbi, pač telo se mora normalizirati s hormoni, nimamo kaj
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
mene pa zanima potem ko ste nehale jemat KT a je bila vaša menstruacija enaka kot pred jemanjem?
ker jaz sem imela zeeeeeeeeeeeeelo dolgo in močno menstruacijo, zdej s KT teh problemov nimam več, sam se bojim da ko bom enkrat prenehala z jemanjem, da bo spet isto...
ker jaz sem imela zeeeeeeeeeeeeelo dolgo in močno menstruacijo, zdej s KT teh problemov nimam več, sam se bojim da ko bom enkrat prenehala z jemanjem, da bo spet isto...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
res je kaos ja...meni se je na začetku tudi fajn zdelo, da nisem več na KT, ampak pol je šlo pa samo navzdol...mozoljčki, mastna koža, tega nisem imela NIKOLI do zdaj, niti pred KT, boleča menstruacija, enako kod pred začetkom jemanja, traja 2 dni dlje, sicer ne močna ampak vseeno...
zdaj sem kakih 8 mesecev brez, koža je malo boljša, ampak ni še ok, krče imam prvi dan M ful, potem pa je boljše, vsaj M imam koliko toliko redno (2-3 dni gre mogoče navzkriž)
upam da se bo stanje še kaj izboljšalo
zdaj sem kakih 8 mesecev brez, koža je malo boljša, ampak ni še ok, krče imam prvi dan M ful, potem pa je boljše, vsaj M imam koliko toliko redno (2-3 dni gre mogoče navzkriž)
upam da se bo stanje še kaj izboljšalo
Houd de wereld tegen
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a pa to loh kr tko nehaš al se morš prej posvetovat pri ginekologinji? jez mam zdj pavzo pa razmišlam d bi nehala jest kt... mam pa logest...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov