Kaj oblečete, ko greste k zdravniku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz ponavadi oblečem boksarce ali navadne gatke, pa modrc v isti barvi (ponavadi kej bolj svetle barve in bolj preprost model)... Pa kakšno v izi majčko in hlače da se bolš počutim pa da se hitro sleče če je treba... Ne vem zakaj ampak tud jaz sem raje v preprostih oblačilih, ker se nekak bolj udobno pa sproščeno počutim...
Pa valda poskrbim da je vse čisto (no, ampak to tudi če ne grem k zdravniku )
Pa valda poskrbim da je vse čisto (no, ampak to tudi če ne grem k zdravniku )
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Pa zadnjič smo se s prijateljicami pogovarjale, ravno sem bila nekaj bolana, pa sem morala nekaj do svojega dohtarja..In ko sem, v ne vem kakšnem kontekstu, omenila, da jaz itak dam modrček dol, ko mi srce posluša, pa pljuča, so me vse kar čudno gledale, češ, pa zakaj, to je spolno nadlegovanje..Meni se ne zdi spolno nadlegovanje, če me zdravnik pregleduje, itak mislim, da jih na faksu učijo, da se pacientko pregleduje zgoraj brez.Samo se jih verjetno bolj malo tega drži, iz takega ali drugačnega razloga.A druge imate modrček gor, ko vas poslušajo?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni še nikoli ni bilo potrebno sleči modrčka pri zdravniku, ko mi je poslušal srce.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Vedno imam modrc oblečen, ko mi posluša srce.
Drugače pa ne gledam neki zelo kaj oblečem, ko grem k zdravniku. Že nasplošno tangice oblečem le poleti (če jih pač moram, da se ne vidijo obrobe boksarc), večinoma boksarice nosim. Majic, ki bi kazale popek in ledvice, sploh nimam. Edino kar upoštevam je, da oblečem nekaj preprostega (majica, kavbojke, jopica). Ličim se ne - edino za fanta, pa še to zelo redko.
Drugače pa ne gledam neki zelo kaj oblečem, ko grem k zdravniku. Že nasplošno tangice oblečem le poleti (če jih pač moram, da se ne vidijo obrobe boksarc), večinoma boksarice nosim. Majic, ki bi kazale popek in ledvice, sploh nimam. Edino kar upoštevam je, da oblečem nekaj preprostega (majica, kavbojke, jopica). Ličim se ne - edino za fanta, pa še to zelo redko.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Če tebi ni neprijetno, potem je itak vseeno. Jaz sem tako ali tako mnenja, da zdravnik ne vidi ženske kot take, ampak pacienta, in da ga v resnici zanima bitje srca, ne pa joške. Če bi bil pa čudak, ki bi se slinil po meni, bi mi bilo pa gadno tam stat v modrcu ali brez njega.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst gledam, da se oblečem tko, da se je enostavn na hitr slečt in da sm čista in urejena. Mi pa ni treba nikol dajat modrca dol, razn, k sm šla na ekg.
Mamo pa unga zdravnika, k greš k njemu na pregled za službo, mal prsmojenga, res ma take pripombe, da je (predvsem) ženskam neprijetno hodit k njemu...Men je reku, da mam ful seksi uhanček v popku in da mam ful nežno kožo Moji sodelavki je pa reku, da ma tok celulita, da je taka k ena pomaranča in da nej mal športat začne Pa od enih kr zahteva, da dajo modrc dol, ne vem zakaj, a je to ponavad v praksi?!
Mamo pa unga zdravnika, k greš k njemu na pregled za službo, mal prsmojenga, res ma take pripombe, da je (predvsem) ženskam neprijetno hodit k njemu...Men je reku, da mam ful seksi uhanček v popku in da mam ful nežno kožo Moji sodelavki je pa reku, da ma tok celulita, da je taka k ena pomaranča in da nej mal športat začne Pa od enih kr zahteva, da dajo modrc dol, ne vem zakaj, a je to ponavad v praksi?!
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Da ima takšne pripombe, je totalno neumestno.Zakaj ga ni še nobena naznanila njegovim nadrejenim?
Drugače sem pa tudi jaz morala za službo dat modrc dol, ampak samo, ko mi je hrbtenico gledal, v prsi me sploh ni gledal.To je trajalo 15 sekund, takoj zatem se je stran obrnil in rekel, naj se oblečem.
Drugače sem pa tudi jaz morala za službo dat modrc dol, ampak samo, ko mi je hrbtenico gledal, v prsi me sploh ni gledal.To je trajalo 15 sekund, takoj zatem se je stran obrnil in rekel, naj se oblečem.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Ko je treba dat modrcek dol, itak zdravnik pove. Ce ti poslusa srce, ga sigurno ne rabis dat dol, meni ga je ponavadi poslusala pod majcko, tako da tudi majcke nisem rabila dat dol. Za pregled hrbtenice tudi nisem nikoli dajala nic dol, saj se z modrckom vse lepo vidi. Edino na EKG gre modrcek dol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov