Kaj oblečete, ko greste k zdravniku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Običajno grem k zdravniku v precej ušivem stanju (beri: oko zabuhlo v velikost pomaranče, gleženj izpahnjen in praktično okrog obrnjen, izpuščaji po celem telesu, vključno z notranjostjo ušes,...), tako da se takrat res ne ukvarjam z oblekami.
Obvezno vzamem sveža oblačila, takšna ki so čim hitreje in brez napora oblečena in slečena, ker se pač slabo počutim in mi ni do izvajanja akrobacij pri oblačenju najlonk.
H ginekologu hodim pa v krilu, tako me je mama naučila
Aja, mimogrede. Če bi mene pustili ležat zgoraj brez pri odprtih vratih v čakalnico, bi hitro priletela kakšna pritožba. Že tako ni prijetno okrog dohtarjev skakat in je fajn, da poskrbijo za zasebnost in korekten odnos.
Obvezno vzamem sveža oblačila, takšna ki so čim hitreje in brez napora oblečena in slečena, ker se pač slabo počutim in mi ni do izvajanja akrobacij pri oblačenju najlonk.
H ginekologu hodim pa v krilu, tako me je mama naučila
Aja, mimogrede. Če bi mene pustili ležat zgoraj brez pri odprtih vratih v čakalnico, bi hitro priletela kakšna pritožba. Že tako ni prijetno okrog dohtarjev skakat in je fajn, da poskrbijo za zasebnost in korekten odnos.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nič posebnega. Umivam se itak vedno, strganih gat ne nosim nikoli, edino pazim, da ne oblečem kaj prekompliciranega, kar moram potem pol ure slačit in oblačit. (kakih visokih škornjev z milijon kaveljčki ali oblekice, kjer rabim deset minut, da prepletem vse naramnice in plasti - za to obleko sem rabila kratek tečaj v trgovini, da sem sploh doumela, kako se jo obleče)
Vem, da je pri ginekologu manj neprijetno, če imaš na sebi krilo ali vsaj daljšo majico, ampak ponavadi na to pozabim in pač paradiram okrog v kratki majčki spodaj brez.
Vem, da je pri ginekologu manj neprijetno, če imaš na sebi krilo ali vsaj daljšo majico, ampak ponavadi na to pozabim in pač paradiram okrog v kratki majčki spodaj brez.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Za h dohtarju se prav nič posebej ne oblačim, ker je moj stil itak čist casual in se mi za tako priložnost ni treba posebej prilagajat glede stila oblačenja.
Spodnje perilo imam itak samo tako, da me ni sram, če me kdorkoli vidi v njem, nimam "smešnih" ali strganih/spranih gat, tangice sicer nosim zelo redko, sem se pa že znašla samo v njih pred zdravnikom za zdravniški pregled za službo, pa kaj??
Moram pa priznat, da se čudim temu, kako se nekatere oblečete v oblačila čez rit za k ginekologu...
Jst sm spodaj gola samo tistih par korakov, ki jih naredim izza zavese za preoblačenje pa do gin. mize, kjer me pregleda in nazaj. In mi ni problem bit sam v majčki...
Pogovor oz. posvet pa itak opraviva takoj, ko vstopim v ordinacijo in ne potem, ko sem gola
Spodnje perilo imam itak samo tako, da me ni sram, če me kdorkoli vidi v njem, nimam "smešnih" ali strganih/spranih gat, tangice sicer nosim zelo redko, sem se pa že znašla samo v njih pred zdravnikom za zdravniški pregled za službo, pa kaj??
Moram pa priznat, da se čudim temu, kako se nekatere oblečete v oblačila čez rit za k ginekologu...
Jst sm spodaj gola samo tistih par korakov, ki jih naredim izza zavese za preoblačenje pa do gin. mize, kjer me pregleda in nazaj. In mi ni problem bit sam v majčki...
Pogovor oz. posvet pa itak opraviva takoj, ko vstopim v ordinacijo in ne potem, ko sem gola
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Enkrat mi je bilo mogoče malo neprijetno, ker sem imela kratko krilo (sem šla samo po recepte), ampak sem potem dojela, da ni bilo tako hudo. Pa enkrat drugič, ko sem se zaradi vročine komaj zavedala svojega obstoja, sem nase natlačila en modrc, ki ga nosim za doma, poleg tega sem kasneje ugotovila, da je bil strgan, mi je bilo tudi neprijetno ja. Tangic za tja ne oblečem tudi, če grem samo na pogovor.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tangic ponavadi ne nosim za k zdravniku.
Ko sem imela nogo do boka v gipsu so pa itaq vsi vse vidl v tisti mavčarni k so mi moral dat krilo čist gor...mi je blo nerodn ja, sam nimaš kej.
Ko sem imela nogo do boka v gipsu so pa itaq vsi vse vidl v tisti mavčarni k so mi moral dat krilo čist gor...mi je blo nerodn ja, sam nimaš kej.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
k zdravniku grem oblecena tako, kot sem oblecena vsak dan. Tangice, hlace, modrcek, majca,...zdravniki pa res ne gledajo, kaj imas obleceno. In sem se glih zadnic mogla slect do tangic in modrca, pa se zdravnik je bil, ampak kaj pa njih briga, kaj imas obleceno? So videli ze toliko riti in josk v zivljenju, jim ni zanimivo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz grem tudi čisto normalno oblečena. pazim pa, da sem stuširana in da oblečem sveža oblačila. za perilo pa tudi pazim, da so navadne hlačke ali boksarice pa ne preveč vpadljiv modrc. in seveda tudi to, da imam spedenane nogice in nohte (jih imam tudi drugače, samo če je ravno že čas, da je potrebno narediti še to, bom seveda naredila).
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
To so itak različne situacije, če že 3 tedne vnaprej veš za zdravniški pregled in imaš čas še nohte lakirat, ali pa če se ti nekaj zgodi. Če je noga zlomljena, ti je verjetno barvna usklajenost spodnjega perila zadnja skrb. Mene bi takrat zares v zadrego spravilo samo to, če bi morala bit v hlačkah v času M.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
itak, če si ves polomljen ali z 40 vročine, se valda ne boš nekaj ful rihtal. samo srečen boš, da te bodo dobro poštimali.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
rammsteingirl napisal/-a:itak, če si ves polomljen ali z 40 vročine, se valda ne boš nekaj ful rihtal. samo srečen boš, da te bodo dobro poštimali.
Ja sej ne greš zmer samo zarad vročine tja.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
missy* napisal/-a:k zdravniku grem oblecena tako, kot sem oblecena vsak dan. Tangice, hlace, modrcek, majca,...zdravniki pa res ne gledajo, kaj imas obleceno. In sem se glih zadnic mogla slect do tangic in modrca, pa se zdravnik je bil, ampak kaj pa njih briga, kaj imas obleceno? So videli ze toliko riti in josk v zivljenju, jim ni zanimivo.
Meni bi pa bilo malo bad v tangicah, zato dam vedno gor boksarce.Ful imam fiksno idejo, kaj si bo zdaj on o meni mislil, če pridem k njemu kr v tangicah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov